• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yani inan sıkıntılarını asla hafife almak gibi olmasın,ama ben senin haftlarında deli gibi koşturuyordum okulda,gerçi senin de sıcak gibi bir faktörün var şuan ama bu zamanlar güzel zamanlar inan..
Bu yüzden kendine bu haftalar için yapacak şeyler belirle,şu haftaya kadar lunları alıcam de,tamam gündüz asla değil ama akşam 7-8 arası çık bak bişeylere.
Bak ben bi sürü şey almışım diyorum,elde yok avuçta yok:sm_confused:..
O ben son haftalara bıraktım diyenlere de inanmıyorum artık,sınava deli gibi çalışıp hiç bişey bilmiyorum diyenler gibi herşeyleri kenarda hazırdır onların:kızgın:.

canım hafife almak gibi bişey asla aklıma gelmezkaydirigubbakcemile şimdiye kadar çok zordu biliyorsun benim.. şimdiden sonra alalh izin verirse yapıcam
gelgelelim bizim buralarda yakında öyle gitceğim yerler yok. ee arabada kullanamıyorum. eşimde nbirlikte hjalledelim istiyor. o da hevesli. yapışık ikiz gibiyiz zate:kedi: bide sizin oralar güzel indirimli ucuz mağazalr var ya burda yok ya ben bilmiyorum. yani tek olsa gözüm görmez gider ucuz pahalı alırım. ama iki tane olunca durup düşünüyorsun. hem çocuğun giydiği haram yediği helaldır derler. hemencik büyüyolar... ama artık dolaşmayua başlarız bizde yavaş yavaş. annemde gidiyor. artık oyalancak kimsemde yok mecbur bişeyler yapıcam..opuyorumnanaktan

kızlar ben hep bebeklerimi kaybedeceğim diye hiçbişey almadım hep annem alıyordu tek tük oda büyükdü ...ben hiç pramatüre kıyafet almadım evet büyük geldiler biraz ama pramatüre çok pahalıydı ...

ben 26 haftadamda aldım 28 de sancılandım 1 ay hastanede yattım toplamda 38 günde çıktım keşke hazırlığımıyapsaydım hep başkaları yaptı içime sinmemişti.....bide ben 3-6 ay kıyafetleri aldım bugüne kadar hep hastane çıkışlarını gelen hediyeleri giydirdim .....yazada çıtçıtlı badileri giyiyolar ayakları patikli pijamalarınıda giydirdim hava serinken

Canım benim eylül sonu olcak zamanı doldurabilirsek Allahın izniyle,2 şer hastane çıkışım var,ki bayaa büyük gibi,hani 10 mu 12 parçalı mı ne,battaniyeli falan..
Evim çok güneş görüyor,ikışı bir elyaf yorganla geçiriyoruz,iç badilerimiz çok,bir de dediğin gibi kilotlu çorap falan alsam,içlerine onları,dışlarına da tulumları giydiririz,üstüne annem ççoookk yelekler ördü,kış için bunlar yeter diyoruz.Öyle cici-bici pek almadım.Tulumlarım iç badilerim 3er tane penye battaniye,1 er peluş(çin battanşyesi diyorlar),birer tane annem ördü yün ipten,arkası kapitoneli, yeter galiba ne dersin?

Ayyy canım çok sağol,yazıyorum bunları şimdi,de ben nivea almıştım öyle bi tamecik bi yerden..
Çok güzel sebamed mi tavsiye ediyrsun illaki?Kokusu nasıl bunların?
Dr.Brown u tavsiye ettiler,onu alıcam ben de,4 tane mi yazayım şimdilik,
Emzik markası ne olsun?Kaç tane olsun?Emzik kabı da mı var,hay allahım yaa,2 tane mi olsun?
Peki bu yeni doğduğunda kullandığın mama,Aptamil prematüre demiştin,onlar da alınmaz mı?

cnm emzik ben wee almıştım 0-3 ay için ikitanede emzik zinciri emzik kutusu

sebamet kokusu güsel ama ötekiler gibi deil sebamet alerji yapmıyormuş cnm ondan illa o olsun diyolar ilk posta ondan al sonra daha uygun alırsın
dr.brows alacaksın diye bi kayde yok valla ben bebedorda kullanıyorum wee de
4 biberon şimdilk yeter zamanla ihtiyaçların kendini gösteriyor

pramatüre aptamil diyabetik mama oluyor cnm evet aldır açmadığın sürece son kullnama tarihine kadar saklıyoruz

