Bu arada kızlar,şuan eşimle kızlarımıza ismlerini bulduk:İnşallah siz de beğenirsiniz:
HALE-ŞULEalkisalkisalkis
benim 12 gün sonra olacak 19 haftada aaa ne çabuk anlaştınız isim konusunda biz kavga ediyoruz:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada kızlar,şuan eşimle kızlarımıza ismlerini bulduk:İnşallah siz de beğenirsiniz:
HALE-ŞULEalkisalkisalkis
ben sürekli araştırıyorum,başta erkek olunca ikisi birine geçen yıl kaybettiğimiz kayınpederimin ismini vermeyi teklif etmiştim,samimi olarak.O da çok memnun olmuştu,gönlü olmuştu.
Şimdi iş değişince ben farklı teklifler sundum,o da birini ikisini kabul etti.Kayınpederin isminin hatrınakaydirigubbakcemile3[/QUOT
tabi sen kaleyi baştan fethetmişsinturkbayragi
pensescim hoşgeldin.Ohoooo burda neler oldu sen yokken,cinsiyet dedin de,ben arakdaşlara temcit pilavı gelecek bi haber vereyim sana.20.haftamdayım geçen haftaya kadar ikisi de erkek denilen iki yavrumun cinsiyetinin kız olduğunu söyledi doktorum.Yani sen de cinsiyet konusunda aldığın haberde pek emin olmakaydirigubbakcemile3
haklısın canım bakalım hayırlısı allahtan inşallah doğru sonuçlar verırı de bız de sasırmayızz ama ben son aya kadar bırseyler almayı düşünmüyorum arlıkta doğumum nasıpse o yuzden ekım kasım gibi bişeyler alacagım bebeklere yoksa daha çok erken bence sende bıraz acele mı ettın kıyafet konusunda arkadasım daha 20 haftalık mısın?
haklısın canım bakalım hayırlısı allahtan inşallah doğru sonuçlar verırı de bız de sasırmayızz ama ben son aya kadar bırseyler almayı düşünmüyorum arlıkta doğumum nasıpse o yuzden ekım kasım gibi bişeyler alacagım bebeklere yoksa daha çok erken bence sende bıraz acele mı ettın kıyafet konusunda arkadasım daha 20 haftalık mısın?
badecim kaleyi içten fethetmenin yolları varyerimseniben.Bu da öyle oldu biraza.Siz ne düşünüyorsunuz da anlaşamadınız
herkese merhaba
bende 14+6 ikiz hamileyim.tüp bebek yoluyla hamile kaldım. üniversite hast. kontrollerim. ikili test ve usg normal. dr aminosentez için karar verip öyle gelin ama bir sorun görünmüyor dedi. bizde kararsız kaldık.yardımcı olur musunuz?yaşım 29
bizde geldik arkadaşlar okuyoruz hep zaten yazdıklarınızı takip ediyoruz uzaktan a.s
hymarry hayırlısı olur inşallah . şaşkınlığını anlıyorum açıkçası senin durumu okuduktan sonra bende tereddütte kaldım. bizimde geçen hafta tahminde bulundu dr. 17 haftalıkken. birisi göstermiyor ama birisi kız gibi şeylerini göremedim dedi. yinede bazılarınınki 21. haftaya kadar iner o zaman kesinleşir dedi. diğeride gösterseydi emin olacaktık tek yumurta ikiziyiz biz kız olma ihtimalimiz daha yüksek gibi hayırlısı artık. ama eşim doğana kadar gözüyle görene kadar kimseye inanmayacak gibi :) ben diyorum erkek denilip kız çıkan sonuç çok var ama kız denilince erkek çıkanı pek görmedim gibi.
