• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar korkmayın basa gelen çekiliyor ilk zamanlar çok zorr ama alışıyorsun bu döngüyee

heleki ilk agular seni tanımalarrr alişim elini keşfetti yumruk yapıp yapıp bakıyorr çok güsel bişey yaa

Avatar resminden belli beyefendinin keyfi zaten,hangisiydi bu,?
şimdi bile öyle,kıpırdamaları,hareketleri,ultrasonda belirginleşmiş o halleri bile harika ki,bir de dünyaya gelicek alıcaksın kucağına,öpüp koklıycaksın,inanamıyroumm.
Sadece hazırlıksız olmak istemiyorum ama herkesten bişeyler öğrenince aldıkça aslında hiçbişey almadığımı görünce nasıl olcak diye panik yapıyorum..

hymaryy cnm senin doğum soğuk zamana denk geliyorsa iki peluş battaniye 10 tane ağız mendili (en az)4 hastane çıkışı kii ben 6 gün kaldım yetmedii .....bi paket bez 3 gecelik
süt sağma pompası emzirme atleti 4 biberon örgü yelek kilotlu çorap kısa çorap
sana çamaşırrr hamiş kilotu doğumdan sonra çok iyi aklıma gelenlerr

of eğilemiyorum yaaa,yere bi çöksem,daha kalkamıyorum,dolaptan eğilip bişey alamıyorum,
tuvalette kendimi bile temizleyemez oldum,içim acıyor yaa,,

cnm benim 4 ayda eşim temizliğimi yapmaya basladı benim karnım büyüktü baya çoğu şeyimi yaptıı...

Avatar resminden belli beyefendinin keyfi zaten,hangisiydi bu,?
şimdi bile öyle,kıpırdamaları,hareketleri,ultrasonda belirginleşmiş o halleri bile harika ki,bir de dünyaya gelicek alıcaksın kucağına,öpüp koklıycaksın,inanamıyroumm.
Sadece hazırlıksız olmak istemiyorum ama herkesten bişeyler öğrenince aldıkça aslında hiçbişey almadığımı görünce nasıl olcak diye panik yapıyorum..

avatardaki alişimmm cnm korkma ben 7 aya yeni girdiğimde aldım bütün kıyafetleri birlere gittim aldım geldim hep yattığım için hiçbişey alamıyordum annemde alıyordu
ama o hep büyük almışşşş

ya bende ilk defa bebeklerime bişi aldım.aslında almakla almamak arasında çok kararsız aldım ama yinede dayanamadım.2 tane yeşil takım 1 tane sarı şortlu takım 2 tanede minicik çorap aldım.çok erken ama olsun heveslendim siz burda konuştukça napayım

bize hediye kıyafet getirmesinler valla bebek bezi yumuşatıcı en çok mama deterjan falan yeni moda akımı yaratalımkaydirigubbakcemile3

bize hediye kıyafet getirmesinler valla bebek bezi yumuşatıcı en çok mama deterjan falan yeni moda akımı yaratalımkaydirigubbakcemile3

aynen valla bana 10 kutu bebelac hediye geldi mevlütte

10 şişede aptamilin sulu bişeyi var ama anlamadık eğer yeni doğamlar içinse benimkiler kullanamaz.......birine verecem işini görür

birde sma diye 8 kutu mama geldi onu bizim paşalar beğenmedii aslında en iyi mamalardan biri işte....

ben arkadasıma gidecem 2 paket bez götürecem primanın 50 tl zaten

heee kızlar prima 3 numaraya geçtik mega pakette 88 tane varmış 25 tl diğeri 98 di yaa

hymaryy cnm senin doğum soğuk zamana denk geliyorsa iki peluş battaniye 10 tane ağız mendili (en az)4 hastane çıkışı kii ben 6 gün kaldım yetmedii .....bi paket bez 3 gecelik
süt sağma pompası emzirme atleti 4 biberon örgü yelek kilotlu çorap kısa çorap
sana çamaşırrr hamiş kilotu doğumdan sonra çok iyi aklıma gelenlerr
Canım işte zamanında olursa 36 hafta gibi yani,ramazan bayramına,yani eylül sonuna doğru geliyor.
Ağız mendilini annem çok yaptı,iğne oyalı felan,incecik,belki 30 tane var..
2 şer hastene çıkışı,birer prematüre takımım var,
2 gecelik yeter diyordum,gerekirse 3 alalım,onu daha almadık.Eminönünde böyle güzel şık takımlar varmıdır?
ya bende ilk defa bebeklerime bişi aldım.aslında almakla almamak arasında çok kararsız aldım ama yinede dayanamadım.2 tane yeşil takım 1 tane sarı şortlu takım 2 tanede minicik çorap aldım.çok erken ama olsun heveslendim siz burda konuştukça napayım
Al al canım,erken deme al,bak nelere nelere ihtiysç çıkıyor..
kaydirigubbakcemile3süper filkiriirrrryerimseniben

dırımkızıııı eşim geldi şimdii,kendisi doktor da,eczacı arkadaşı,ne isterseniz alış fiyatına getireyim demiş,ne isteyeyim,eczacı bize hangi ihtiyaçlarımız getirebilir,liste yapalım çabuk söyle kıııızzzzdelikafadulden

bide en güzeli benim defterini tuttuğum bebe kıyafetleri satan mükellefim var.babamla beraber çalışıyorumya diyorum 6 ayın muhasebe ücretini almış kalan 6 ayı alma ben bebeklerimin kıyafetlerini alayım diee.nasıl ama en azından bebek kıyafetlerini ordan alırsam yük hafifler bize

heyyyyt çekilin ben geldim. azıcık kayboldum maşallah yani sayfalar akmış gitmiş.
ama okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı valla. vay halimize vaayyyyy:))

heyyyyt çekilin ben geldim. azıcık kayboldum maşallah yani sayfalar akmış gitmiş.
ama okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı valla. vay halimize vaayyyyy:))

kız sorma,beni de bi telaş aldı.
Sen bir de oda dolap düzenleyeceksin,nasıl yapıcaksın?
Herşey için erken diyorlar,eğilip kalkmak şimdiden bende bu kadar zorlaşmışken nasıl işlerleyen zamanalra bırakıyorlar insanlar bu işi şaşıyorum..

