• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlR yarın tatile gidiyoruz ama 5 günlük hava tahminine baktım 3 günü gösteriyor yağmurlu kerpeye gidiyoruz istanbulla aynı hemen hemen havası

maşallah muhabbeti lerletmişsiniz yineeekaydirigubbakcemile3
maşallah canım tatile de çıkıyorusnuz,ne güzel..
Kerpe Adapazarında dimi?Nerde kalıcaksınııızz?
Biz de arıyoruz da serin bir yerler..

maşallah muhabbeti lerletmişsiniz yineeekaydirigubbakcemile3
maşallah canım tatile de çıkıyorusnuz,ne güzel..
Kerpe Adapazarında dimi?Nerde kalıcaksınııızz?
Biz de arıyoruz da serin bir yerler..

cnm izmit kerpe halamın yazlığı var oraya gidiyoruz cnm çocuklar ufakken otel motel iyi olmazz

kızlar ve onların bebeişleri günaydın... çok mutluyum yarın annem memleketten geliyor. doğum ve çocukalrın kırkı çıkana kadar yanımdaaa.. allah hayırlısıyla yavrularımızın gelmesini nasip etsinnn

kizlar bende beylikduzunde oturuyorum :)

kizlar ben dun aksam dr a gittim. iki tane keseyi tekrar gordu. icleride dolu. fakat kalp atısı alamadı dr hanım. 10 gun sonra gel dedi. korktum kızlar ya. bide bugun goguslerimdeki hassasiyet biraz azaldı gibi..

canım ben kolan hastanesnde servet hanıma gebelik takşbş yaptırıyorum.

medicana da selman beye de asılama yaptırmıstım

ben servet hanımdan çok memnundum. fakat ben emekli sandığına bağlıyım ve benim bankam karşılayacağı için ben şimdi özel drye gidiyorum..

kızlar ve onların bebeişleri günaydın... çok mutluyum yarın annem memleketten geliyor. doğum ve çocukalrın kırkı çıkana kadar yanımdaaa.. allah hayırlısıyla yavrularımızın gelmesini nasip etsinnn
gözün aydın canım ay negüzell. ayy bugün dokunsanız ağlarımvalla.senin annen yarın geliyor benimkide yarın gidiyor:gitme:
kizlar bende beylikduzunde oturuyorum :)

kizlar ben dun aksam dr a gittim. iki tane keseyi tekrar gordu. icleride dolu. fakat kalp atısı alamadı dr hanım. 10 gun sonra gel dedi. korktum kızlar ya. bide bugun goguslerimdeki hassasiyet biraz azaldı gibi..
canım genelde kalp atışları 7 haftada falan net alınıyor endişe etme. göğüs hassayiteinde ilaçlardandır bi süre sonra geçiyor beninmde öyle olmuştu..
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydıııııııııııınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back