bade bade ne güzel aslında dediğiniz gibi önceden almayınca insanın içi rahat etmiyor sanki bebişlerimin hiç bişeysi yokmuş cıbıl kalıcaklarmış gibi geliyor. bide dediğiniz gibi son aylar ağırlaşıcaz dinlenmek en iyisi olacaktır herhalde. hayırlısıyla inşallah sağlıklı bişekilde vaktinde dünyaya gelirlerde miniklerimiz.
biz şimdilerde sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz midem ağrıyor başım bide myom çıktı derken iyice karıştım. hayırlısı artık inşallah artık ağlayıp miniklerimide üzmek istemiyorum. Rabbim hepimize yardım eder inşallah kızlar.
hoşgeldin a.s aslında 20 li haftalardaki detaylı usgde net bir şekilde belli olur yani ondan sonra tereddute gerk yok bakalım bizimki 15 gün sonra benimde iki oğlan ama biri sonradan gosterdi belki oda kıza doner diyorum bakalım:CüvCüv:
hayırlısı inşallah hepimiz için. zaten en önemli şey sağlıklı olmaları. hayırlısıyla kucağımıza alalımda. bi kız bi oğlan olma ihtimalide çok güzel ama bizim öyle bi şansımız yok tek yumurta ikiziyiz :)
doğal yolla oldu sanırım yeni evli olduğuna gore tedavi gormuş olamazsın diye duşunduma.s hayırlsıı gonlune gore olsun ozamanalkisalkisalkis
herkese merhaba
bende 14+6 ikiz hamileyim.tüp bebek yoluyla hamile kaldım. üniversite hast. kontrollerim. ikili test ve usg normal. dr aminosentez için karar verip öyle gelin ama bir sorun görünmüyor dedi. bizde kararsız kaldık.yardımcı olur musunuz?yaşım 29
Darısı başıma ben de tüp bebeğe başlıyacağım ve hayırlısıyla ikiz istiyorum işallah.Ceny kaç embriyo transfer edildi?Bir de yumurta toplamayı lokal yaptırmayı düşünüyorum çok ağrılkı olur mu? dayanabilir miyim?Sorun neydi?sebepsiz mi?
bizimki iki isimli olacaklar diye tuturdu mirmirmirmir bende hiiiiç sevimiyorum iki isim zaten iki çocuk birde ikişer isim ne alaka ya valla vır vır vır yapıyor gorsen benimiyim hamile omu bilemiyorum yanimafoldumben
bizde geldik arkadaşlar okuyoruz hep zaten yazdıklarınızı takip ediyoruz uzaktan a.s
hymarry hayırlısı olur inşallah . şaşkınlığını anlıyorum açıkçası senin durumu okuduktan sonra bende tereddütte kaldım. bizimde geçen hafta tahminde bulundu dr. 17 haftalıkken. birisi göstermiyor ama birisi kız gibi şeylerini göremedim dedi. yinede bazılarınınki 21. haftaya kadar iner o zaman kesinleşir dedi. diğeride gösterseydi emin olacaktık tek yumurta ikiziyiz biz kız olma ihtimalimiz daha yüksek gibi hayırlısı artık. ama eşim doğana kadar gözüyle görene kadar kimseye inanmayacak gibi :) ben diyorum erkek denilip kız çıkan sonuç çok var ama kız denilince erkek çıkanı pek görmedim gibi.
bade bade ne güzel aslında dediğiniz gibi önceden almayınca insanın içi rahat etmiyor sanki bebişlerimin hiç bişeysi yokmuş cıbıl kalıcaklarmış gibi geliyor. bide dediğiniz gibi son aylar ağırlaşıcaz dinlenmek en iyisi olacaktır herhalde. hayırlısıyla inşallah sağlıklı bişekilde vaktinde dünyaya gelirlerde miniklerimiz.
biz şimdilerde sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz midem ağrıyor başım bide myom çıktı derken iyice karıştım. hayırlısı artık inşallah artık ağlayıp miniklerimide üzmek istemiyorum. Rabbim hepimize yardım eder inşallah kızlar.