yani inan sıkıntılarını asla hafife almak gibi olmasın,ama ben senin haftlarında deli gibi koşturuyordum okulda,gerçi senin de sıcak gibi bir faktörün var şuan ama bu zamanlar güzel zamanlar inan..
Bu yüzden kendine bu haftalar için yapacak şeyler belirle,şu haftaya kadar lunları alıcam de,tamam gündüz asla değil ama akşam 7-8 arası çık bak bişeylere.
Bak ben bi sürü şey almışım diyorum,elde yok avuçta yok:sm_confused:..
O ben son haftalara bıraktım diyenlere de inanmıyorum artık,sınava deli gibi çalışıp hiç bişey bilmiyorum diyenler gibi herşeyleri kenarda hazırdır onların.
canım hafife almak gibi bişey asla aklıma gelmezkaydirigubbakcemile şimdiye kadar çok zordu biliyorsun benim.. şimdiden sonra alalh izin verirse yapıcam
gelgelelim bizim buralarda yakında öyle gitceğim yerler yok. ee arabada kullanamıyorum. eşimde nbirlikte hjalledelim istiyor. o da hevesli. yapışık ikiz gibiyiz zate:kedi: bide sizin oralar güzel indirimli ucuz mağazalr var ya burda yok ya ben bilmiyorum. yani tek olsa gözüm görmez gider ucuz pahalı alırım. ama iki tane olunca durup düşünüyorsun. hem çocuğun giydiği haram yediği helaldır derler. hemencik büyüyolar... ama artık dolaşmayua başlarız bizde yavaş yavaş. annemde gidiyor. artık oyalancak kimsemde yok mecbur bişeyler yapıcam..opuyorumnanaktan