• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım içine sinmeyen bir doktorla sakın devam etme.Ayrıca 1.5 saatlik mesafede çok.Allah korusun doğumda bir aksilikle karşılaşırsan?Ne yapacakmış o kopyaları sana vermeyipte,oturup yiyecek mi?Ne saçma şey.Israr et al.

Birkaç gün sonra detaylı ultrason için gidicem o zaman konuşcam drla hem kopyaları isticem hemde acil bir durumda ne yapmam gerektiğini sorucam ve haftayada inşallah oturduğum yerdeki drdan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum cnm...Aslında drum çok iyi ama ben mesela bir durum olduğunda aramaktan çekiniyorum ne biliyim sanki bir an önce kapatıyım gibi konuşuyo o samimiyeti vermiyor bana birde aradaki mesafe çok gerçekten...

kaswacım benimde dördüzdü 2 tanesini 7.haftada yeni bir yöntemle aldırmak zorunda kaldık,bu kadar çoğul gebeliklerde bazı bebeklerın gelişimleri tam olmazmıs, bızde bebekler alınırken arastırma gıbı bır durum olmadı rasgele secıldı bu yuzdende bıraz evham var ıcımde.şimdilik bır sorun yok gıbı ama organlarına falan bakılmadı henuz sadece ense kalınlıkları,omurgaları incelendi.

Birkaç gün sonra detaylı ultrason için gidicem o zaman konuşcam drla hem kopyaları isticem hemde acil bir durumda ne yapmam gerektiğini sorucam ve haftayada inşallah oturduğum yerdeki drdan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum cnm...Aslında drum çok iyi ama ben mesela bir durum olduğunda aramaktan çekiniyorum ne biliyim sanki bir an önce kapatıyım gibi konuşuyo o samimiyeti vermiyor bana birde aradaki mesafe çok gerçekten...

Ay canım vallahi çok zor gönlüne göre doktor bulmak.Benim için en önemli şey ben doktoruma istediğim zaman ulaşabilecek miyim?O bana dönecek mi?Kafamdaki soruları giderecek mi?Ben ilk başta doktoruma bunu dedim.Bunlar benim için çok önemli dedim.Şükür ki bu konuda çok şanslıyım,çok uyuştuk doktorumla.Hatta bazen onun doktor bile olduğunu unutuyorum.Arkadaş gibi aynı..Ama doktorun çok iyi bile olsa canım çok uzak sana mesafesi,Allah esirgesin bilmiyoruz ki ne olacak?Sen İstanbul'da nerede oturuyorsun?

Ay canım vallahi çok zor gönlüne göre doktor bulmak.Benim için en önemli şey ben doktoruma istediğim zaman ulaşabilecek miyim?O bana dönecek mi?Kafamdaki soruları giderecek mi?Ben ilk başta doktoruma bunu dedim.Bunlar benim için çok önemli dedim.Şükür ki bu konuda çok şanslıyım,çok uyuştuk doktorumla.Hatta bazen onun doktor bile olduğunu unutuyorum.Arkadaş gibi aynı..Ama doktorun çok iyi bile olsa canım çok uzak sana mesafesi,Allah esirgesin bilmiyoruz ki ne olacak?Sen İstanbul'da nerede oturuyorsun?

Cnm ben silivrideyim drum hem kalamış hemde beşiktaşta oluyor....

kaswacım benimde dördüzdü 2 tanesini 7.haftada yeni bir yöntemle aldırmak zorunda kaldık,bu kadar çoğul gebeliklerde bazı bebeklerın gelişimleri tam olmazmıs, bızde bebekler alınırken arastırma gıbı bır durum olmadı rasgele secıldı bu yuzdende bıraz evham var ıcımde.şimdilik bır sorun yok gıbı ama organlarına falan bakılmadı henuz sadece ense kalınlıkları,omurgaları incelendi.

