• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

oooohh misler gibi,başak kadını seniiiyerimseniben
Canım renkliler ve beyazlar ayrı ya,bebekler için deterjanları da ayrı mı kullanıyorsun?Ne tavsiye edersin?
Bir de o makine sadece onlarınkiyle doluyor mu,kendilerininkiyle beraber de atıyor musuun?

cnm hacışakir toz sabun alıyorum dalininde yumuşatıcısını kullanıyoruz cnm 5 günde bir makina oluyor iki bebek hergün kıyafet çıkarıyor benim bebeklerim ksumukluda değil ama ağzılarından geliyor mama geğirdiklerinde geliyor yani oydu buydu üstleri batıyor heleki ilaçalrımızda tükürük yapıyo paşalarr...eee penye battaniyeleri var anakucağına seriyorum batıyorr .....yaniii tek onlarınki dolduruyor ağız mendilil 40 taneden aşağı olmuyor

birde çamaşır filesi alın çoraplar küçük kaçar makinaya

desene pek uslular seninkiler işalllah bizimkilerde öyle uslu olur yemeğimizide temizliğimizide yaparız :emir_bebek::emir_bebek:

diğer bebeklere göre uslular cnm benim alişim çok yaramaz ama zaten yemeğimi çamaşırımı hallettimmi benden iyisi yok temizliği kadın yapsın iki çocuğa bakmak hiç kolay değil başlı başına biberon temizliği beslenmesi onalrın yıkanamsı vs.vs....canın çıkıyrr

ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor :( :(

esterya böyle bişey yazmış çok üzüldüm yaaa,
hızlı akmış bugün sohpet,kız arada kalmış galibaa:kedi:

dırımkızı o halde bir biberon sterilzatörü almalı mı kesin,şartmı yani?
hacışakirin o tozu makine için demi,yumuşatıcısı da mı ayrı yaaw?

Canım doktorlar akıntıuyı sevmiyorlar.Yani kaşıntı da varsa mantar da olabilir,pek iyi bişey değil.Üçlütarama için daha erken değil mi?Ne yapıyoarlr bu üçlüde?

Doktora gidene kadar bişey olmaz herhalde dimi ya:(Cnm üçlü tarama dediği detaylı ultrason galiba bütün organları tek tek inceleniyor herhalde benim bildiğim ,zaten bizlere kan testi yapılmıyor,en geç 22. haftaya kadar yapılıyor sanırım...

dırımkızı o halde bir biberon sterilzatörü almalı mı kesin,şartmı yani?
hacışakirin o tozu makine için demi,yumuşatıcısı da mı ayrı yaaw?

evet cnm yumuşAtıcısıda ayrııııı

veeee strelize o benim can damarım 15 biberon var ve deterjanla yıkanmıyor kaynatmaya can dayanmaz o makinayı alın kızlarrrrr aslaaaaaaaaa pişman olmazsınız benim kocam inat etti almadı sen eözirecen belki dedi ....ama sart oldu arkadasım yolladı bana kraftın çok güsel bişeyy ....

ağız bezlerini nerdne aldın dirimcim

cnm benim annem almış birazını kuzenim tülbentten almış oyalamış ve ben yeşildirekden havuzlu handan aldım ......hazır tülbent var kızlar çok iyi vee 50-60 tane şart mama yerken çok lazım oluyor yere düşeni kullanamıyoruz biz çok kirletiyoruz

Doktora gidene kadar bişey olmaz herhalde dimi ya:(Cnm üçlü tarama dediği detaylı ultrason galiba bütün organları tek tek inceleniyor herhalde benim bildiğim ,zaten bizlere kan testi yapılmıyor,en geç 22. haftaya kadar yapılıyor sanırım...
Ha ayrıntılı dersen o zaman oldu..
Ayrıntılı 21-24. haftalarda oluyor diye biliyorum ama:sm_confused:..

esterya cnm hassas yawww
Of yaaaa,ben bu topiği açtım ilk 2 hafta doğru düzgün mesaj yazan bile olmadı,ki topik bu.Olabiliyor,böyle olmaz kii:1no2:

veeee strelize o benim can damarım 15 biberon var ve deterjanla yıkanmıyor kaynatmaya can dayanmaz o makinayı alın kızlarrrrr aslaaaaaaaaa pişman olmazsınız benim kocam inat etti almadı sen eözirecen belki dedi ....ama sart oldu arkadasım yolladı bana kraftın çok güsel bişeyy ....

