Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kolaylık versin dırımkızı çok üzüldüm...mafoldumben
demstock optimum alışveriş merkezinde canım 2. katta sanırım zaten orasıda outlet alışveriş merk.
Ben de yemeğe giriştim..
Eşimin ailesini hiç sorma dırımcım..
Canım eşimin ailesi doğulular,(kesinlikle herkesi asla bir tutmuyorum,herkesi tenzih ederim)Bize 12.hafta ense kalınlığı ölçümünde iki erkek demişti perinatolog doktor,iki erkek deyince kayınvalidem birer altın yapmış,alnımdan öpüp taktı.Sonra iki kıza dönünde ne aradııı,ne sordu,dedi kızlarınız lazım değil.Hala ne arar,ne sorar.Ben de anladım tabi,eşim de..Önceden haftada bir ordaydık,şimdi eşim de gitmek istemiyor,o da çok kırıldı.Tek bir battaniyesini bile görmedim,şimdi de taktığım altınları geri göndersin,konuya komşuya düğünde dernekte takaırım demiş..
Canım önce hiç anlam veremedim yani ,bir de evlendim kucaktan kuacağa dolatım hediyeler,öpücükler böyle de manyak bir sırnaşıklığım vardı hepsine karşı.Sonra açık ve net mesajlar göndermeye başlayınca anladım olayı.Hamilelikten önce dahi bu mesajları verirdi.Ama hiiiç umrumda değil,geriliğ stres olup kızlarımı da onlara mı benzeticem.ay hymarry cim ne kadar ayıp etmiş kaynanan eşin umarım destekçindir insna taktığı takıyı düşmanı olsa istemez üzüldüm ama sen sakın üzülme bize sinir stres yasak biliyosun biz mutlu olucaz bebekleri mutlu doğurucaz onlarda mutlu birer birey olacak. sen çok şeker bi kadınsın yani aslında hepiniz öylesiniz lütfen mutluluğunuza başklalarının gölge düşürmesine izin vermeyin her zaman önce ben diyin çocuklardan sonr aönce çocuklarım deriz ama kaydirigubbakcemile3
abbowwwww:1shok:bizde öle bişey olmadı hatta hiçbişey olmadı 40 gün yattım birkere ziyarete geldi torunlar geldi eli boş gelmiş
veee eltim ayy gezmeye çıktıkda sanada uğrayalım dedik dedi doğum yapmışım yoğum bakıma girmişimm düüşünnnkafamçokkarıştı
neyse hymarry sen sakın düşünme takma ben takıldım düşündüm olan oldu senin kızkardeşin annen vs. varmı? yanında iki kişi olmalı cnm çünki sen dinleneceksin bir kişi ev işi bir kişi senle bebek bakımı yapacak tabi imkanınız varsa
Canım önce hiç anlam veremedim yani ,bir de evlendim kucaktan kuacağa dolatım hediyeler,öpücükler böyle de manyak bir sırnaşıklığım vardı hepsine karşı.Sonra açık ve net mesajlar göndermeye başlayınca anladım olayı.Hamilelikten önce dahi bu mesajları verirdi.Ama hiiiç umrumda değil,geriliğ stres olup kızlarımı da onlara mı benzeticem.
Onları istemeyen beni istemiyor demektir.Kurban olurum ben onlara,eşimden Allah razı olsun,çok emek verdin dedi,boşver dedi,sağolsun,en büyük desteğim o benimm..
Yol yordam bilmeye gelince onlardan daha bilgilisi görgülüsü yok ama,gel gör ki bize hiç..
Hiç kafama takmıyorum,daha neler var neler.İşte 2 yıl korunmasız bebeğimiz olmayınca beni çekti kenara,çocuğun olmuyorsa bırak bana gelin değil,torun lazım dedi.
Ben bunların hepsiniiii yuttum,tedavimden de haberi yok zaten.
Hiç umrumda değil,45 yaşında bir annem,2 bekar kız kardeşim varrr,Allah ailemi başımdan eksik etmesiinnn.
Kız anneleri böyle olmuyor ama yaaa,dırımcım canım iki tane evladın var,herşey hayırla,sağlık en güzeli olsun inşallahh
Canım önce hiç anlam veremedim yani ,bir de evlendim kucaktan kuacağa dolatım hediyeler,öpücükler böyle de manyak bir sırnaşıklığım vardı hepsine karşı.Sonra açık ve net mesajlar göndermeye başlayınca anladım olayı.Hamilelikten önce dahi bu mesajları verirdi.Ama hiiiç umrumda değil,geriliğ stres olup kızlarımı da onlara mı benzeticem.
