• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

angel sen anladığım kadarıyla 2.düzey çektirmişsin doktorların istediği ayrıntılı ultrason 4.düzey ultrason nyani dopler oluyor renkli oluyor hatta cd ve resim veriyorlar anneye senin doktorun ondan istemiş canım

tıcker a gelince bende satıma göre yaptım ama sanırım sizlerinki 36 haftadan benim baby gagada 40 haftadan hesaplıyor sanırım ondan olsa gerek neyse herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar...

bu arada bende bir soru sorayım hazır konu buraya gelmişken neden 40 hafta olarak hesaplanıyor doktorlarda öyle hesaplıyorlar yani bu konu benim kafamı karıştırdı en iyisi ben satımı söyliyeyim onda açıklıyarak doğuracağım zamanı ne kadarlık hamile olduğumu bilen birisi açıklarsa sevinirim :)))

sat 25 ocak problem bu arkadaşlar detaylı çözerseniz sevinirim :))) şimdiden teşekkürler

Selam ben geldimm,
Çocuklarıma aldığım oyun halısını saçma bulanlara teessüf ediyorum bunu belirteyim,ben asla kimsenin ismini vererek yaptıklarını saçma diye asla nitelendirmedim,kimsenin önceliklerini ve hesveslerini kimsenin bu kelimelerle değerlendirmesi gerekmiyor.Burda birbirimize olan saygımızı kaybedeceksek önce ben bozarım ağzımı,ona göre:dilcikar:

angelcim canım ben yokum sen gelmişin nanŞeniz
yeni bi topik te açalım,bebeklerin cicileri diye dimi,böylece burda karın ağrısı çekmeyiz demi.
Fotonu ikiz anneleri bebeiş ve göbişleri kısmına da koydun mu,pek ortalığı kolaçan edemeden eski mesajları okuyarak yazıyorum sadece dee,yoksa fotolarına profilinden mi ulaşıcaz?
Canım bir de renkli usg olayını sormuşsun.Seninki de normal,renkli usg işin biraz lükse kaçan boyutu,her yerde 4 boyutlu o alet olmayabiliyor,ama o renksiz olan asıl gerekli işlemi görüyor,yani herhangi bir hata yok canım..

wavycimm görüşemedik bebeğim,naberryerimseniben

:) kusura bakmayın kızlar acemilik bende şok oldum bu ne kadar büyükk diyee.. sorryyyy cic anneler

ben bu kadar mesajlı adamım burda daha yeni çözdüm olayı,seninki normaldir canımkaydirigubbakcemile3
bebeklerinin cicileri çok güzel,hayırla ve sağlıkla kullansınlar inşallahh,bi ciciler topiği açalım orda buluşalım diyorum,ne dersinkaydirigubbakcemile5

hümoşşş naber kısss özledim vallahi resmimikoydum kıs topiğe
turser bende anlamadım am benim cizelge neden bu kadar kısa gösteriyo aman salla kız allahım 35 haftayı göstersin gersi boş

kim üzdü senii. ben senin aldığın yerde bulamadım.. bugün sevi bebede sordum 55 tl dedii...

Selam ben geldimm,
Çocuklarıma aldığım oyun halısını saçma bulanlara teessüf ediyorum bunu belirteyim,ben asla kimsenin ismini vererek yaptıklarını saçma diye asla nitelendirmedim,kimsenin önceliklerini ve hesveslerini kimsenin bu kelimelerle değerlendirmesi gerekmiyor.Burda birbirimize olan saygımızı kaybedeceksek önce ben bozarım ağzımı,ona göre:dilcikar:

,kimdi o alışverişi son aylara bırakırım yeterki altta araba,cepte para olsun diyenn:olmaz:kaydirigubbakcemile3
Senin beni dalgaya alarak verdiğin cevaba açıklama yaptım sadece.Nasıl senin erken alışverişle ilgili düşüncelerin varsa benimde var hymarry.Bunu bu ifadelerle dalgaya almaya gerek yok.Ayrıca sana saygımı bozacak bir tek kelimem yok,öyle bir polemiğede burada hiç gerek yok.Netice biz birbirini tanımayan ama aynı dönemde ikiz bebeklerini bekleyen insanlarız.Bunları paylaşıyoruz burada.

canım allah hepimize nasip etsinn...evet açalım bebişlerin cicleri diye ben hepsini ayrı ayrı çekip koyacağım kararlıyım. cmt daha yeni şeyler alaağız

kim üzdü senii. ben senin aldığın yerde bulamadım.. bugün sevi bebede sordum 55 tl dedii...