canım hafife almak gibi bişey asla aklıma gelmezkaydirigubbakcemile şimdiye kadar çok zordu biliyorsun benim.. şimdiden sonra alalh izin verirse yapıcam
gelgelelim bizim buralarda yakında öyle gitceğim yerler yok. ee arabada kullanamıyorum. eşimde nbirlikte hjalledelim istiyor. o da hevesli. yapışık ikiz gibiyiz zate:kedi: bide sizin oralar güzel indirimli ucuz mağazalr var ya burda yok ya ben bilmiyorum. yani tek olsa gözüm görmez gider ucuz pahalı alırım. ama iki tane olunca durup düşünüyorsun. hem çocuğun giydiği haram yediği helaldır derler. hemencik büyüyolar... ama artık dolaşmayua başlarız bizde yavaş yavaş. annemde gidiyor. artık oyalancak kimsemde yok mecbur bişeyler yapıcam..opuyorumnanaktan

anladım,yeni kendine geldin,haklısın.Ben bahsettiğim zamana kadar hamile olduğumu anlamadım hareket bişey de yoktu,Allahtan düşmediler yavrular yaa.
benim eşim bana pek takılmıyor,işten geldiktren sonra dışarı çıkmayı sevmez,haftasonları da alışverişe ayırmaz,ben zamanım oldukçaa,elime geçtikçe burda var,(orda da muhakkak vardır) mağazalardan,ucuzluktan buldum ettim,eşim aaa güzelmiş dedikaydirigubbakcemile3,o yüzden kafama göre takıldım yani,
Orda da muhakkak indirim yerleri vardır.
Dur bi netten araştıralım kız..
Özellikle mothercare ile Kanz bak..
Almaya haram da olsa,helal de olsa alıancak mecbur,ister bir kere giysin,ister hiç giymesin.
Bak ben pramatüre takımlara 20 şer lira verdim,belki de giyemeyecekler,inan işimizin bittiklerini sana yollarım ama ,2 şer hastane çıkışı şart,penye,peluş,battaniyeler..
İkişerikişer çok külfetli inan..

Canım benim eylül sonu olcak zamanı doldurabilirsek Allahın izniyle,2 şer hastane çıkışım var,ki bayaa büyük gibi,hani 10 mu 12 parçalı mı ne,battaniyeli falan..
Evim çok güneş görüyor,ikışı bir elyaf yorganla geçiriyoruz,iç badilerimiz çok,bir de dediğin gibi kilotlu çorap falan alsam,içlerine onları,dışlarına da tulumları giydiririz,üstüne annem ççoookk yelekler ördü,kış için bunlar yeter diyoruz.Öyle cici-bici pek almadım.Tulumlarım iç badilerim 3er tane penye battaniye,1 er peluş(çin battanşyesi diyorlar),birer tane annem ördü yün ipten,arkası kapitoneli, yeter galiba ne dersin?
ohh maşallah vallaaa:)) kıs annenin ellerinden öpüyorum. bende bi kızı sayılırım benide görsün:))) saygılar hürmetler öpücükler anneneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anladım,yeni kendine geldin,haklısın.Ben bahsettiğim zamana kadar hamile olduğumu anlamadım hareket bişey de yoktu,Allahtan düşmediler yavrular yaa.
benim eşim bana pek takılmıyor,işten geldiktren sonra dışarı çıkmayı sevmez,haftasonları da alışverişe ayırmaz,ben zamanım oldukçaa,elime geçtikçe burda var,(orda da muhakkak vardır) mağazalardan,ucuzluktan buldum ettim,eşim aaa güzelmiş dedikaydirigubbakcemile3,o yüzden kafama göre takıldım yani,
Orda da muhakkak indirim yerleri vardır.
Dur bi netten araştıralım kız..
Özellikle mothercare ile Kanz bak..
Almaya haram da olsa,helal de olsa alıancak mecbur,ister bir kere giysin,ister hiç giymesin.
Bak ben pramatüre takımlara 20 şer lira verdim,belki de giyemeyecekler,inan işimizin bittiklerini sana yollarım ama ,2 şer hastane çıkışı şart,penye,peluş,battaniyeler..
İkişerikişer çok külfetli inan..