bide en güzeli benim defterini tuttuğum bebe kıyafetleri satan mükellefim var.babamla beraber çalışıyorumya diyorum 6 ayın muhasebe ücretini almış kalan 6 ayı alma ben bebeklerimin kıyafetlerini alayım diee.nasıl ama en azından bebek kıyafetlerini ordan alırsam yük hafifler bize

canım süperr,cinsiyete bakma,şimdiden alttan çıtçıtlı iç badiler al,hiç erken deme inan..
doğumun ne zamana geliyor?

kız sorma,beni de bi telaş aldı.
Sen bir de oda dolap düzenleyeceksin,nasıl yapıcaksın?
Herşey için erken diyorlar,eğilip kalkmak şimdiden bende bu kadar zorlaşmışken nasıl işlerleyen zamanalra bırakıyorlar insanlar bu işi şaşıyorum..

ayy canım sorma valla gözümde büyüyor. uff:(( pek bi tembelleşmişim şu 4 ayda valla elim kolum kalmıyor. bide erken erken demiyolar mı elimi kolumu bağlıyolar. ciyaklamak istiyorum bazen:(((
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dırımkızıııı eşim geldi şimdii,kendisi doktor da,eczacı arkadaşı,ne isterseniz alış fiyatına getireyim demiş,ne isteyeyim,eczacı bize hangi ihtiyaçlarımız getirebilir,liste yapalım çabuk söyle kıııızzzzdelikafadulden

cnm sebametin şambuanı sabunu vücut yağını sonra pudra

sonra ezcaneden biberon alabilirsin emzik emzik kapları

kızlar biberonu dr.brows gaz yapayanlarından almışdım ama bebedorrda iyi gaz yapmayan işe yaradımı anlamadım yanii....eczaneden bukadar iştee

ayy canım sorma valla gözümde büyüyor. uff:(( pek bi tembelleşmişim şu 4 ayda valla elim kolum kalmıyor. bide erken erken demiyolar mı elimi kolumu bağlıyolar. ciyaklamak istiyorum bazen:(((
yani inan sıkıntılarını asla hafife almak gibi olmasın,ama ben senin haftlarında deli gibi koşturuyordum okulda,gerçi senin de sıcak gibi bir faktörün var şuan ama bu zamanlar güzel zamanlar inan..
Bu yüzden kendine bu haftalar için yapacak şeyler belirle,şu haftaya kadar lunları alıcam de,tamam gündüz asla değil ama akşam 7-8 arası çık bak bişeylere.
Bak ben bi sürü şey almışım diyorum,elde yok avuçta yok:sm_confused:..
O ben son haftalara bıraktım diyenlere de inanmıyorum artık,sınava deli gibi çalışıp hiç bişey bilmiyorum diyenler gibi herşeyleri kenarda hazırdır onların:kızgın:
hymarry gaz ilaçları oluyo adı metsil olması lazım ondan getirsin bence....
Canım gaz ilaçlarını doktor verince almıyor muyuz?
canım benim36 haftaya olursa kasım sonu yada aralığın birinci yada ikinci haftası felan
Güzel zamanda olcak doğumun canım.Sen şimdi ağustos sonuna kalmaz yeni sezon açılır,o zaman alırsın giyecek bişeyler.Ama benim öyle değil,artık hazır olmamız lazım.Hem baksana kılık-kıyafetle bitmiyor:1no2:..

kızlar ben hep bebeklerimi kaybedeceğim diye hiçbişey almadım hep annem alıyordu tek tük oda büyükdü ...ben hiç pramatüre kıyafet almadım evet büyük geldiler biraz ama pramatüre çok pahalıydı ...

ben 26 haftadamda aldım 28 de sancılandım 1 ay hastanede yattım toplamda 38 günde çıktım keşke hazırlığımıyapsaydım hep başkaları yaptı içime sinmemişti.....bide ben 3-6 ay kıyafetleri aldım bugüne kadar hep hastane çıkışlarını gelen hediyeleri giydirdim .....yazada çıtçıtlı badileri giyiyolar ayakları patikli pijamalarınıda giydirdim hava serinken

cnm sebametin şambuanı sabunu vücut yağını sonra pudra

sonra ezcaneden biberon alabilirsin emzik emzik kapları

kızlar biberonu dr.brows gaz yapayanlarından almışdım ama bebedorrda iyi gaz yapmayan işe yaradımı anlamadım yanii....eczaneden bukadar iştee

Ayyy canım çok sağol,yazıyorum bunları şimdi,de ben nivea almıştım öyle bi tamecik bi yerden..
Çok güzel sebamed mi tavsiye ediyrsun illaki?Kokusu nasıl bunların?
Dr.Brown u tavsiye ettiler,onu alıcam ben de,4 tane mi yazayım şimdilik,
Emzik markası ne olsun?Kaç tane olsun?Emzik kabı da mı var,hay allahım yaa,2 tane mi olsun?
Peki bu yeni doğduğunda kullandığın mama,Aptamil prematüre demiştin,onlar da alınmaz mı?

Back