• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyidir ceny,ne yaptın nasılsın?ıstanbul da sen Avrupada mı Anadolu yakasında mısın?Nerede tedavi oldun;?Kendini anlatsana biraz?

Kuran dinliyorum,yani biri söylese inanmazdım,ne zaman kuran dinlesem ikisi birden başlıyorlar oynamayamafoldumben..
Herkese tavsiye ederim.Okumayı bilmeyen bile kuran dinleme sitelerinden bunu yapabilir dimi muallimcim..

ah canım benim,okudum yazıcaktım inan,arada kaynadı peş peşe bakarken,kusura bakma:kedi:..
Canım baktım 16 haftalık olmuşsun maşallah.Bu haftalar kesinlikle risk oluşturmyacak haftalar.O yüzden kendini öksürürken yada hapşırırken kendini tutma,bırak öksür,bırak hapşır,kendini kasma.Onun dışında bebeklerine zarar verecek bir tehlika zamanı geçmiş canım,bence rahat olkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim cnm,içimi rahatlattın sağolasın,seneler sonra Allahım nasip edince bebişleri, adım atarken bile düşünüyorum herşeyden tedirgin oluyorum...Bu arada bende Kuran dinletmeyi düşünüyorum çok iyi bişey yapıosun bencede.... öğretmenim bende okuldaki din öğretmeni tavsiye etmişti bana mutlaka dinlet diye ama bu haftada galiba daha dışarıdaki sesleri duymuyorlar...

Günaydın ikiz güzelleri Hayırlı cumalar hümeyracım valla bu bilgi için çok tşk ederim inan hiç duymamıştım ben ilahi dinletiyordum fakat Kuran aklıma gelmemişti

kıslar günaydın herkeseee.opuyorumnanaktan
yaww bu topicteki herkes öğretmen mi bana mı öyle geldi.

nevracım benim de alerjim var bazen öğlene kadar hapşırıyorum sürekli merak etme bişeycikler olmaz

KISLAR BENDE çok hapşırıyorum ya her hapşırdığımda karnımı tutuyorum .. bende de alerji var ama artık alerji mevsimi geçmiş olmalı diye düşünüyorum. bu hapşırıkları çözemedim. ama insan tedirgin oluyor tabi hapşırınca:((

hayırlı cumalar ALLAHIM verilen selaların hürmetine yavrularımızı vaktinde saatinde sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin inş........

hayırlı cumalar herkesee... Egeli canım nasıl oldun mide bulantıların geçti, mi? rahatsızlıkların riskler devam ediyor mu?

selam kızlarr,gezmeler çıktım sahillere mahillere attım kendimi arkadaşlarla,serin serin çok yiioldu.
Biz ne zaman buluşuyoruz kızlar?.
Bu arada bir yerde okudum duydunuz m u bilmem,30. haftadan sonra herhangi bir zaman karnı burnunda partisi yapıcam,beraber yapalımopuyorumnanaktan

anam gez gez senin az kaldı kız yap parti gelebilirsek geliriz ayy hepimiz aynı sehirde olska ne güzel olurdu bend ecarsamba 2.düzey usg giricem ne heyecannn yavrular ne kadar oldu acaba yaa bı boyları kiloları

bu arada ilgilenenlerle paylaşayım,bebeklerin duyma ve algılamaya başlama zamanı 16 haftadan itibaren olurmuş.Bu yüzden ben yavrularımla Kuran dinlemeye gayret ediyorum,çocuk neyi duyarsa sonra o sesle sakinleşirmiş.Bu yüzden bebeklerimizin manevi olarak ta bir Kuran dinlemesi hoş olur diye ben kendim düşünüyorum.
ılgilenenlere aşağırdaki linki tavsiye ediyorum.Başından başlayın,dinleye dinleye bir hatim tamamlamaya çalışın derim kıslar
Kuran Dinle,Kuran-i Kerim,Kabe Kuran,kuran i kerim,Kabe kuran,abdussamed

canım bende dinletiyorum allah izin verirse zaten benim adakgim vardı hamile kalırsam inş. kuranı hatmaderim diye inş.. bu haftadan sonra mübarek 3 aylar baslıyo bende baslıcam inş. okumaya

kızlar bugün kü menü ne sizin bakem

anam gez gez senin az kaldı kız yap parti gelebilirsek geliriz ayy hepimiz aynı sehirde olska ne güzel olurdu bend ecarsamba 2.düzey usg giricem ne heyecannn yavrular ne kadar oldu acaba yaa bı boyları kiloları

Valla hiç ağırlaşmadım çok şükür,haldrı huldur geziyorum delikafadulden
Ama çok ayakta kalınca mesele oluyor tabi,yoruluyorum yani.
Karnı burnunda partisi ile ilgili ayrıntıları ileride veririm,beni izleyin anacıım:roflol:
Bebişler büyümüşlerdir tabi,önceden bütün olarak görülüyordu,şimdi kafa kol bacak her biri bir yerde görünüyorkaydirigubbakcemile3.Ben bu çarşamba gidemedim doktor olmadığı için malum,ilerleyen haftalarda bakıcam,geç kalmış olucaz biraz ama işten izin alamıyorum..

Hayırlı cumalar tatlı kuşlar...Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Hymarry ne güzel düşünmüşsün canım...İnşallah Kur'an-ı Kerim'in yolundan giden yavrular olurlar.Bende dinletiyorum ama benim civcivlerim daha sesleri algılayamazlar sanırım.Olsun ben dinletiyorum ya onlarda o huzuru hisseder...

bugün karnıbaharın faydalarını iletmek istedim size kanımca
1.BESıN DEĞERLERı

100 gr. karnabaharın içerdiği besin değerleri şöyle sıralanabilir: 27 kalori; 2,7 gr. protein; 5,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,2 gr. yağ; l gr. lif: 56 mgr. fosfor; 21 mgr. kalsiyum; 0.7 mgr. demir: 295 mgr. potasyum: 60 IU A vitamini; 0,09 mgr. B1 vitamini; 0,08 mgr. B2 vitamini; 0,6 mgr. B3 vitamini ve 55 mgr. C vitamini.

2.SAĞLIĞIMIZA YARARLARI

Başta potasyum minerali olmak üzere, beden için yararlı önemli besin maddelerini bolca içermesinin yanı sıra;

o Karnabahar, tüm Turpgiller'deki sebzeler gibi bedenin kansere yakalanma rizikosunu aza indirger: Özellikle kalınbağırsak ve mide kanserlerine karşı etkilidir.

o Antioksidan madde yönünden de zengin olduğu için kalp hastalıklarına yakalanma, kalp krizi geçirme ve katarakt illetine tutulma rizikosunu da azaltır.

o Karnabahar, demir minerali oranı yüksek olduğu için kansızlığı önler.

o Potasyum minerali yönünden zengin olduğu için de yüksek tansiyonu düşürür, tansiyonu belli düzeyde tutar.

canım bende dinletiyorum allah izin verirse zaten benim adakgim vardı hamile kalırsam inş. kuranı hatmaderim diye inş.. bu haftadan sonra mübarek 3 aylar baslıyo bende baslıcam inş. okumaya

kızlar bugün kü menü ne sizin bakem

İnşallah canım tamamlayabiliriz..
Bugüne yemeğim henüz yok,günlük yemek yemeyi seviyorum zor oluyor ama..
Dünkü menüyü söyleyeyim.
Yopurt çorbası,
Taze fasülye,
Pilav,
CACIKcokacimcoook

Back