kızlar yaa bizde normal hamile gibi nezamn o döneme geçiçez merak ediorum...
sen kaç haftalıksın ben 17 takvim olmayınca merak ettim neyse aynı haftalarda birkaç kişi varız bu takip açısından iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben uzun kol uzun bacaklı tulum buldum aldım mother care outletinden 2.90 içinde 3 adet var ve premature boy 2-3 kg arası en azından bunu içlerine giydierebilirim gibilerdende duşundum açıkçası
kevser herhalde 2 aylık hamile hepimiz seni bilmiyorum ama 3 ayımıza kadar progestaran iceren ialaçlar kullandık bende jel kullandım ve o bahsettigi akıntı o dönemlerde bende de olmustu korkmasın içi rahatlasın diye dedim
canım ne zaman aldın o tulumları?Bi de mother care in o bahsettiğin outlet mağazası nerede acabaaa.Ben sen premature tulum deyince burda bi mağazada sordum 26 lira dedi,2 tane 52 lira eder,vazgeçtim ne yalan söyleyeyim.Of şu kıyafet işine başltan başlamak beni deli ediyor yaaa...:çok üzgünüm:
ayyy kızlaarrr,bu arada benim bebekler iyice oynamaya başladılar,bi oynaklar,bi oynaklarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2,
inanılmaz bir his buuu:1rolleyes:..
kozyatağında canım sana ters biraz gidicek olursan tarifini ozelden yazarım bişey diyimmi senin bu olay beni bile okadar etkilerdiki inan hani birden kıza donerlermiki diye bekliyorumkaydirigubbakcemile5 çok komik dimi alışverişte bile tediginim inan mavileri alırken aklıma sen geldin guldum yani kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3,ah canım yaa,valla yani bana da anlatsalar ben de kendime yakıştıramazdım ya,insanın başına gelebiliyor herşey,sağlıklı olsunlar yeter,sonuçta bir ufacık hareketleri bile dünyaya bedel ama bu kıyafet olayı işte.Sana ne demişlerdi cinsiyet olarak?
Bebeklerine gelince biri sakin olcak demek ki,daha güzel boşver.Doktorun sağlıklılar diyorsa,hiç kafana takma..
egelii canım hoşgeldiiina.s.
de ben mesajından hiçbişey anlayamadım,yani nasıl normal hamile?O dönem ne dönemfisfisfiskaydirigubbakcemile3
canım normalden kastım artık kanamalar kusmalar ve şu yatmalarım bitsin istiyorum çok bunaldım :çok üzgünüm:
ay kızlar ne güzel şeyler söylüyosunuz kıpırdamalar falan, yaaa ben de istiyorum kıpırtı :CüvCüv:
Allah ım görebilecek miyim ben de o günleri :1rolleyes: