Valla ben de açıkçası önceleri hevesliydim bu oda işine.Ama benim de şim dedi ne gerek var koskoca mobilyalara,çocuklar mobilyalar arasında yürüyemez,düşer bi yerlerini kırar falan dedi.Ben de artık park yatak düşünüyorum.Ama daha araştırmadım.Sen de park yatak mı diyorsun yani?Peki eşyaları bir sürü onları nereye koyacaksın?
biz oturma odamızı çok renkli doşemiştik daha doğrusu oturma odası değilde anneler falan gelince kalsınlar diye yataşın renkli kanepeleri varya onlardan almıştık birde küçük tvyi koymak için onlara uygun renkli bir şifonyer yaptımıştım geniş 4 çekmeceli bady vs lerini falan o şifonyere koyucam kıyafetlerinide bizim dolaba yani şuanda hiç alışveriş etmediğim için sanıyorum çok eşyaları olmaz gibime geliyoryerimseniben ama artık biryerlere koyulucak ben yıllardır çok hevesliyim park yatağa zaten artık iki çocukla pratiklik gerek gosteriş değil şimdi mobilya olsa yok tozunu al vs vs nebileyim işte birde sivri koşeler ay duştumu ettimi falan yani ben zaten hevesliydim hep netten bakıyorum park yataklara
mesela onlarda titreşim var sensorlu lambası var hatta uzaktan kumanda ile ışığı açılıp kapanan bile var onlar biraz pahalı tabi okadar uçmayada gerek yok haaa birde en buyük hevesim alt açma aparatları var hepsinin en ucuzunda bile var oda super bence ya tam bizlik yani biraz buyusunler bakalım hem 1yılda bile herşey değişiyor ona gore birşey alırız nebileyim işte
ben herşeyden kısmaya çalışıyorum hani kışa gelicek mesela bebek arabasını duşunuyorum kışın onları nerede gezdiricem benim yakınımda çok ikiz anneleri var onalrdanda fikir alıyorum malesef ilk 6 ay zaten dr harici oyle dışarı çıkıp dolaşalım falan imkansız