Canım ben sana o oyun halısını aldığım yerden özellikle sorucam,ne zaman bilgi alırsam yazarım,aynısımıydı acabaaa,ben de Seviden almıştım çünkü?

sağol canım beklerim. çükü 1 tane vr. diğerine almalıyım
bu arada bebeklerin isimleri belli oldu. birini babası birini dayısı koydu. BULUT VE SERGEN

angel canım göbişini gördüm yavrum,
kurban olsunlar o bebelere,
seni ikiz annesi lisatemize ekledik mi?
Bak topiğin ilk sayfasında istenen bilgiler yaz buraya,ekleyeyim senii

sol tatlım seninkinide gördüm cok şirin dur bakim bilgileri yazım kıss bebiş istyoz kıs olsaydı benim iklim koyucak dr erkek diyince biri eşimin biri benim bababım ismi olucak haluk ve arslan

kızlar bebegin ilk asılarını nerde yaptırıcaksınız

Canım ne zman oluyor ilk aşıları bilmiyorum ama sanırım hastanede yapılacak bir aşı gurubu var,bir de sonradan ay ay yapılacak aşılar için sağlık ocağına kaydolmuştum,aşılar için çağıracaklarmış.Ben sağlık ocağında yaptırıcam yanii

sağol canım beklerim. çükü 1 tane vr. diğerine almalıyım
bu arada bebeklerin isimleri belli oldu. birini babası birini dayısı koydu. BULUT VE SERGEN

sol tatlım seninkinide gördüm cok şirin dur bakim bilgileri yazım kıss bebiş istyoz kıs olsaydı benim iklim koyucak dr erkek diyince biri eşimin biri benim bababım ismi olucak haluk ve arslan

kızlarrr maşallah yaaa,sağlıkla doğsunlar bi tek o kalmış inşallahh.
İsimler harika,erkekleri tokuşturucaanız desenize,
İklim ismini ben de çok sverim ama..

bende o gün saglık ocagıyla konustum dedi hastanede ası yaptırma hastaneden cıkınca buraya getir ilk asılarını biz yapıcaz dedi bide topuk kanını söyledi hastaneler dogar dogmaz alıyomus buda yanlıs teşhislere sebep oluyoımus saglık bakanlıgı o zmana gene yöndendiriyomus siz gidin alın diye kadın dedi anne sütü bebegin bagırdaklarında dıskı olana kadra topuk kanı alınmaz dedi

kızlar bu sabah dr a gittim demiştim ya dün heryerim kıpkırmızı oldu alerjimidir nedir diee bugun dr böcek yada siinek ısırmış dedi ayy koptum orda gülmekten kaydirigubbakcemile3 bende önemli bişi sanmıştım neyseki değilmiş krem ve losyon verdi ama yinede deli gibi kaşınıom bi bulursa o böceği yada sineği yandııııı kaydirigubbakcemile3

canım iklim çok güzelll.benimde birikız olsaydı eylül yada derin su olacaktı(:büyüklere saygıı süperopuyorumnanaktan

kızlar bu sabah dr a gittim demiştim ya dün heryerim kıpkırmızı oldu alerjimidir nedir diee bugun dr böcek yada siinek ısırmış dedi ayy koptum orda gülmekten kaydirigubbakcemile3 bende önemli bişi sanmıştım neyseki değilmiş krem ve losyon verdi ama yinede deli gibi kaşınıom bi bulursa o böceği yada sineği yandııııı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımm..:teselli:

bende o gün saglık ocagıyla konustum dedi hastanede ası yaptırma hastaneden cıkınca buraya getir ilk asılarını biz yapıcaz dedi bide topuk kanını söyledi hastaneler dogar dogmaz alıyomus buda yanlıs teşhislere sebep oluyoımus saglık bakanlıgı o zmana gene yöndendiriyomus siz gidin alın diye kadın dedi anne sütü bebegin bagırdaklarında dıskı olana kadra topuk kanı alınmaz dedi

Çok güzel açıklamışlar,doğrudur.Şimdi bu gebelik takibini çok ciddiye alıyorlar.Oyğzden ben ne derlerse onu yapıcam.
Mesela canım sen yaptırdın mı bilmiyorum,tetanos aşısı için gittm,bu ayın 23üne tekrar randevu verdiler.Yani bizim aşılarımızın takibini de,bebekleri de onlar güzelce yapıyorlar,yapıcaklar.Sağlık ocağı bence en iyisi ve en güveniliri..

Back