• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok sağolun arkadaşlar rahatlattınız beni, ben çalışıyorum özel bi sektörde insan kaynakları sorumlusuyum,ödüm kopuyor dr. çalışma evde yat diyecek diye, Allah korusun insan kendini daha çok dinliyor evde, bir de insanların dediğin gibi yorumları oluyor,,, ağzı olan konuşuyor hemen hemen herkesin bi yorumu var sinir oluyorum,,, aşılama yaptırdım duymadığım hikaye kalmadı, tüp yaptırırken kimselere demedim ii ki,,, hymarry ve bade çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, evet gelişimleri konusunda paylaşalım gerçekten çok ihtiyacımız olacak size teyzeleri kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar slm bende 7 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim.ama hormonlardan dolayı sanıyorum çok sinirlerim bozuk herşeye ağlıyorum,sinirleniyorum.sizlerdede oluyormu böyle.

Şoktayım kızlar şok şok şok :1shok: :1shok:
12.haftadan beri bir uzman perinatolog tarafında iki erkek diye söylenen bebeklere bugün iki kız dediler:1shok:

arkadaşlar slm bende 7 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim.ama hormonlardan dolayı sanıyorum çok sinirlerim bozuk herşeye ağlıyorum,sinirleniyorum.sizlerdede oluyormu böyle.

Canım hamileliğin ve bebeklerin hayırlı olsun.Sağlıklı olsun inşallah..
Oluyor hamilelikte böyle anlık şeyler tabi ama kendini de çok fazla dinleme.Çünkü artık yanlzı değilsin,sakin kal canım.Ney canını sıkıyorsa uzak dur,duymazdan gel.Boşverrr.

Şoktayım kızlar şok şok şok :1shok: :1shok:
12.haftadan beri bir uzman perinatolog tarafında iki erkek diye söylenen bebeklere bugün iki kız dediler:1shok:

canım perinatoloğun dediği doğrudur belkide burda bir soru işareti oluştu hayret erkeklerde yanılma olmaz genelde ya
benim kontrol çoooook güzel geçti çok şükür çok sevindim ağrıya gelince mekanık bir ağrıymış hibir sorun yokmuş dr bizi çook rahatlattı polyanna gibi dondum:CüvCüv:

Son düzenleme:
slm kızlar.........
kevser,nature topıgımıze hosgeldınız kızlar..... hamıslıgınızde hayırlı ugurlu olsun.....herkesı bosverın,kendınızı yormayın ınsanların sızı korkutmasına ızın vermeyın....zorlugu cok ama keyfı de bambaska ıkızlerın bence......bu aralar cok zorlanmama ragmen halıme sukredıyorum yınede........ RABBIM her ısteyene nasıp etsın:Saruboceq:
hymary nasıl bır yanılgıdır bu???????:1shok:bırının cınsıyetınde yanılabılırler ama her ıkısındedemı yanılmıslar yanı pes dogrusu:sm_confused:
badecım oglusların hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah hersey hep yolunda gıder:emir_bebek::emir_bebek:
aceyla sen nasılsın canım??????a.s.
kızlar anıden gıren agrılara cok takılmayıon bence bu aylar bende de cok arttı bunlar....anıden bıcak saplanır gıbı bır agrı,baskı hıssı,bacak krampları oluyor......bebısler ıcerıde hareketı arttırdıkca bu agrılar oluyor kuzucuklar sıgmaya calısınca oluyor yanı........lutfen erken dogum rıskıne karsı kendınızı cok yormayın fırsat buldukca yatın dınlenın.......kendınızı ıhmal etmeyın son aylar agırlasılıyor ben su an cok az ıs yapabılıyorum genelde yatıyorum..optum herkesıa.s.

