• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ne guzel kızlar ya.............annelerınız var...............gıtsede var...............benım bı agbım bı ablam var............ablam son ay gelır kısmetse..................ınş o gunler gelsınde..............bebış ıst senınde az kaldı ınş..........hazırlıklar yapın sız ................

evet kızlar benimde az kaldı.36 hafta üzerindan hesaplarsak 12 hafta bile yok. 77 gün gibiii..annem gelsin hazırlık yapacağız ..allah sizede göstersin bu zamanları

canım evet istanbul. ben değiştirdim.biri bana ziyaretçi mesajı atmış. beende değiştirdim bazı bilgileri

tickerimi ikiz bebek icin yapomak istedim olmadı :(

cnm kendini belirtilere kaptırma boşver herşey yolunda doktorun doğru demiş 10 gün sonra görürsün senin değerinde iyiyidi öteki tarafda okudum

evet kızlar benimde az kaldı.36 hafta üzerindan hesaplarsak 12 hafta bile yok. 77 gün gibiii..annem gelsin hazırlık yapacağız ..allah sizede göstersin bu zamanları

hadi bakalım dikkatli ol bundan sonra yat dinlenn

ufff bugün hava çok fena yaa. yapış yapış oluyorum oturduğum yerde:((

Aynen bende evdeki bütün camlar açık ama banamısın demiyor,klimada hasta ediyor açamıyorum bunaldım:( evde de zaman geçmiyor yaw otur otur artık kalçama kramplar giriyor tv ve internet olmasa kafasyı yemiştim...

arkadaşlar ara sıra ziyaretdiyorum bu aralar sizleri... maşallah herşey yolunda gözüküyor.... benim bebişlerden biri erkek... öbürü kapamış kendini göstermedi.... bu hafta dörtlü test istedi dr benden .... bu test devlet hastanesinde yapılıyormu? bileniniz varmı?

Sabah erkenden kalktım.Kahvaltı için Antikköy'e gittim.Hava aldım.Geldim.Dışarısı felaket sıcak...

oooooooooooo afıyet ols...................bende evde kahvaltıdan nefret edıyorum dısarda yapıyoruz bazen cok ıyı oluyo..............antıkkoy b cekmecedmı..............uzak ya............sen nerdeydın..............

antikkoy cok guzel, bcemkece golu kenarında bence cok seviyorum orasını :)

topiginizin en taze ikiz hamilesi ben miyim kilar?

bu topikte listemiz yok dime

ıyı sevındım .............bendım en kuçuk hamış...........senınde olmana sevındım............valla bu kızların çoğu dorurcak gıtcek bız yalnız kalcaz ınş bırışerı daha katılır bıze.................küçük derken hamış haftası kuçuk yasca sanıruım en yaslı anne benım.............................ya......................

:sm_cool:evet yaaaaaaaaaaaa hymary kız .................lıste yapsana ya.................herkesı daha ıyı gormuş oluruz.............................delikafadulden

Back