- 11 Şubat 2023
- 9.296
- 19.592
Tepkini demek ki gülerek değil ciddi bir şekilde aracısız vermen gerekiyor ,( x teyze lütfen yapma-soyleme hoşuma gitmiyor gibi) konuyu okuduktan sonra son aramalara baktım kv ile en son 16 Aralık'ta konusmusuz. Oğluyla her gün konuşuyor selamını söylüyor kapatıyor yeter.Gitmek çözüm mü onu da bilmiyorum. Gelip bir ay kalırsa ben kafayı yerim. Yarım saat sabredemiyorum 1 ay... ya Rabbî nasıl bi cendere bu? Bu anlattıklarımı yemin ediyorum yüzde 30u. Tüm gelinleri de uzak kadından, bir kere dememiş ben ne yaptım da bunlar uzak diye.
bilemedim bana fazla pasif geldi. hele ki sen derdini, korkularini anlatmis aglamissin.Çay tabakları mevzusu açılınca sert bir dille benim yanımda uyardı, ama tespitleriniz doğru ailesine çok laf söyleyebilen biri değil. Yani 3 olayda 1 doğru davranıyorsa 2 sessiz kaloyor
Mesela önceden her beni eve davet ettiklerinde bana söyler bir cevap beklerdi. Şimdi direkt kendisi reddediyor işi var diyerek mesela.
Ben de önceden arıyordum da aramıyorum artık. Onun da lafı edildi ben ailemi bile çok sık aramıyorum zaten geliyorum görüşüyoruz sizle dedim.Tepkini demek ki gülerek değil ciddi bir şekilde aracısız vermen gerekiyor ,( x teyze lütfen yapma-soyleme hoşuma gitmiyor gibi) konuyu okuduktan sonra son aramalara baktım kv ile en son 16 Aralık'ta konusmusuz. Oğluyla her gün konuşuyor selamını söylüyor kapatıyor yeter.
al kir :) daha da almaz heralde. demek ki guzel sozden anlamiyorKadın cidden laftan anlayan biri değil ama. Yani inatla reddediyorum istemiyorum eski eşyaları diyorum inatla tekrar tekrar söylüyor. Nasıl baş edilir inanın ben de çözemedim.
Ben açıkçası konuşma içeriğini bilmiyorum. O ağlama mevzusundan sonra bir tartışma yaşandı bu mevzuya ilgili aralarında. Daha önce de karışmamaları için uyarmıştı ama kv çok başına buyruk. Nişanda halamlarda kaldı tüm odalara tek tek girip incelemiş. Yani çok garip biri.bilemedim bana fazla pasif geldi. hele ki sen derdini, korkularini anlatmis aglamissin.
adam da seninle beraber aglamis
bu mu yani çözüm?
tamam annesi sorunlu da bu cocuk annesine gayet net sekilde "anne iyi niyetinden şüphem yok ama bak yengelerimi bunalttin abilerim bayramda seyranda bile gelmez oldu. böyle olsun istemiyorum. kiz henüz bir sey demedi sana olan saygısından ama aşiri tavirlarindan rahatsiz oluyor. gözünü seveyim israrci olma, kendi bildigini diretme. bir tanecik gelinin var seni hala sayan - onu da böyle devam edersen kaybedeceksin ben de abilerim gibi olacağım sonra. uc düşün bir konuş" falan dese alttan alta tehditle annesini uyarsa sanmiyorum annesinin bu arsızlığa bu hizda devam edecegini.
Niye sizinle geliyor ?Ben de önceden arıyordum da aramıyorum artık. Onun da lafı edildi ben ailemi bile çok sık aramıyorum zaten geliyorum görüşüyoruz sizle dedim.
Ayy geçen halı baktık beğendiğim bir halıya dedi ki ben bunu beğenmedim bence bu olmasın
hala neden hali bakmaya onu da cagiriyorsunuz? siz de bir acayipsiniz.Ayy geçen halı baktık beğendiğim bir halıya dedi ki ben bunu beğenmedim bence bu olmasın
Nişanlıma o çay tabakları eve gelirse çöpe atarım dedim. O da annesindenal kir :) daha da almaz heralde. demek ki guzel sozden anlamiyor
Halıcıya gittiğimizde oradaydı desemNiye sizinle geliyor ?
Halıcı tanıdıktı, abisinin tanıdığı. Abisi gelecekti bir tek bildiğim buydu. Kapıdan içeri girdik içeride oturmuş bizi bekliyor. Önce kvyi hastaneye götürmüş abi, sonra ordan alıp kendisiyle Halıcıya getirmiş.hala neden hali bakmaya onu da cagiriyorsunuz? siz de bir acayipsiniz.
ev tutulmuş zaten, is cikisi bulusun alin gecin
Senin nişanlın biraz gevşek agizli olabilir mi ? Abimler bütün mobilyayı halıyı perdeyi secmis odemesini yapmıştı bizim ruhumuz duymadı , niye haberdar olalım ki ? Aralarında konusup gün saat belirleyip gezmiş karar vermiş almışlarHalıcıya gittiğimizde oradaydı desem
Halıcı tanıdıktı, abisinin tanıdığı. Abisi gelecekti bir tek bildiğim buydu. Kapıdan içeri girdik içeride oturmuş bizi bekliyor. Önce kvyi hastaneye götürmüş abi, sonra ordan alıp kendisiyle Halıcıya getirmiş.
Senin nişanlın biraz gevşek agizli olabilir mi ? Abimler bütün mobilyayı halıyı perdeyi secmis odemesini yapmıştı bizim ruhumuz duymadı , niye haberdar olalım ki ? Aralarında konusup gün saat belirleyip gezmiş karar vermiş almışlar
Bence tartışmadı bileMesale bu ikiz mevzusu nişanlımın yanında yaşandı o bir şey demedi o an
Ama sonra ben kendisine özel olarak yapacağımız çocuğa da karışmamaları gerektiğini söyledim. O da ailesine demiş yatak odama da karışmayın bir zahmet demiş. Tartışmışlar biraz. Böyle olsun da istememiştim, o an tepki vermesini isterdim ama sanırım beno an gerekeni yapınca onun yükünü otomatikman aldım
5dk lik mesafeye yatili gelen kv Tayin isteyip gittiğiniz şehirde aylarca sizle kalır haberin olsun..nişanlın annesini babasını silemeyecegine göre ömür boyu görüşeceksiniz ve sürekli huzursuzluk olacak yuvanizda o yüzden ayrılın derim..Kadın cidden laftan anlayan biri değil ama. Yani inatla reddediyorum istemiyorum eski eşyaları diyorum inatla tekrar tekrar söylüyor. Nasıl baş edilir inanın ben de çözemedim.