• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Evet canım,korkmak değil tabi,yavrular ağırlaşıyor artık,ama ben de biraz kaşınıyorum yani,dün kendime lohusa geceliği bakmaya Bakırköye çıktım,o beni mahvetti,kimdi o alışverişi son aylara bırakırım yeterki altta araba,cepte para olsun diyenn
Başka bir topikte bu sözü söyleyen bendim hymarry.:olmaz:Şu an seninle aramızda 8 haftamız var sanıyorum.Yani sen benim haftalarımdayken rahat rahat çalışıyordun değil mi canım?O dönemlerde tatile rahatlıkla gitmekten bahsediyordun hatırladığım kadarıyla.2 hafta sonra inş. kontrolum var ayrıntılı.Ondan sonra alışverişimi yaparsam rahatlıkla senin o rahat dönemlerindeki gibi olabilirim inş.Ben hala alışverişimi 1 kaç günde halledebileceğimi düşünüyorum.Zaten alacağım her şeyin yerini belirledim.Ben gidemezsem eşim alır.Çok şükür o bu konuda benden çok daha heveslidir.Ben bir kaç parça prematüre ve gerisinide 0-3 aylık almayı düşünüyorum.Sonra zamanla ne ihtiyaçları varsa çıkar çıkar alırız.Yani açıkçası şimdiden doğmamış çocuğuma oyun halısı almak bana saçma geliyor.Ama herkesin kesesi de ayrıdır,heveside.Allah herkesin yarıdmcısı olsun.Sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.Öyle ki bu alışveriş işine hamileliğinin ilk aylarındayken çıkan vardı.Tercih meselesidir bu.Sanıyorum ki ben hiç bir şey yapmasam benimklerin yaptıkları yetecek çocuklarıma.Çünkü benimkiler iki taraf için de ilk torun olacaklar.Herkeste çok meraklı.Açıkcası ben çok rahatım.kaydirigubbakcemile2

ya bende delimiyim nee tuvalete gitmekten helak oldum acaba kanamam mı oldu diee.bide genital bölgemi çok siliyorum acaba kanamamı oldu diee.biliyorum saçma ama heran korkuyorum bundan galiba.sizcede parayonakmıyım biraz.bide rahmimde hafif hafif bi ağrı oluyor sanki bıçak saplanıyor gibi nedendirki?

ya bende delimiyim nee tuvalete gitmekten helak oldum acaba kanamam mı oldu diee.bide genital bölgemi çok siliyorum acaba kanamamı oldu diee.biliyorum saçma ama heran korkuyorum bundan galiba.sizcede parayonakmıyım biraz.bide rahmimde hafif hafif bi ağrı oluyor sanki bıçak saplanıyor gibi nedendirki?

canım yaptığın şey çok normal bendede olmuştu ufak bi histe wc ye koşuyordum . hep bi korku içimde şimdilerde hala var yine az bir akıntıda suyummu geliyor diyorum biraz tuhaf olacak ama sadece bende değil eşimdede var bu. sanırım ikiz gebeliğin getirdiği herkesin riskli demesinden kaynaklanan bi durum.

galiba öle ne bileyim bazı şeyleri okudukça insan böle oluyor.kendime çok diyorum kötü şeyleri okumayayım die ama yinede dayanamıyorum.inşallah sorunsuz bi şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızda rahatlarız:Saruboceq:

galiba öle ne bileyim bazı şeyleri okudukça insan böle oluyor.kendime çok diyorum kötü şeyleri okumayayım die ama yinede dayanamıyorum.inşallah sorunsuz bi şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızda rahatlarız:Saruboceq:

amin canım. evet haklısın aslında okumamızdan kaynaklanıyor aklımıza yer ediyor .eşim pc ye oturmayı yasaklıycam diyor ama dayanamıyorum. hergün okuyup üzülüp ağlıycak bişeyler buluyorum. elbette istediğimiz şey kimsenin başına olumsuz bişey gelmemesi ve herkezin hayırlsııyla evlatlarını kucaklarına alması..

kasıktakı agrılar rahımın genıslemesınden kaynaklanıyor arkıdısler,bızzat bu yuzden gıtmıstım doktora,
akıntı ıse normal fakat tedbırlı olmak gerekıyor,mantar olma rıskıde var mantarında cesıtlerı var kokulusu kokusuzu,yakanı yakmayanı,doktora danısmakta fayda var,,,
vajınanın su tutma gıbı bır durumuda var ozellıkle dustan sonra su kacıyor ıse yarım saat bı saat sonra kendılıgınden akabılıyor,bu bende cok sık oluyor wc de bıle kacan su sonradan akıverıyor,bunun ıcınde test yaptılar,ozel bı ped verdıler bı muddet durdu sonrasında baktılar cesme suyu cıktı,

Kızlar merhaba yazılanları hep takip ediyorum..
13 haftalığım ve akşama doktora gidicem detaylı ultrason için. Acaba bu haftalarda nelere bakılıyor, ense kalınlığı vs. doktora sormam gereken özel birşey varmıdır??? bi de cinsiyetler belli olrmu acaba??

merhaba kızlar..
nasılsınız?hymarry geçmiş olsun canım.. aynne hergece kabus gibi değilmi.. ben bugün beylikdüzü sevi bebeye gittim.çok güzel şeyler aldım.. premetüre takımlar falan.. ben foto koymayı bilmiyorum. bana açıklarsanız koyaağım..

kızlar ya bu 2 düzey usg girdiniz miben girdim tamamı dr benim istedigim bu degil dedi anam bu renkli olucak cd cekiyolar felan dedi ama radyoloji dr hayır istedigin bu dedi sizinkilerin resimleri renklimiydi benimki normal her ay cekilen gibiydi

kızlar ya bu 2 düzey usg girdiniz miben girdim tamamı dr benim istedigim bu degil dedi anam bu renkli olucak cd cekiyolar felan dedi ama radyoloji dr hayır istedigin bu dedi sizinkilerin resimleri renklimiydi benimki normal her ay cekilen gibiydi

canım ben girdim renkli ultrasona 18. haftamda koşuyolu görüntüleme merkezinde 4 boyutlu bakıldı cd verdiler,bebeklerin renkli çekilmiş ultrason görüntülerini albüm gibi yaptılar.sana yapılan o zaman normal siyah beyaz ultrason öylemi???

öyle canım siyah beyaz kalp ritimlerine bakıldı kemiklerine işte kan akısına bakıldı offff süreklibişey cıkıyo kendi tüp bebek dr sadece 28 haftada renkliyle bakıyorum dedi şimdi ben yanlış mı yaptım yaaa doppler işte girdigimiz

olursun merak etme bizde de yoktu tatlım ama büyüsünde bakn yırtılınca anlıcan beni sagdan sola dönemeyince zemuszemus

Back