Merhaba. Benimde ikizlerim olacak inşallah. bugün 7+2 haftalığız. iki gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem. Çok heycanlıyım. İnanamıyorum hamile olduğuma ve ikiz olduğuna. Hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur inşallah. Bu aralar bulantılarım arttı. Çok rahatsız etti beni. Halsizim yorgunum. Kısa sürede gecer inşallah bu durum. Yoksa cekilecek gibi değil.
canım ınsallah ıyı cıkar ölcumlerınız.........senınkılerın cınsıyetı bellımıydı canım?????Bugün ense kalınlığı için henüz erken olduğunu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi,merak ediyordum sağlıklarını ama bugüne kısmet değilmiş.Çalışıyorum,bu işler için izin almak o kadar zor ki,of yaa:bbo:.Ama bebekler resmen takla atıp balık gibi yüzüyorlardı kaydirigubbakcemile3.Bu anlamda 3 boyutlu ultrason diğerine göre gelişmiş geldi tabi bana.
Merhaba. Benimde ikizlerim olacak inşallah. bugün 7+2 haftalığız. iki gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem. Çok heycanlıyım. İnanamıyorum hamile olduğuma ve ikiz olduğuna. Hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur inşallah. Bu aralar bulantılarım arttı. Çok rahatsız etti beni. Halsizim yorgunum. Kısa sürede gecer inşallah bu durum. Yoksa cekilecek gibi değil.
Canım hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu,sağlıklı olsun inşallah.Bebeklerin tedavi ile mi doğal yolla mı ikiz oldular? Bir de biz bebeklerin keselerini görmeye gittiğimizde 5+3 te kalp atışlarını görmüş ve duymuştuk.Gerçekten insan hamileliğini o zaman anlıyor,çok muhteşem bir duygu gerçekten :1rolleyes:.Mide bulantıları kişiden kişiye değişebiliyor, inşallah kolay geçer,hafif atlatırsın.Halsizlik bende halen artarak devam ediyor.Olswun bunlar çok güzel heyecanlar..a.s.
ıkızlerın hayırlı olsun bu ara cok dıkkat canım daha cok yenı bol bol dınlen bulantıların ıcın kraker,leblebı fılan atıstır.......:teselli:.
kızlar benim ikizler oynamaya başadı sanırırm çok garip pırpır oluyor karnım birden... sağdan soldan pırpırlanıyor...
:1rolleyes: çok heyecanlı yaa.Bizimki daha erken ama ben de evde steteskopla dinliyorum.İçerden su sesleri bi de uğultular geliyorkaydirigubbakcemile3.Biz de bir an önce cinsiyetlerini öğrenip hareketlerini hissetmek için sabrsızlanıyoruz.Bebeklerin ve hamileliğin hkaydirigubbakcemile3ayırlı,sağlıklı olsun inşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?