15 biberon muuu:1shok:
AY dırımkızı sen yazdıkça ben şok oluyorum yaaa,yavaş yavaş acıtmadan yaz barikaydirigubbakcemile3
Benim eşim de ne gerek var diyor,ben de sallıyordum açıkçası.Bir bakayım ona da..
Sağol canımm..
Ya bu arada dünkü "ahmiş" başlığı hatasını yine sen mi düzelttirdin:kedi:kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu sebamedin genital bölge için jeli var hamilelikte kullanılırmı acaba?

Canım hamileikte pek tavsiye edilmediğini okudum.
Ben öncesinde kullanırdım ama şimdi sadece su ile temizlik yapıyorum.

Ha ayrıntılı dersen o zaman oldu..
Ayrıntılı 21-24. haftalarda oluyor diye biliyorum ama:sm_confused:..

Of yaaaa,ben bu topiği açtım ilk 2 hafta doğru düzgün mesaj yazan bile olmadı,ki topik bu.Olabiliyor,böyle olmaz kii:1no2:

15 biberon muuu:1shok:
AY dırımkızı sen yazdıkça ben şok oluyorum yaaa,yavaş yavaş acıtmadan yaz barikaydirigubbakcemile3
Benim eşim de ne gerek var diyor,ben de sallıyordum açıkçası.Bir bakayım ona da..
Sağol canımm..
Ya bu arada dünkü "ahmiş" başlığı hatasını yine sen mi düzelttirdin:kedi:kaydirigubbakcemile3

cnm inş. bol sütün olurda biberona gerek kalamaz diyecem ama cnm yinede iki çocuğu emzirmek zor ben sağdım verdim hep çünki emerken yoruluyolar doymuyolar eee yemezse sarılık oluyor küçük olduklarından daha zorluk oluyorr off anlatılcak çok ley var
ben sütüm olsada emziremezdim sağıp biberonla verirdim yanii...ee biberonda iki tane yetmiyor cnm benim kocada almadı ben 2 tane aldım babamda almıştı ikitane 4 taneydi sonra eşim tıpış tıpış almaya gittii

yok cnm baslığı ben düzelttirmedimm mod görmüştür

ayyy bi utandım yine hızlı hızlı yazıcam derken,hata yapmışım:kedi:
dedim dırımkızı görüp düzellttirmiştir bunuopuyorumnanaktan

Ayyy gÖzÜm korktu valla ne Çok ıŞımız var.kızlar yaa dırımkızı evet alıŞtıra alıŞtıra yaz bencede....

cnm ben kullanamadım.....ama doktourna sor akıntı için günde 4 kere çamaşır değiştirdim hiçbi şekilde bez koymadım iyi olmuyorr

Bende bez yada yaprak kullanmıyorum onlar daha kötü yapıyor ama günde3 kez değiştiriyorum çamaşırımı,sebamed bikaç kez öyle üstten yıkadım ama bundan sonra yıkamıyım o zaman bende..

Bende bez yada yaprak kullanmıyorum onlar daha kötü yapıyor ama günde3 kez değiştiriyorum çamaşırımı,sebamed bikaç kez öyle üstten yıkadım ama bundan sonra yıkamıyım o zaman bende..

doktor bana hiçbişey kullanma dediii daha çok enfeksiyon olur dedii

Hymarry hosgeldİn bu arada merak ettİk kızzzzzzzzzz

Canım hoşbulduk,eşim gündüz evde,akşam 4.30-10.30 arası çalışıyor da,nete takılınca benimle ilgilenmiyn diye sitem ediyor,ben de biraz geç kalıyoruz,kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ortalık derleyip toplama derken giremedim,millet almış muhabbeti yürümüşkaydirigubbakcemile3
Ya bu alınacaklar beni cidden korkuttu,15 biberon diyor dırımkızı yaa,15 bibereon ne demek,hastane çantası hazırda bulunsun diyroum ona bir sürü şey sayıyorlar.Allahtan oda moda yapmadık,yoksa halısından kağıdına,süsüne,perdesine,kafayı yerdim..
Ne yapıcam bilmiyorum,çok hazırlıksızım yaawkafamçokkarıştı

kızlar korkmayın basa gelen çekiliyor ilk zamanlar çok zorr ama alışıyorsun bu döngüyee

heleki ilk agular seni tanımalarrr alişim elini keşfetti yumruk yapıp yapıp bakıyorr çok güsel bişey yaa

of eğilemiyorum yaaa,yere bi çöksem,daha kalkamıyorum,dolaptan eğilip bişey alamıyorum,
tuvalette kendimi bile temizleyemez oldum,içim acıyor yaa,,

Back