Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım ben buradan yaptım umarım yardımcı olabılmısımdır
kızlar sterilizator almayı duşunuyormusunuz peki hangi marka duşunuyorsunuz ben baya bir araştıdım aslında ama sonra mikrodalga tiplerini gorunce kafam karıştı hani onlar daha ucuz daha pratik geldi ama sağlık açısından iyi değil gibi hani biberon kaynatacak vaktimde olmuycak valla hiç zaten birkaç ikiz annesi arkadaştan bilgiler aldımki bizi neler bekliyor bir bilseniz:)
ilk 3 ay uyumayı duşunmeyin bile:) sut yetmediği için iki bebeğe mutlaka mama veriyorlarmış tabi garibanlar bunu hazmedemediği için uyku hiiiiiç yokmuş kolik diyorlarya hani gaz problemi aynen o şekil açıkçası ben hep pratiklik araştırma peşindeyim hani işleri nasıl kolaylarız falan diye:)delikafadulden
kızlar nasıl g,d,yo uzun zamnadır giremedım nete misafirler vardı benım bebekler büyümüş 8 haziranda cinsiyetlerını öğrenecegız hayırlısı bakalım
Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum sizlerde çoğul gebelik yaşıyorsunuz karaciğer enzimleriniz ne durumda enzimleriniz yüksek çıktığı oldumu ben tam serklaj işlemim bitti derken bu sorun çıktı karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı ilaçlarımı bıraktım vitamin demir vs ...
kızlar bir sorum olacak bende ikiz bebek beklıyorum allah nasıp ederse doktoruma ikili testı sordum ikizlerde ikili test olmuyo dedi sakat olma durumunda aldırmayı düşünüyomusun kı dedi hayır düşünmüyorum dedim ense kalınlıgını ölçtü gayet güzel burun kemıgı olusmus herseyını gösterdi . sorum su ense kalınlıgından anlasılıyo mu sakatlığı ?
Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum sizlerde çoğul gebelik yaşıyorsunuz karaciğer enzimleriniz ne durumda enzimleriniz yüksek çıktığı oldumu ben tam serklaj işlemim bitti derken bu sorun çıktı karaciğer değerlerim çok yüksek çıktı ilaçlarımı bıraktım vitamin demir vs ...
badecim sende üçüz ken ikiye mi düşürülenlerdensin?Bu redüksiyon dediğiniz o mu?
kızlar ya bebişlere aldıklarımızı ne zaman resmini koysak acaba biz buraya bizim bebişlerin cicilerini bu baslıkta toplayalım hemde fikir olur birbiirmize
kızlar ya bebişlere aldıklarımızı ne zaman resmini koysak acaba biz buraya bizim bebişlerin cicilerini bu baslıkta toplayalım hemde fikir olur birbiirmize
badecim konuyu anladım,tabi şahsi kararınız,zaten Allah izin vermediği sürece bir yaprak kıpırdatamayız kendi karar ve irademizle.Sağlık olsun,hayır olsun,geçmiş olsun canım..
Yo yoooo hiçbişeyi satmaaamm,bekleyeceğim,değiştireceklerim var,onları müsait ve geniş bir zamanda değiştirmeye çalışacağım.Değilse bu muhabbet burda deavm ettikçe doğuran erkek annesi arkadaşlara hediye gönderirveririmvereliniortakkaydirigubbakcemile5