• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kizlar ben bu aksam saat 20:30 gibi doktora gidicem
kalp atıslarını görebilir miyim sizce?

mrb kızlar ben napacam bu gaz işini ya walla patlamak üzereyim çok gazım var dr aramak istemedim haftaya gidecem diye kuru kayısı yiyorum kabızlıktan kurtulayım diye şimdide kuru kayısı yedim oda gaz yapıyomu acaba ya

bende hiç olmadı kabızlık demir ilacı beni ishal bile ediyorrrduu

tüp bebekmi cnm ben 5 haftalıkken kalp atışlarını gördük sesinide 3 ayında dinleti doktor bebek rahatsız olmasın dediler....nasıl olsa görüyorsun atışları dedi

aksama ne yimek var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende dolmabiber varr

dünden kalmada makarna bide kolayy tatlı yaptımm
Biz burda hamişler arasında pek yemek zikretmiyoz canım yaa,canımız çekiyor da:kedi:
Ben de şimdi bitirdim yemeğimi,dünden kalma bulgur pilavım da vardı,öyle işte özetleyerimseniben..
bende çıktım kızlar....
güle güle canımm,yarın görüşürüzz
mrb kızlar ben napacam bu gaz işini ya walla patlamak üzereyim çok gazım var dr aramak istemedim haftaya gidecem diye kuru kayısı yiyorum kabızlıktan kurtulayım diye şimdide kuru kayısı yedim oda gaz yapıyomu acaba ya
Canım bak sana %100 çözüm:
rezene+papatya çayıı
hazrırndan değil ama aktardan bulucan,rezene ve tane kuru papatya
bir cezveye bir kaşık rezene,3-4 papatya başı,atıp demliyorsun,limonla mis gibi iç
sonra ooooohhh
bugün kaç oldun canım,inşallah olurr

dırımkızı bende kabızlık sonu vardı zaten gebelikte arttı walla çok kötü oluyo inşallah geçer zorlamak istemiyorum bol bol su içiyorum kayısı falan inşallah geçecek yok sa patlayacam yaaaaaaaasenağlama

hymarycim benim bugun 5+6 bitiyor..

tup degil benimki kızlar , asilama ile hamile kaldım ve ikiz beklemiyordum acıkcası fakat dr iki tane kese var ikisinde de yolk sac var dedi.

esteryacım
kalp atışlarını 5+3 müydü 5+6 mıydı görmüştük.Ama 12 hafta ense kalınlığında duymuştuk sesini..
Bugün kaç oldun tam olarak?Görürsün canımm muhakkak..

erolcan canım noramlde kesinlikle bitki çayı önerilmiyor,fakat bu eşimin bir doktor arkadaşı tavsiyesi ile uzamandan onaylı canım,rahat rahat iç..

tup degil benimki kızlar , asilama ile hamile kaldım ve ikiz beklemiyordum acıkcası fakat dr iki tane kese var ikisinde de yolk sac var dedi.

kesin bugün görürsün canım Allahın izniyle..
Sağlık olsun,Allah gönlşüne göre versin canımm..

benim de midem yanıyor,gaviscon iç iç nereye kadar..
doktor bebeklerden birinin saçlı birinin saçsız olduğunu söyledi,onunla alakalımıdır acaba,yoksa şehir efsanesi mi bu ?

erolcan canım duphalac ta kullanabilirsin. hamilelere veriyolar benim ilk zamanlarım onun sayesinde kolay geçti. benim durum çok vahim çünkü bağırsaklarım çalışmıyor. kronik kabızlık var bende. hamile kaldığımda doktoruma sormultum duphalac kullan gönül rahatlığı ile demişti.. çekilmez böyle güzelim. drunu ara sor için rahat etsin istersen bunu kullanabilirmiyim diye. demir ilacına kadar biraz sıkıntı çekeceksin canım:(((

hımm görmeye bilirsin cnm belki korkma ama yolk sac varsa sağlıklı gebeliktirr

benim de midem yanıyor,gaviscon iç iç nereye kadar..
doktor bebeklerden birinin saçlı birinin saçsız olduğunu söyledi,onunla alakalımıdır acaba,yoksa şehir efsanesi mi bu ?

cnm ben gebe olduğumu öğrenmeden mide eksimesi ve yanması başlamıştı
ve ben neler çektimmm ahhh doğurana kadar ....su içsem midem yandı ekşidi yaa

şimdi evdeki gaviskonları attımmm

kızlarrrr oğlusummm ömer kalktı uykudan hepinize yasatsın rabbim yaaa çok tatlı agulaşıyoruz

Back