• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar nasılsınız hamılelik nasıl gidiyor.Benım bugun burnum kanadı 2 kez sabah kanadığında tansıyonumada bakmıştım her sabah ac karnına kılo ve tansıyonumu ölçerimde ) 10 olan tansıyon 12 çıktı 15 dk içinde 2.kanamamdada tansıyonum normaldi dr.la konuştum normal diyo fakat huzursuz oldum biraz çok kanarsa kbb uzmanına gözüküp damarı yaktırabılırsınız dedi szin böyle şikayetleriniz varmı??

tülay canım benimde kanıyor. öyle çok kanamıyor ama gebelikte damarlar genişlediği için kılcal damar çatlamalrı oluyormuş malesef.. eğer devam ederse kkb ye git en azından damarlarına bakarlar için rahatlar canım..

Bu arada kızlar bugün dr kontrolüm vardı 4 ayda 7 kilo almışım:( 3 hafta sonra detaylı ultrasona giricez o zamana kadar kilo alımım böyle giderse diyetisyene gönderecek:(Sizde nasıl kilo alımı?

canım ben şimdilik kilo almadım 4 kilo vermiştim bulantılar yüzünden. onun 2 kilosunu geri aldım. ama sanırım bende almaya başlıcam:((

Benim hiç bulantım olmadı ilk 3 ay 3 kilo aldım ama 4.ayımda 3,5 kilo aldım ,ben neredeyse hiç hareket etmiyorum ya birde grip oldum 1 hafta yedim yedim yattım..Tüp bebek olunca birşey olcak diye korkudan adım adım yürüyorum evde hiçbir iş yapmıyorum ama dr um yürüyüş yap artık dedi...Hareketsizliğin sonucu bu yoksa çok yemiyorum...

wannababy hoşgeldin canım aramıza,bebeğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh.
Sen büyütmüşsün bebeği maşallahh..
egeliii canım sen nasılsın,arada buraya takılmayınca bir kaç kişiyi bulunca da muhabbet ilerleyiveriyor heheh,takıl bize arayı açma
doğa canım sen nasılsın,nasıl hamileik,sağlığın nasıl?

canım benim, biraz kötü geçiyor çok fazla midem bulanıyor ve istifra etmeye de başladım önce öğürüp geçiyodum şimdi ise çıkarmadan rahat yok.onun dışında iyim, sen nasılsın?
mide bulantısı gerçekten çok kötü bişe ama bebişimin varlığını hatırlattığı için de güzel onun için herşeye katlandım yeter ki iyi olsun yine katlanırım kuzuma

slm kızlar nasılsınız hamılelik nasıl gidiyor.Benım bugun burnum kanadı 2 kez sabah kanadığında tansıyonumada bakmıştım her sabah ac karnına kılo ve tansıyonumu ölçerimde ) 10 olan tansıyon 12 çıktı 15 dk içinde 2.kanamamdada tansıyonum normaldi dr.la konuştum normal diyo fakat huzursuz oldum biraz çok kanarsa kbb uzmanına gözüküp damarı yaktırabılırsınız dedi szin böyle şikayetleriniz varmı??

Canım bende de oluyor hafif hafif bazen.Bir de şimdi bir yerden kanamaya başlıyor ya,sonra sildikçe yada kuvvetlice sümkürdükçe yine aynı yerden açılıyor.Bu kılcal damar genişlemesinden oluyormuş wavy nin de dediği gibi.Bence hiç yaktırma olayına falan da girme,sonuçta belli bir uyuşturucu vermeden bu işi yapmazlar.Kaş yaparken göz çıkarma yavrum,için rahat olsun canımm

canım benim, biraz kötü geçiyor çok fazla midem bulanıyor ve istifra etmeye de başladım önce öğürüp geçiyodum şimdi ise çıkarmadan rahat yok.onun dışında iyim, sen nasılsın?
mide bulantısı gerçekten çok kötü bişe ama bebişimin varlığını hatırlattığı için de güzel onun için herşeye katlandım yeter ki iyi olsun yine katlanırım kuzuma

Ah canım yaa,.ok geçmiş olsun,zor geçicek desene:sinifsinif:,Allah kolaylık versin..
Zor olsa da bebeklerimiz bizimle olsunda dimi..
Ben gaaayet iyiyim canım,ben yokken muhabbeti de geçmiş şu zamana kadar 5 küsür,6 kilo aldım diyebilirim.Mide bulantısı falan hiç yaşamadığım için çok şükür,güsseeeel güsel kilo aldım:kedi:.
Bugün hatıra diye bazen hafta hafta fotomu çekiyordum dur şişko şişko o fotomu koyayım bari..

nasılsın arkadaslar .bebkelr nasıl....midem bulanıyor benımde nasıl geceıcek uyku tutmuyor ya .............ve cıkaramıyorumda ..........

:sinifsinif:ben de bi foto koyamadım kabız oldum,,
çok geçmiş olsun canım,çok zorrr

ah canıımm,bu saate kadar koca beklemek çok zordur..
Yalnız mısınız?

angel bu ne?Sen de mi yhüklemeye çalışıyorsun?Ben yapamadım hala,çıldırıcam..

canım kulanıcı profılden oluyo avatarımı degıstırdın de
sen önce atacagın resmı masa ustune at sonra ordan yuklemen daha kolay olur

başka bi web üzeirinden atmış millet ama ona da ulaşamıyorum..

Back