merhabalar bende tes yaptırdım 1472 cıktı sızce ıkızmı var merak edıyorum 16 sında randovum var keseyı goreceyız ınsanlah cevap beblıyorum arkadaslar
:sm_cool:merhaba kızlar bende inşallah ikiz annesi olacağım.şuan 31 haftalık hamileyim.kızlarım olucak.aranızda bebeklerin hareketlerini cd ye çektiren var mı?nasıl güzel gözüküyor mu?:1hug:
:sm_cool:merhaba kızlar bende inşallah ikiz annesi olacağım.şuan 31 haftalık hamileyim.kızlarım olucak.aranızda bebeklerin hareketlerini cd ye çektiren var mı?nasıl güzel gözüküyor mu?:1hug:
Ya arkadaşlar bende doğal yoldan hamileyim.bu cumartesi nasipse keseyi görmeye gidicez.Fakat Hcg miktarım:2,5 haftalık gebelik iken daha adetimi 2 gün geçmişti 984,34 çıktı.Yarın bütün tahlillerim yapılıcak.Hcg yi birdaha görücem.Birde günlerdir rüyalarımda çok ilginçtir iki hediye birden alıyorum çevremden.Sizin nasıldı bu değerler.?
Hymarry,yok bu tahlilleri doktorum istedi.Genel bakılıcak.İçinde hepsi var Biyokimya,toxoplazma,rubella,tam idrar tahlili falan.Çoğul gebelik çin falan değil.Normal her ay yapılıcak olan rutin kontrol.Hani bende oradan hcg değerimi birdaha görmüş olurum.Nekadar yükselmiş diye.
merhaba hayırlı olsun hamileliğin.ben ikizlerim şu an 19 aylık.hamileliğimi severek yaşadım ama korkunçtu.4,aya kadar bulantı kusma düşük tehlikesi yatak istirahati,beşinci ayda rahat ettim.ondan sonraki aylar çok zordu kocaman bir karınla ilgi odağı olmuştum doktor bile şaşkına dönüyordu.ameliya masasına bile zor yattım.ultrason masasına yatınca bir daha kalkamıyordum çok zordu ama galiba sizinki biraz rahat geçiçek heralde öyle anlaşılıyor.
Mesela ben bu tahlillerin bir kısmını aldım.Bende demir eksikliği çıktı.En azından pekmezi baya içmeye başladım.Kalsiyum ve magnezyuma bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?