• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar..
nasılsınız?hymarry geçmiş olsun canım.. aynne hergece kabus gibi değilmi.. ben bugün beylikdüzü sevi bebeye gittim.çok güzel şeyler aldım.. premetüre takımlar falan.. ben foto koymayı bilmiyorum. bana açıklarsanız koyaağım..

canım çektiğin fotoları bilgisayara yükledikten sonra,
ImageShack® - Image Hosting sitesine giriyorsun. ordan Browse var onu tıklayıp pc den fotoyu seçiyorsun.start upload diyorsun.yeni bi sayfa açılacak orada sana bir sürü link verecek.sen Direkt link to image yazan yerdeki linki kopyalayıp mesaj yazdıüğımız yerdeki grafik ekle kısmını tıklayıp yapıştırıp ok. diyorsun ve foto eklenmi,ş oluyor..

öpüyorum hepiniziiii..

bu arada 4 boyutlu ultrason illa renkli olacak diye bişey yok. mesela benim ve hymarrynin gittiği perinatoloğun usg si renksi ama ayrtıntılı. yani rengi deği fonksiyonu önemli..

asabi.jpg

Ah canım benim ne güzeller Allah nazarlardan saklasın:nazar:Yesin teyzesi onları yesin.Çoooook güzeller meleklere göre maşallah.

angel kız sen benden sonra hamiş kaldın ama şuan aramızda 1 gün var görülüyor tamam çokta yoktu ama ben hamileyken sana teselli veriyordum şimdi nasıl oluyorda aramızda 1 gün oldu şaşırdım :))) bu tarihi neye göre hesapladın sen ?

bebiş istiyoruz canım küçük bi ayrıntıyı unutmuşum. böyle çook büyük oluyor ve sayfayı yavaşlatıyor. upload etmeden önce boyut seçme kısmı var orayı tick atarsan daha iyi olur ben bi deneme yapayım.
patik2.jpg

bana kimse sordugum soruyacvp vermesi bu doppler hakkında ya sizinkilerin resimleri renkli yoksa siyak beyaz mı nostaljikmi

bana kimse sordugum soruyacvp vermesi bu doppler hakkında ya sizinkilerin resimleri renkli yoksa siyak beyaz mı nostaljikmi

öncee halayyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nan ben uazdım ya:umursamaz:tekrar yazıyom ayrıntılı ultrasonun renkli olması gerekmiyor. tabi renkli olursa bizim için ayrı bi şhow oluyor orası ayrı..opuyorumnanaktan mesela benim ve hymarrynin gittiği perinatolog'un usg si ayrıntılı 4 boyutlu yani ama renksiz.. yani bunu kafana takma canım. ayrıntılıya girdiysen sorun yok. zaten organlarını kan akışını işncelediyse ayrıntılıdır oa.s.

:) kusura bakmayın kızlar acemilik bende şok oldum bu ne kadar büyükk diyee.. sorryyyy cic anneler

angel baby benimkiler hep renkli.. ama renksiz diye bir sorun olacağını sanmıyorum. zaten radyolog bir rapor yazıyorur. ama sana hatıra kalmasını istersen cdli yaptır

Back