Tatlım redüksiyon yapılırken ense ölçümleri yapıldı değil mi?İşlemden sonra yapılan ense ölçümlerinde de sorun çıkmamıştır inş.Benimde ikili taramam yapıldı,ağustosun 4'ünde de 3'lü taramam var.Onuda sağlıkla atlatırız inş.17. haftama girdiğimde 16 cm 170 gr dılar.:nazar::nazar:Oğluşum kızdan 2 gün geriydi o zaman için.Seninkiler nasıl?

Benim doktorum Medical Park Bahçelievler'de Latif Celal Küpelioğlu.Sen doktorunla bir araya geldiğinde kafanda ne varsa rahatsız olduğun sor.Neticede özel hastasısın onun.

Günaydınn,
kızlar çok zor bir gece geçirdim,bilirsiniz pek mızmızlığım yoktur ama,çok kötü oldum gerçekten..
Akşamları artık iyice ağırlaşıyorum,akşam da yatağımda binibr zorlukla sağdan sola döndüm,gece her dönmeye çalışmam da zorlukla uyandım,sık sık tuvalete çıkıyorum zaten,ama bu gece her ayaklanmaya çalıştığımda çok zorlandım yaaa..
Belki 1-1.5 saatte bir uyuyamadan tuvalete kalktım.Çok ağrılı zor bir geceydiimirmirmirmir

nevra cım ben silivriliyim ama beylikduzunde oturuyorum

Bu Pazar günü bebek görmeye gittik,sevidiğimiz bir aile arkadaşımız var.O da Beylikdüzünde,ya orda inanılmaz güzel evler ve harika bir yapılaşma var,
kısmetse şu ikizleri annemle biraz büyüteyim,ben de gelicem oralara valaahakaydirigubbakcemile3..

hymary gel canım gelmek istedigin zaman sen bana soyle ben senin icin hem uygun fiyatlı hem apatman yonetimi falan duzgun bi yer bulurum .. koımisyon istemem :) :)

hymary gel canım gelmek istedigin zaman sen bana soyle ben senin icin hem uygun fiyatlı hem apatman yonetimi falan duzgun bi yer bulurum .. koımisyon istemem :) :)

delikafadulden kız ciddimisiiinn,süppersinnalkisalkisalkis,
vallaha biz oraları hiç bilmiyoruz,komisyon da veririm vallaayerimseniben,
ama biraz daha zaman var,irtibatı koparmayalım da,geniş,iyi bir yere çok ihtiyacımız varkaydirigubbakcemile5

canım sen su anda nerde oturuyorsun
istersen ozelden tel bilgilerimi falan verebilirim

günaydın şekerler

Hymarry cim çok geçmiş olsun inşallah bu gece yaşamasın böyle bi sorun. aslında senin bugün yaşadığın sorun bana ilerleyen zamanlarımız sanırım böyle olacak dedirtti ALlah yardımcımız olsun sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah..

şu listeye bizde yazılalım dedik bebişlerimle uğurlu gelsin inşallah günlerini beklesin büyüsün kuzularım..

pamukşeker - 03 şubat 20009 - normal - 10 ekim 2009 (36 hafta) - henüz bilinmiyor - Ankara

Günaydınn,
kızlar çok zor bir gece geçirdim,bilirsiniz pek mızmızlığım yoktur ama,çok kötü oldum gerçekten..
Akşamları artık iyice ağırlaşıyorum,akşam da yatağımda binibr zorlukla sağdan sola döndüm,gece her dönmeye çalışmam da zorlukla uyandım,sık sık tuvalete çıkıyorum zaten,ama bu gece her ayaklanmaya çalıştığımda çok zorlandım yaaa..
Belki 1-1.5 saatte bir uyuyamadan tuvalete kalktım.Çok ağrılı zor bir geceydiimirmirmirmir

canım yaaa geçmiş olsun aynı ağrılar bendede oluyo özellikle işten döndüğümde pilim bitiyo kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum bide gece böyle şeyler olunca sabah olmak bilmiyo...hafta olarak sen benden öndesin bana şimdiden oluyo böyle ağrılar korktum valla:bbo: gelecek haftalardan allah daha beterinden saklasın en kötü gecemiz böyle olsun deyip şükredelim....:Saruboceq:

Back