- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
herkese merhaba, ben fazla yazamıyorum genelde okuyorum sizleri. bende allah izin verirse ikiz annesi olacağım.. şu an 10+3 üz. mide bulantılarım çok fazla. doktorumun verdiği ilaçla sadece 4 gün yüzüm güldü sonra ilacı bırakınca yine başladı.. yemek yemezsem iyiyim gerçi bu seferde asit yapıyor mide. yedikten sonra komaya giriyorum. midemde hiç bişey kalmıyor( 3 kilo verdim(benim gibi olan varmı aranızda. ne gibi çözümler buluyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. artık hamile olduğumu anlamak istiyorum. bana hamile gibi değilde hastaymışım gibi geliyor. tadını çıkaramadım. özlenen bebişlerimin(
Canım hoşgeldin,bi bakıp çıkmak olurmu öyle,muhabbet ediyoruz takıl bize.Senin gibi çok fazla var burda,ben de ilk zamanlar mide yanması yaşadım ama bulantım olmadı.Demek ilaçlar da fayfda etmiyor çok falza:sm_confused:.Ama 12-13. haftalardan sonra azalıyor diye biliyorum.İnşallah rahata kavuşursun canım.Bulantılarını atlatınca daha güzel zamanlar gelecek.Şuan bulantın olmasa da hamileliğini hissedemiyorsun ki sonra.Yani ne karnın var,ne bir hareket.Ama mesela ben şimdi şimdi hareketlerini hisstemeye başladım, karnım yeni yeni çıktıı,yani her halukarda ancak bu zamanlarda anlıyorsun.
Sağlıkla gelsinler de offff