- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
selam arkadaşlar. bi süredir yazamıyorum. benimde mide bulantılarım mide ekşimeleri derken öldüm ölüdm dirildim. şimdi daha iyiyim ama tabi yine bulantılar devam ediyor. tek tesellim artık yemek yiyebiliyorum. günde sdadece bi öğün içimde kalıyor ama onada şükür..
size bişey sorucam aranızda belki başına gelen vardır. ya benim cildim çok pürüzsüzdür normalde. yani fondoten pudra kullanmam ama kullanmış gibidir. ama malaesef 4 gündür yüzme bişey oldu. hani güneşte çok kalırsında kavrulursun yüzün kıpkırmızı leke leke ve kalın olur cildin. aynen öyle oldu. hayır güneş yüzü görsem anlıcam başına gelen varmı drumu da sürekli aramak istemiyorum. sağolsun hiç sıkılmadan cvp veriyor ama ben çekiniyorum artık..
Hymarry dr.umuz aynı o yüzden bilirsin ne kadar anlayışlı olduğunu serdar beyin..ama yinede çekiniyor insan
Serdar Bey sağolsun,benim de telefonlarımı hiç şaşmadan cevaplar.Ben de bazen saçmalamış olmak istemiyorum ama,bi yerde duruyor insan.Benim de hala omuzlarımdan boynuma kadar o bahsettiğin lekelerden oluştu.Bunlar normal ve geçici olduğunu bildiğim hamilelik lekeleri canım.Benim normalde de bu mevsimlerde çillerim çıkar zaten ama bilmiyorum bebeklerinin cinsiyetleri bellimi de,bu lekelenmeler daha çok kzı annelerinde ortaya çıkıyor derler.Bence insan her haliyle güzel ve zaten bunlar da geçici..