Onları istemeyen beni istemiyor demektir.Kurban olurum ben onlara,eşimden Allah razı olsun,çok emek verdin dedi,boşver dedi,sağolsun,en büyük desteğim o benimm..
Yol yordam bilmeye gelince onlardan daha bilgilisi görgülüsü yok ama,gel gör ki bize hiç..
Hiç kafama takmıyorum,daha neler var neler.İşte 2 yıl korunmasız bebeğimiz olmayınca beni çekti kenara,çocuğun olmuyorsa bırak bana gelin değil,torun lazım dedi.
Ben bunların hepsiniiii yuttum,tedavimden de haberi yok zaten.
Hiç umrumda değil,45 yaşında bir annem,2 bekar kız kardeşim varrr,Allah ailemi başımdan eksik etmesiinnn.
Kız anneleri böyle olmuyor ama yaaa,dırımcım canım iki tane evladın var,herşey hayırla,sağlık en güzeli olsun inşallahh
Allaha şükür annem yanımda,
imkanlarımız da eve senin gibi haftada bir-iki birini almaya müsait elhamdülillah,
Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyii
uff bu nasuıl zihniyet bu nasıl insanlık nasıl mantık çok sinirlendim. zati cinler tepemdeydi iki katı oldu valla:mymeka:
kıslar valla değer vermeyene değer vermeyin. valla kul köle oluyoruz da ne oluyor.hiç bişey yine bildiklerini okuyup laf sokuyolar. ahh aahhhh. boşverin. yavrucaklarınızı düşünün. değmez hiçbişeye..valal ben önceden çok takıyordum şimdi hiç takmıyorum. hatta çok tepemin tasını attırırlar bana yardımdan çok ayak bağı olurlarsa kibarca kızına yollamayı bile üşünüyorum. bana bi faydaları hiç olmadı zararlarınıda çekemicem artık. ahanda dokundunuz ah işittiniz
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti eve gideyim biraz dinleneyim sonra yemeğe girişeyim hepinizi çok öptüm iyi akşamlar herke sbebeişlerine iyi baksın stres yokkkk
cnm açıkcaksı biz madden çok zorlanıyoruz ama asla kaynanama demem o bana sorarsada gerçek neyse söylerim öle uzaktan maval okumak olmuyor işte
kendi annem devamlı bişeyler alır torunlarına yeri gelir temizliğimi yapar kızım param yok ama geleyim temizlik yapayım sen o para ile mama al der çocuklara kaynanamda şuan yanımda yayar mıçını benden hizmey bekliyor iki çocuk tutuyor o kadar ben zaten o yokkende yapıyorum .....
,
aman yaaaa kimselere muhtaç olmam az yer az gezerim zemuszemus
seninkiler ayrı bir boyutmuş cnm .....annen ne kadar genç cnm yaa sen kaç yaşındasın benim annemde genç 43 yaşıında ama benim ,erkek kardeşim var
evlat ayıranlardan nefret ediyorum bende detaylıya girdiğimde doktor ikinciisi içinde erkek dedi ben dedim eminmisiniz evet dedi....ne o dedi bana erkekmi olacak illa saf dedim aşiretmiyiz biz bee yok dedim iki çocukda bir kızı yakalayamadık dedim....hee dedi
demek böle şeylerle çok karşılaşıyolar benim kaynanada keşke kız olsaydı biri dedi.
ben anlamıyorum bu işi ikisi erkek diyorum olsun kızında olur diyolar
off kimse hiçbişeyden memnun olmuyor ne yollardan ne acılardan geldi onlar bana
hayırlı ahlaklı sağlıklı evlat olsunlar yeter bize dimi kızlarr
uff bu nasuıl zihniyet bu nasıl insanlık nasıl mantık çok sinirlendim. zati cinler tepemdeydi iki katı oldu valla:mymeka:
kıslar valla değer vermeyene değer vermeyin. valla kul köle oluyoruz da ne oluyor.hiç bişey yine bildiklerini okuyup laf sokuyolar. ahh aahhhh. boşverin. yavrucaklarınızı düşünün. değmez hiçbişeye..valal ben önceden çok takıyordum şimdi hiç takmıyorum. hatta çok tepemin tasını attırırlar bana yardımdan çok ayak bağı olurlarsa kibarca kızına yollamayı bile üşünüyorum. bana bi faydaları hiç olmadı zararlarınıda çekemicem artık. ahanda dokundunuz ah işittiniz