Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
wavycim bizde doktorumuz 12 haftadan sonra serbest bıraktı ama sormadan kendisi söylemiyor,bu yüzden bir şekilde sormak lazım.Şimdiye kadar hiçbişey yapmadınız mı yaaw:kedi:
ama neden kızlar, Yani eğer sorunlu denecek bir hamilelik yaşamıyorsanız 12.haftadan sonra düşük riski kalmadığı için haftada 2 kez olmak kaydıyla ilişkiye izin var. Yani bir hamile kalmışsak yazık kocalara yaw,çok gitmez ki erkek milletinde bacılık kardeşlik?Yani bu çok doğal bir hal.Bunu doktorunuza sorun,sorun yokken bu perhizle kendinize niye eziyet çekitiryorsunuz kiilmaz:?
wavy salla anam bosver dinlenmene bak ben öyle yapıyom dedim aaaa yaptıgımızda yeter 4 senedir iki yükü birden kaldıramam tabi bizimkinin halini anlatamam mafoldumben dedim bi doguruyum bak oz aman sen deidm ucucam sana dogru hahhaay
hümos zaten konusmasına bakma oda endişeleniyo bişey olurmu bebişlere diye dr gecen sordu dedi cok olmasa iyiolur sonucta ikiz gebelik erken doguma yol acar dedi biizmki tamamen cekildi sahadan
Benim kocam da önce ya ayıptır falan dedi,ama yani onlara yaklaşınca da sonuçta bazı şeylere ihtiyaçlarının olduğunu görürsünüz.O yüzden her ne kadar bebekleri düşünsek te okuyunca ve izleyince anlayacaksınız,aslında bu bizim düşündüğümüz gibi zararlı değil.. Tabi sonuçta bir aile tercihi. Sağlık olsun..
heee he leylekler getırdı .....................ama acıkçası ben dokuz ay hıç duşunmuyorum ..........................ıkı duşuk yaptım sebep değıl ama yınede gozumuz korkkuyo bızım.........
senın kaç haftan kaldı hymarıy...............çanta hazırlanmaya başlandı ............ bebek zıbınları bez ooooo ınşşş .......bunlar guzel şeyler...............bebek şekerlerıde çok guzel ya
yok hymary canım bu sefer araştırmıyordum çünkü zate önceden çok araştırmıştım:)) sama hani bazsı işeyler yazıda kalır şu an hepimiz aynı dönemlerden geçtiği için real olarak durumu görmek istedim.. hayır benim için zorun değil çünkü hormpnlşardan heralde çok istek yok ama adamcağıza yazıkya. sonuçta metebolizma olayı adamı helak etmeywe gerek yok diye3 düşünüyom kıyamıyom:kedi:
ANGEL canım yan gel yat osman yaptık zate ya<ık haftada bi şeker vermek lazım koca bebeklere