merhaba kızlar benim kanamam olmuştu 12. haftada daha yeni bitti doktor olur dedi. kanamanın nedeni önemli dedi. benim rahim ağzım kapalı olduğu için çok önemli değil dedi.
bulantılarım bitti iştahım çok açıldı karnımda belirgin bir şekilde büyüdü. ama nefes almada zorluk yaşıyorum. özellikle gece yatarken onun içinde sürekli kabus görür oldum.
yaklaşık 2 hafta önce ense kalınlıkları ölçüldü ikiside sağlıklı şimdilik allahıma şükür. ense ölçümünü vajinal ultarsonla yaptı daha net görünüomuş. haftaya tekrar gidicem doktora yeniden ölçümler yapcak... ense kalınlığı kalp atışı ve boyuna bakıo dr. sonra bir sonuç veriyor. benim bebeklerimin %85 'i sağlammış. haftayaki ölçümlerde en fazla %91'e çıkacakmış. haftaya 4 aylık olacaklar. şimdilik kız gibi gördü doktorum cinsiyetlerini. hepimiz için hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler...
Canım bebeklerin hamileliğin hayırlı uğurlu olsun.Bbeklerimn %85 i sağlammıı ne demek onu anlamadım ben ama yaa..Şİmdi ben de vericem de şu ense kalınığı ölçümünü sıkınıt duyuyyorum ya bişey varsa diye
Canım Tuğba Allah nazarlardan saklasın.İnşaalah bizlerde sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin senin gibi.Belki benimkiler ikizdir çok merak ediyorum.Benim ailemdede var ikiz geni onun için çok meraktayım.
herkese merhaba,
eskiden miden nerde deseler gösteremeyen biriydim:) şimdi midem yandıkça yanıyor. ne yesem ne kadar yesem farketmiyor. offf. bulantı az oldu ilk haftalarda ama iştahsızlık çok. ama mide yanması en büyük derdim. sizinkiler yanınca bunu azaltacak bir şeyler yapıyor musunuz, biliyor musunuz arkadaşlar?
Arkadaşlar doktora dün gittim.Bebişin kesesini gördük.Adama tek kesemi diye sorup durdum.Adamda iyicene inceledi.Önden bakıldığında tek kese görülüyor.Ama yandan baktığında iki kese yanyana gibi duruyor dedi.Yani şüpheler arttı.10 gün sonra birdaha gidicez nasipse ozaman belli olur netleşir dedi.Bekliyoruz bakalım dedi.
teşekkürler hymarry,
hiç bir ilaç içmeyeyim diye sormuyorum doktora bile. ama biraz daha devam ederse böyle soracağım ben de artık.
herkese merhaba,
eskiden miden nerde deseler gösteremeyen biriydim:) şimdi midem yandıkça yanıyor. ne yesem ne kadar yesem farketmiyor. offf. bulantı az oldu ilk haftalarda ama iştahsızlık çok. ama mide yanması en büyük derdim. sizinkiler yanınca bunu azaltacak bir şeyler yapıyor musunuz, biliyor musunuz arkadaşlar?
ya arkadaslar bende ne mide bulantısı var ne baş dönmesi hiç bişi yok..
korkuyorum bazen acaba diyorum hep..
sizce normal mi..
bugun kan verdim sonucu alicam bir saat sonra, umarım kötü bir suprizle karsılasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?