• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum

o sayfadaydın ama dimi çünki takip ediyordum orayı ilsuyu felan

cimbomluda orada oradna tanıdım yanlış hatırlamıyorsam
tabi

hayırlsı olsun cnmm inş....ikizlerinn sağlıcakla gelir

hymarry cnm herzaman duacıyımmm

bi arakdaşım var hastanede yatarken tanıştık kızı 33 haftada bebekleri gelişmiyormuş biri 1200 biri 1900 müş hiç dinlenemedi ondan olmuş yaa çok üzgün dinlenin kızlar bolbol işleri bırakmayın sona

canımoraya bakıuordum dedim sizede göndereyim. pndan oldu. ben 1 er takım alacağım sadece her ihimale karşı ben hep 3-6 aylık alıyorum.. bu arada kaynanaları fazla takmayın. pnlar herşeyin en iyisinibilirler. ama yaptıkalrı bir şey yok. herşey lafta..

onların böyle davranmalarının sebebi BıZıM ANNELERıMıZıN DAHA ıYı OLDUKLARINI KABUL EDEMEMELERı

canımoraya bakıuordum dedim sizede göndereyim. pndan oldu. ben 1 er takım alacağım sadece her ihimale karşı ben hep 3-6 aylık alıyorum.. bu arada kaynanaları fazla takmayın. pnlar herşeyin en iyisinibilirler. ama yaptıkalrı bir şey yok. herşey lafta..

valla cnm biz sadece 0-3 ay hastane çıkışı aldık pramatüre almadık azcuk üşüdülr ama ayaklarına pamuk sardık öle giydirdikk

oyyyyyyyy yerim onları çok tatlı yatıyorlar. allah hepimize bu fotoları görmek nasip etsin..onların ağzı sadece laf yapar. sonrada herkese ben yapmak istedim ama benim gelin annesini istedi derler.ahhhh ahhh

oyyyyyyyy yerim onları çok tatlı yatıyorlar. allah hepimize bu fotoları görmek nasip etsin..onların ağzı sadece laf yapar. sonrada herkese ben yapmak istedim ama benim gelin annesini istedi derler.ahhhh ahhh

valla canım yapmasınlar daha iyi. şimdi şöyle bişey var ne yapars yaPSIN KAYNANA ANNE YERİNİ ALAMAZ GELİN NE YAPARSA YAPSIN KIZINN YERİNİ ALAMAZ . O YÜZDEN ELİNİN UCU İLE İŞ YAPACAKLARINA AYAK ALTINDAN ÇEKİLSİNler annelerimizle buıraksınla r bizi daha iyi valla. çünkü el ucu ile yapılan işten hayır gelmediği gibi sinir hastası ediyor insanı ve yoruyor iki katı.:(

heheee aminnn cnm herkese naasip olsunnn

evet cnm aynen dediğin gibi sende dolusun sanırım....anlat cnm

benim şuan yanımda nası sinir oluyorum anlatamam bagrı bagra haber izliyor çocukları korkuttu bende yavas dedimm...kendini öle bir kaptırıyorkiii

bide ben çocukları yıkarken suyu kontrol ediyor sıcakmı yapmışım diye 4 aylık oluyor çocuklar kırkından beri yanlız yıkıyorum ben....dedim şimdiye kadar ben yıkadım ayy kusura bakma alışkanlık diyorrr ............sevmiyorum işteeeeeeeeeeeee

valla canım yapmasınlar daha iyi. şimdi şöyle bişey var ne yapars yaPSIN KAYNANA ANNE YERİNİ ALAMAZ GELİN NE YAPARSA YAPSIN KIZINN YERİNİ ALAMAZ . O YÜZDEN ELİNİN UCU İLE İŞ YAPACAKLARINA AYAK ALTINDAN ÇEKİLSİNler annelerimizle buıraksınla r bizi daha iyi valla. çünkü el ucu ile yapılan işten hayır gelmediği gibi sinir hastası ediyor insanı ve yoruyor iki katı.:(

ben cerrahpaşada ne kaynanalar gördüm annesi gibi baktı gelinini

canım benimkiler çok iyi insanlar. ama annemin bir huyu var. başkalarının yaptıklarını abarta abarta ve yalan katarak anlatmayı sever. tabi bana.ben kızıma şunu yaptım bunu yaptım .komşu kızına şunu yaptı bunu yaptı. tabi ben fıttırıyorum. sanki benimkiler birşey yapmıyormuş gibi. benimkiler maddi olarak bana çok destekler.tabi ben asla lafının altında kalmam. geçen bir laf söyledi ben lafı çaktım.şimdi beni her dakika arıyor ve bana daha bir laf bile demiyor. diyemez. aslında kendide çok iyi biliyor benim ailemin ne kadar fedakarlık yptığını.dedim ya sadece laf. icraat yok.ben işte buna çok sinirim. ama anladım ben artık bana yada ortaya laf atıldığunda direk cevap vereceğim.

Back