Arsız, meraklı, müdahaleci kv

En çok kendime üzülüyorum
bilmiyorum durumunuz cok zor. ben cok agresif birisi degilim, kavga edemem, cinnet geciremem, o yuzden nasil bir yontem izlemeniz gerekir bilemedim. daha tecrubeli kimseler yol gosterebilir belki. ama nisanlinizla acik acik konusmaniz gerekiyor, ve direk soru sormaniz gerekiyor. sizin ondan acik sozler almaniz gerekiyor... ben de diger arkadaslar gibi dusunuyorum, ilk defa kayinvalide olanlar biraz acemilikten boyle olabiliyorlar, ama bu kadinin kacinci tecrubesi, demek ki kadinin yapisi boyle.

Sankı ben yazmısım öyle söyliyim . Bende durum 1 yılın sonunda zaman zaman eşim dolup geliyor 2 saate sönüyor. Arama konusunda hala inatla aramıyorum baskılar azaldı arada gündeme gelsede neysen o oltak devam et ya alıscaklar ya alıscaklar. Sen her dedıklerını yapsanda aklıan gelmeyen şeyi çıkarırlar cünkü o yuzfen kendın ol yeter

O an bir şeye bozulduğumu gözümden anlıyor ama müdahale etmiyor haklısınız. Sonra soruyor ne oldu diye.
Ohooo adamda iş yok. Şimdi ses çıkartmayan ileride aman canım ne var sen de annemleri sevemedin gitti der suçlu sen olursun. Yol yakınken dön.

Baska evrene de tayin alsaniz bu sekil bir kvden kurtulamazsiniz.
Nerden mi biliyorum, ben de yasiyorum.hic pes etmedi ama hicc.
Burda işin eşte bittiği söyleniyor sizde durumlar nedir eşiniz nasıl bir tavır içinde?

Hiç istediklerini yapmıyorym bende de inat var habire içimde inatlaşıyorum

O uyarıyı o an yapmalıydı nişanlın.

Benım bu topraklarda gozlemledıgım şu çocuklar hangi cinsiyet olursa olsun ailelerine özelikle annelerine kolay kolay hayır diyemiyor yetişme tarzı saygı kültür ne dersek diyelim.
Aıleye karsı dık duruşlu adam sayısı var tabiki ama az.
O yüzden kaynananın normalıne denk geleceksin.
Eğer gelmedıysen vay haline.

5 yıllık gelin olan ben buna çok güldüm

Burda işin eşte bittiği söyleniyor sizde durumlar nedir eşiniz nasıl bir tavır içinde?
soyle soyliyim.karsi taraf icin konusmak falan ise yarar bisey olmadi hic.es de bikmis artik.. bu mudahaleci tavirdan.onun icin sessiz kaldi malesef.
Son yillarda, ve baktim ki genclik cop olmus, ufak ufak ve sonrasinda daha da fazla cektim kendimi.

Bu arada eşimle sevgiliyken ailesinin ataerkil bı yapısi olduğunu bildiğimden her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşmuştum. Ben şöyle isterim böyle yaparım bunu beklerim gibisinden. Eşim de hep bana katılmıştı evet öyle yaparız doğrusu bu zaten falan. Evlenince ilk bir sene her olayda bunların tartışmasını yaptik çünkü erkekler maalesef köprüyü geçene kadar kendi soyluyor açık açık, ne bileyim zamanı gelince hallederiz orta yolu buluruz sandım diye. Ha orta yolu bulduk mu hayır ben ne soylediysem aynen o şekilde yaptık ama yıprandım mi yiprandim yoruldum mu yoruldum

soyle soyliyim.karsi taraf icin konusmak falan ise yarar bisey olmadi hic.es de bikmis artik.. bu mudahaleci tavirdan.onun icin sessiz kaldi malesef.
Son yillarda, ve baktim ki genclik cop olmus, ufak ufak ve sonrasinda daha da fazla cektim kendimi.
Galiba devam edersek bizde de mevzu böyle olacak

Şimdi nişanı atın desek elbet bunalıma gireceksiniz. O kadar emek var ve diyorsunuzki aramızda problem yok. Adamda durumun farkındaymış ve size hak veriyor bu güzel bişey. Burada karar yine size ait kayınvalideniz değişmez. Eşininz hatrına katlanabilecek bunu evinizin içine evliliğinize yansıtmayacaksanız evlenin. Ama ben yapamam, stres olurum diyorsanız ayrılığı düşünebilirsiniz

Bir yandan güllük gülüstanlık evlilik yok herkesin kendi içinde problemi var, ben nişanlımın kendisinden memnun muyum buna bakmalıyım diyorum Bi yandan ama aileler de evleniyor bu kadın nişandan önce böyle değildi dozu artırdı evlenince kim bilir ne olur diyorum. Nişan atmak zor ama herhalde boşanmak kadar zor değildir diyorum. Kafam inanılmaz karışık.

Ay bi de oturup beraber ağlaması aşırı irrite edici , sanki dermansız derde düşmüş Anasına dur demek varken ağlamak en kolayı

Bu durumları ben de düşündüm kendimi sorguladım neye ne kadar katlanırım diye. Anne babamın müdahaleciliğine bile gelemem ya bu kadınla tamamen iletişimi kesip kayfime bakıcam ya evlenip sinir sahibi olucam ya da nişan atıcam.

İletişimi şimdiden kes ve nişanlının tepkisine bak. Ama yine diyorum adam şimdi bile pek ses etmiyor. Evlendikten sonra kapımı kapatırım otururum olmuyor. Çocuk olunca hele yandın yani öyle diyeyim. Evlenince tayin işi de yaş. Tayini bekle istersen, acele etme.

Güllük gülistanlık yok diyerek sakın ise girme.
Gayet de var.
Evlilik çile çekmek değil.
Kaynana evliliğin dınamıklerınden biri.
Basıt mevzu değil.
Boşanmak nısan atmaktan daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…