Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

muallimcim biz herşeye çok erken başlıyoruz ama herşeyi yavaş yavaş toplama taraftarı oldum hep.Şuan 23 haftadayız işte.ıdeal 36 hafta diye düşünürsek daha 13 hafta var ama 28-30 haftadan sonra hazır bulunmasında fayda olduğunu biliyorum.Bu yüzden yine yavaş yavaş toparlamakta fayda var.
Bu anlamda bir liste yapmak istiyorum da..

kızlar size hafif bi tatkı tarifi vericem dolaba koyun bu gibi yiyin gayri
1 PAKET ETıMEK
SEKERıNı SıZ AYARLAYIN SERBET YAPILICAK
BıR PAKET KREMSANTı SÜT
TARCIN
Serbeti kaynatın en son içine cay kasıgının yarında tarcın atın tarcın sevmiyosanız atmayın etimekleri tepsiye düzün üstüne sıcak serbetidükün iyice ceksin kenarlarına bol koyun sert kalıyo sonra krem santiyi yapın üstüne koyun atın dolaba sogusun bitti

baktım resimlerine,var canım,var..
Ama bu çok küçüük,nasıl olcak?

kızlar lohusalıkta nasıl bi tarz takım giyinceksinzi ben bi tane aldım ama bir tane daha sart sezeryanda iyioluyomus pijama tarzı ben bide eylülde alıcam onuda kıslık alıcam sabahlıklı felan bu aldıgım üc parca benim

çok guzelller elınıze sağlık valla ınternette de çok guzeller var harıka............ınş kısmet olur denerız ................sız başlayın..............

süper angel teşekkürlerr,
da bunu vanilyalı pudingle yapıyorum ben,tavsiye ederim,daha hafif oluyor..

bi yarım saat yemeğe kaçayım kızlar müsadenizlee etimeğim yok ki evde,şu tatlıdan yapsaydım yaww,canım istedi..

hymarı ıyı yaparsın tabı hazırlıklar yavaş yavaş olsun artık...................mısafırın ne zaman geleceği yınede bellı olmaz çalar kapıyı haftalar sonra..............ben geldım der ınşşş

evet o tatlı guzel oluyo muhallebısını bazen kaendım pışırıyorum hafıf oluyo .....................kız annelerı sız tatlı yıyonuz galıba..................ama herkesete değısıyo dımı................

hymarry kısa süreli idare etmez mi 6 aylığa kadar falan((( 1.5 yaşa kadar demişler ama yaa..ufff valla bu beşik olayı şimdiden kafamı yordu benim..
bende bu tatlıyı çikolatalı pudingle yapıyomm. uufff valla evde malzeme yok hiçö kıçımı kaldırıpta çıkamam dışarılmaz:

bende bi çorba içeyim acıktık AZIcık. bebişlerimin anneannesi çağırıyor valla. gitmezsem çağırma çığırmaya dönecekkaydirigubbakcemile3geliyom bende birazdan

Son düzenleme:
bi tabak çorbamı içtim ve geldimmm...

benim mide bulantılarım başlamadan önce tatlıdan tiksinmiştim.benim karşımda biri limon yese ben baygınlık geçiririm normalde. ama görmeniz lazımdı limonu portakal gibi yiyordum. hele bi turşu suyu içişim vardı görmeniz lazım:))) şimdi tatlı yemeye başladım. hem tatlı herm tuzalu hem ekşi herşey yiyorum. ama özellikle tatlı ytada ekşi bişey olsada yesem demiyorum.. bunlar tüp olduğu için böyle kesinkaydirigubbakcemile3

Yani benim de canım özel olarak birşey çekmedi,ama tüp yorumu süper yanikaydirigubbakcemile3,anneye selam..
Ama bişey duyduğumda olsa da yesek oluyorum bazen..

yok canım ben daha olsada yesek de demiyom belki bulantılarımın yeni yeni geçmesindendir. gerçi seninle benim aramda hafta farkı var belki bende 20. haftadan sonra gözüm dönecek..:)))

Kızlar eşim kendisini KK hanımları ile aldattığım yorumunu yaptı az öncekaydirigubbakcemile3
en iyisi müsadenizi alıp bira zkocişimle ilgileneyim.Haftasonu haftasonu siz de kocalarınızın bi hatrını sorun da bana dua etsinler yerimseniben,anlarsınız yaniikaydirigubbakcemile3
Akşam da bir sünnet düğününe davetliyiz muhtemelen takılamam.Hepinizi,güzel göbişleriniz ve içindeki bebekleri öpüyorum hanımlarrra.s.

hymarry canım görüşürüz. benim kociş yok bugün evde o yüzden rahatım gerçi annem arada sitem ediyor ama anacım kıyamaz bana oyalanayım yeter onun için:))

canım vallaha biz herifle 6 aydır bacı kardeş yasıyoz bu gidişlede doguma kadar böyle :umursamaz:

Bizde 4 aydır eşimle kardeş gibiyiz aynen bende doğuma kadar düşünmüyorum :kedi: Korkuyorum bebeklere bişey olur diye zaten ilk 3 ay yasaktı sonrada sormadım dr a zaten yasak kalktı desede yapamamlmaz: Eşimede çok üzülüyorum bu konuda ama 6 yıldır yapıoruz zaten bir 9 ay da eksik kalsın napalım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…