canım şimdi baktım bende mothercare kozyatağı varmış outlett pazar günü bi bakarız olmazsa.. dimek kocişin hazıra konuyor hekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya arkadaşım aslında işin özü ve doğrusu şu . ben kendime bile alışveriş yapmaktan aciz biriyim. çok sevmem öyle mağaza mağaz dolaşıyım kalabalığa gireyim. hemen daralırım nefesim kesilir:bbo: eşimde tam tersidir benimkaydirigubbakcemile3 gezsin dolaşsın alışveriş yapsınkaydirigubbakcemile3 diyom zıt doğmuşuzlaelaelaelaelaehani o benim yerimde olsa şimdi çoktan herşeyleri tam olurdu yavrucakların..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet işte beni tanıdınız artık ben tembelimmm:kedi::kedi::kedi:

ohh maşallah vallaaa:)) kıs annenin ellerinden öpüyorum. bende bi kızı sayılırım benide görsün:))) saygılar hürmetler öpücükler anneneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım şimdi baktım bende mothercare kozyatağı varmış outlett pazar günü bi bakarız olmazsa.. dimek kocişin hazıra konuyor hekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya arkadaşım aslında işin özü ve doğrusu şu . ben kendime bile alışveriş yapmaktan aciz biriyim. çok sevmem öyle mağaza mağaz dolaşıyım kalabalığa gireyim. hemen daralırım nefesim kesilir:bbo: eşimde tam tersidir benimkaydirigubbakcemile3 gezsin dolaşsın alışveriş yapsınkaydirigubbakcemile3 diyom zıt doğmuşuzlaelaelaelaelaehani o benim yerimde olsa şimdi çoktan herşeyleri tam olurdu yavrucakların..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet işte beni tanıdınız artık ben tembelimmm:kedi::kedi::kedi:

canım yaa kozyatağındaki mothercare kapandı.ben orda oturuyorum optimum alışveriş merkezine taşındı...demstock diye bir mağaza mothercarenın seri sonu malları var.birde üsküdarda kanz mağazası var bilgine...

canım yaa kozyatağındaki mothercare kapandı.ben orda oturuyorum optimum alışveriş merkezine taşındı...demstock diye bir mağaza mothercarenın seri sonu malları var.birde üsküdarda kanz mağazası var bilgine...

canım çok sağol bitanem. bu demstoc tam olarak nerde3 tarif edebilirmisin. a.s.

Canım haberi aldığından beri örüyor,sanırım çocuklar o örülenlerle 3 yaşına kadar büyürler.Genlde örgü işini millet pek eski buluyorlar ama kış için kurtarırcılar ben giydiririm şahsen,sana da yapsın birer tane ciciananesikaydirigubbakcemile3,kıyafet göndericem ya sana,yollarım onları da kısmetse valla..
Benim kocam hazır konmaya bayılır,ben de öyle kapı kapı dolaşamam ama ben yapmasam da olmayacaktı,o yüzden yavaş yavaş adlık koyduk bişeyler.Bak kindercim sağolsun anlatmış,bu ara mothercare de indirim de varmış,her yerde vardır gerçi..
En azından iç badiler al bol bol,hastane çıkışlarını,battaniyelerini al yavaş yavaş falann..
Geçen merseerize bir battaniye beğendim ama tam kız işi,öyle tatlı,öyle şık,60 lira dedi tanesine yaaaw yuh yanii,sen düşün..:1shok:

cnm emzik ben wee almıştım 0-3 ay için ikitanede emzik zinciri emzik kutusu

sebamet kokusu güsel ama ötekiler gibi deil sebamet alerji yapmıyormuş cnm ondan illa o olsun diyolar ilk posta ondan al sonra daha uygun alırsın
dr.brows alacaksın diye bi kayde yok valla ben bebedorda kullanıyorum wee de
4 biberon şimdilk yeter zamanla ihtiyaçların kendini gösteriyor

pramatüre aptamil diyabetik mama oluyor cnm evet aldır açmadığın sürece son kullnama tarihine kadar saklıyoruz

Canım.çok sağoll..
Bir liste yaptım söylediklerinle,verdim eşime,bilemiyorum sanki körüm de, hedef alıp ok atmaya çalışıyor gibi hissettim kendimi.Herşey belirsiz..

kızlar mama suları için termuıslar var ondan muhakakk alın biz ikiz anneleri illa mama verecez bu kaçınılmaz son termus çok iyi oluyor haberiniz olsun ben hastaneden çıktım hemen aldımmm yoksa doktora dışarıya gittikmi çok iyi oluyorr

kızlar siz hiç yatıp dinlenmiyomusunuz bakımm sabah beri pc başındasınız biraz uzanın dinlenein bakımmzemuszemuszemuszemus sonra çocuklar bilgisayar başındna kalkmıyo diyoruz anaları hamileyken kalkmıyoki çocuklar doğunca kalksın heheheheheh kaydirigubbakcemile5

kızlar size tavsiyem hafifken eminönüne havuzlu hana gidin çok ucuz orasııı
havuzlu hanı hiç duymadım,canım arkadaşım wavycimm gel geç bir vapurla Eminönüne,bakalım şunlaraaaa
kızlar mama suları için termuıslar var ondan muhakakk alın biz ikiz anneleri illa mama verecez bu kaçınılmaz son termus çok iyi oluyor haberiniz olsun ben hastaneden çıktım hemen aldımmm yoksa doktora dışarıya gittikmi çok iyi oluyorr
Yazıyorum kenara canım bunları..

