Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım,ben Bahçelievlerde oturuyorum,evim merkezde,güzel bir yerde fakat ilerleyen azman için oraları istiyoruzz,cidden özelden yazışalım canım.canım sen su anda nerde oturuyorsun
istersen ozelden tel bilgilerimi falan verebilirim
Günaydın canııımm,önemli olan sağlık cidden,yavrular sağlıkl agelsin dee,,günaydın şekerler
Hymarry cim çok geçmiş olsun inşallah bu gece yaşamasın böyle bi sorun. aslında senin bugün yaşadığın sorun bana ilerleyen zamanlarımız sanırım böyle olacak dedirtti ALlah yardımcımız olsun sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah..
şu listeye bizde yazılalım dedik bebişlerimle uğurlu gelsin inşallah günlerini beklesin büyüsün kuzularım..
pamukşeker - 03 şubat 20009 - normal - 10 ekim 2009 (36 hafta) - henüz bilinmiyor - Ankara
Evet canım,korkmak değil tabi,yavrular ağırlaşıyor artık,ama ben de biraz kaşınıyorum yani,dün kendime lohusa geceliği bakmaya Bakırköye çıktım,o beni mahvetti,kimdi o alışverişi son aylara bırakırım yeterki altta araba,cepte para olsun diyennlmaz:kaydirigubbakcemile3canım yaaa geçmiş olsun aynı ağrılar bendede oluyo özellikle işten döndüğümde pilim bitiyo kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum bide gece böyle şeyler olunca sabah olmak bilmiyo...hafta olarak sen benden öndesin bana şimdiden oluyo böyle ağrılar korktum valla:bbo: gelecek haftalardan allah daha beterinden saklasın en kötü gecemiz böyle olsun deyip şükredelim....:Saruboceq:
kız patriyot ne bana mı yazdın onuuu:1shok:ayy ne guzel tesaduf yoksa patriyot musun?
günaydın kızlar hymarrycim geçmiş olsun ama alışsan iyi olacak sanırım çünkü bundan sonrası ağırlaştığın için hep böyle gidecek ben de işten çıkmaya karar verdim sanırım ağırlaşmadan sizler gibi olmadan evde şimdiden dinleneyim alışverişimi felan yapayım diyorum ağustos sonuna kdar dayanayım diyorum ama çok kararsızım ya çok halsiz oluyorum ben bide devamlı bi baş ağrım var
Pamuğum senin yavruların cinsiyetini öğrenmedik mi daha biz yaa,sanki hatırlıyor gibiyimm..
2 secenek sundular ya 7 haftada yada 11 haftada reduksıyon yapılabılır dendı, biz o kadar buyusunler ıstemedık rısklerı oldugu halde 7 haftalıkken rastgele secılerek alınsınlar ıstedık.11 haftalık olsaydı bakılıp gelısımlerıne secılerek alınacaklardı...ıkızlerın olcumlerı yapıldı bı sorun yok sımdılık ama daha organlarına falan baktırmadık.benımde 16 haftada 17 cm.155 cm. ıkısıde aynı dendı, su organcıklarınada bakılsında o zaman cok rahatlıycam,
yok tatlım göstermiyolar. sadece 17. haftamıza gelirken dr birinde bişey göremedi kız olabilir dedi ama emin değildi belki sonradan iner şeyleri dedi o yüzden bizde kesinleşmediği için netleştirmedik. geçen ultrasondada ikiside secde pozisyonundaydılar :) hayırlısı artık ağustos başında gösterirler inşallah. gerçi herkes bu kadar göstermediklerine göre kesin kızdır diyo :)
yaa arkadaşlar WAVY nerde merak ettim...:uhm:
Yok canım o hiiiç belli olmaz.Bazı pozisyonlarda hiç görünmeyebiliyor,kızla-erkekle hiç alakası yok,
Yine de Allah gönlüne göre versiinn canım benim,insan merak ediyor tabi çokkopuyorumnanaktan
Dün msn de selamlaştık onunla canım,
Evden çalışıyor o bir şirket için,o yüzden pek zamanı yokmuş bu ara...
amiiiin :) artık ruyalarıma giriyor benimde canım :) hergün bebekler çocuklar görüyorum ruyamda .. aslıdna dilek dilerken dikkatli olmak gerekliymiş tuttumu tutuyomuş yeterki gönülden istemek lazımmış. ta evlenmeden önceden beri cinsiyet öğrenmeye karşıydım ben. ben öğrenmiycem derdim vel hasılı öğrenemiyorumda :) hakkımzıda hayırlsıı inşallah..
en çokta cinsiyetlerini bebeişlerime ayakkap ve tulum almak için öğrenemk istiyorum o kadar cici ayakkabılar varki oturup resmen konuşup seviyorum ayakkabıları ayaklarında hayal ediyorum miniklerimin hayırlısıyla giyip yürüdüklerini görmekte nasip olur inşallah..
Günaydınn,
kızlar çok zor bir gece geçirdim,bilirsiniz pek mızmızlığım yoktur ama,çok kötü oldum gerçekten..
Akşamları artık iyice ağırlaşıyorum,akşam da yatağımda binibr zorlukla sağdan sola döndüm,gece her dönmeye çalışmam da zorlukla uyandım,sık sık tuvalete çıkıyorum zaten,ama bu gece her ayaklanmaya çalıştığımda çok zorlandım yaaa..
Belki 1-1.5 saatte bir uyuyamadan tuvalete kalktım.Çok ağrılı zor bir geceydiimirmirmirmir
canım ya çok ii anliorum seni tam 1 haftadır aynı sorunu bende yaşiorum uyuyamıyorum artık..
Günaydınn,
kızlar çok zor bir gece geçirdim,bilirsiniz pek mızmızlığım yoktur ama,çok kötü oldum gerçekten..
Akşamları artık iyice ağırlaşıyorum,akşam da yatağımda binibr zorlukla sağdan sola döndüm,gece her dönmeye çalışmam da zorlukla uyandım,sık sık tuvalete çıkıyorum zaten,ama bu gece her ayaklanmaya çalıştığımda çok zorlandım yaaa..
Belki 1-1.5 saatte bir uyuyamadan tuvalete kalktım.Çok ağrılı zor bir geceydiimirmirmirmir
canımm buralardayım yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazamıyorum. çünkü bi kaptırırsam ayrılsmıyom sizden. biraz çalışmam gerekiyordu o yüzden yoğundum biraz..yaa arkadaşlar WAVY nerde merak ettim...:uhm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaman iyi olsunda....:1hug:
OOOOooouuuuyyyyşş yerim ben onları yaaa,
ben daha yeni evliydim adidasta küççücük ayakkabılar olyor ya onlardan almıştım mavi,şimdi kot etekle falan giydiririm diyorumopuyorumnanaktan
Demek dua ederken hatta konuşurken bile dikkat etmek lazım cidden.Ben de evliliğimde pek çok noktada yaşamıştım onu,aaa bak ben böyle istemiştim,öyle oldu diyekaydirigubbakcemile5
kısmet,sağlık olsun ama alışverişine başlamak içısından iyi olurdu biran önce öğrenmek..