Canım yeni doğum yapan bir yakın arkadaşımla teldeydim şimdi bak neler tavsiye etti,
Süt için rezene çayı,elma suyu,
Yine süt için "humana still tea"
Biberonda kesinlikle o da Dr.Brown tavsiye ediyor,
Medela ya da Wee süt pompası,
Gaz için bebeklere emmeden 5 dk önce "Laktazin" diye bir gaz damlası varmışş,,

Onaylıyor musun dırımcımmopuyorumnanaktan

kızlar siz hiç yatıp dinlenmiyomusunuz bakımm sabah beri pc başındasınız biraz uzanın dinlenein bakımmzemuszemuszemuszemus sonra çocuklar bilgisayar başındna kalkmıyo diyoruz anaları hamileyken kalkmıyoki çocuklar doğunca kalksın heheheheheh kaydirigubbakcemile5

ben sekizbuçuk ay yattım hiçbişeyyapmadım

ama koca yatakda ben ve pc vardıı hehehe yoksa patlardım yaaaa

sorma son zamanlar tüm vaktim burda geçiyor,sadık bir çalışan gibi adetakaydirigubbakcemile3
fakat ben bu rahatlığı dırımkızı sonradan bulamam,boşverkaydirigubbakcemile3

havuzlu hanı hiç duymadım,canım arkadaşım wavycimm gel geç bir vapurla Eminönüne,bakalım şunlaraaaa

Yazıyorum kenara canım bunları..

Canım yeni doğum yapan bir yakın arkadaşımla teldeydim şimdi bak neler tavsiye etti,
Süt için rezene çayı,elma suyu,
Yine süt için "humana still tea"
Biberonda kesinlikle o da Dr.Brown tavsiye ediyor,
Medela ya da Wee süt pompası,
Gaz için bebeklere emmeden 5 dk önce "Laktazin" diye bir gaz damlası varmışş,,

Onaylıyor musun dırımcımmopuyorumnanaktan

cnm geç yazıyorum yemek vs.yapıyorum ee çocuklard var
cnm süt için hummana evet (bende pek işe yaramadı)rezene evet
dr.brows evet bende 6 tane biberonu var kullandım
ama bebedorda kötü değil arz meselesi
medelanın pompasını aradaşım yolladı bana iyi oluyor sağma için

bekelere özelliklede pramatüre bebeklere gaz ilacı verilmiyor cnm
bizimkiler 3 kilo olunca verdi doktorumuz cnm

şuanda babuline kullanıyoruz üstüne tanımam bütün mayıs annelerine önerdim hepsi çok memnun zart zort osuruyolar valla

cnm süt için bol uyku hiç stres olmayacak....
malesef benim annemden başka yardımcım yoktu ee annemde yorgundu 40 gün hastanede yattı benle eve geldi çocuk baktı
kocamın tarafı hiçbişey yapmadı anneside öle kapı komsum gibi geldiler
ben doğum sonramı çok kötü yaşadım cnm o yüzden sütüm gitti kesin üzüntü yorgunluk
düşün yatakdan kalkamıyorum ama çocuğuma bakıyorum annem ikisine yetişemiyor evi şi çocukkk ahhhh çok dertliyim çokkk:delphin::delphin::kızgın::çok üzgünüm:

ama torunlarını şimdi çok seviyolarrrr sanki bi yaralı parmağa işemiş gibi uyuz oluyorum bütün saygımı sevgimi yitirdim eşimin annesine karşııı

ama torunlarını şimdi çok seviyolarrrr sanki bi yaralı parmağa işemiş gibi uyuz oluyorum bütün saygımı sevgimi yitirdim eşimin annesine karşııı

Ben de yemeğe giriştim..
Eşimin ailesini hiç sorma dırımcım..
Canım eşimin ailesi doğulular,(kesinlikle herkesi asla bir tutmuyorum,herkesi tenzih ederim)Bize 12.hafta ense kalınlığı ölçümünde iki erkek demişti perinatolog doktor,iki erkek deyince kayınvalidem birer altın yapmış,alnımdan öpüp taktı.Sonra iki kıza dönünde ne aradııı,ne sordu,dedi kızlarınız lazım değil.Hala ne arar,ne sorar.Ben de anladım tabi,eşim de..Önceden haftada bir ordaydık,şimdi eşim de gitmek istemiyor,o da çok kırıldı.Tek bir battaniyesini bile görmedim,şimdi de taktığım altınları geri göndersin,konuya komşuya düğünde dernekte takaırım demiş..

Back