Merhaba arkadaşlar,
Bende ikiz bebek anne adayıyım. Henüz çok yeniyim. İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

slm kızlar bende ikiz anne adayıyım 31. haftaya girdim bugün ayyy zaman çabuk geçiyor bi taraftan da geçmiyor:) benim bebeklerede ilk önce iki erkek dediler sonra biri kız biri erkek dediler en sonunda iki kıza karar verdiler :) bütün olasılıkları yaşadık yani bizim için çok farketmedi hepsinede ayrı ayrı sevinmiştik:) benim dr.umda biz ikizlerde 40 haftaya göre değil 36 haftaya göre hesap yapıyoruz dedi. yani bebekler erken alınacak. şuan 1500 kg civarındalar kiloları tek bebekler uyumlu çok şükür. 2500 kg üstünde doğarlarsa çok iyi dedi. şimdilik bi sorun gözükmüyor. ve çok rahat hamilelik geçirdim çok kilo almadım 9 kg almış oldum şuana kadar sanırım 3-4 kilo daha alırım 36. hafataya kadar. bende çantamı hazırlamaya başlarım bi kaç hafta sonra minik meleklerimi çok merak ediyoruz artık. o kadar hareketlilier ki maşallah karnımda tümsekler inişler çıkışlar oluyor babası karşı kanepeden görüyor :) sizde yaşayacaksınız bunları hehe :) kendimi ikiz annesi olacağım için çok özel hissediyorum gerçi tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım ama olsun. sizlerde sıkıntı yapmayın inş. herşeyi yolunda gider.

Merhaba arkadaşlar,
Bende ikiz bebek anne adayıyım. Henüz çok yeniyim. ınşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
hosgeldın canım........guzel dıleklerın ıcın sagola.s.
slm kızlar bende ikiz anne adayıyım 31. haftaya girdim bugün ayyy zaman çabuk geçiyor bi taraftan da geçmiyor:) benim bebeklerede ilk önce iki erkek dediler sonra biri kız biri erkek dediler en sonunda iki kıza karar verdiler :) bütün olasılıkları yaşadık yani bizim için çok farketmedi hepsinede ayrı ayrı sevinmiştik:) benim dr.umda biz ikizlerde 40 haftaya göre değil 36 haftaya göre hesap yapıyoruz dedi. yani bebekler erken alınacak. şuan 1500 kg civarındalar kiloları tek bebekler uyumlu çok şükür. 2500 kg üstünde doğarlarsa çok iyi dedi. şimdilik bi sorun gözükmüyor. ve çok rahat hamilelik geçirdim çok kilo almadım 9 kg almış oldum şuana kadar sanırım 3-4 kilo daha alırım 36. hafataya kadar. bende çantamı hazırlamaya başlarım bi kaç hafta sonra minik meleklerimi çok merak ediyoruz artık. o kadar hareketlilier ki maşallah karnımda tümsekler inişler çıkışlar oluyor babası karşı kanepeden görüyor :) sizde yaşayacaksınız bunları hehe :) kendimi ikiz annesi olacağım için çok özel hissediyorum gerçi tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım ama olsun. sizlerde sıkıntı yapmayın inş. herşeyi yolunda gider.

canım sende hosgeldın....bende 30.haftadayım..en ılerı ıkımızın sanırım:nazar:..agırlastım bu hafta yoruldugum an agrılarım oluyor..bana dr erken dogum rıskı var dedı ben o yuzden cantamı hazırladım....ınsallah hayırlı vakıtte gelırler tum bebısler......:Saruboceq:.valla dedıgın gıbı 2500 olurlarsa cok ıyı olur......bu arada bende mıcro hamısıyım.....a.s.

lotus 79 hoşbulduk canım, çok sağol güzel dileklerin için, haklısın kulaklarımızı tıkamamız gerekiyor söylenenlere kıskanıyorlar bizi tabi :)
hymarry ne güzel iki aslan annesi olacaksın demekki süper... bade de aynı şekilde aslanların anneleri geliyor açılın.. süper ya sevindim...hayırlısı olsun inşallah...
claire sende hoşgeldin arkadaşım, burada hep beraber aşacağız her sıkıntıyı inşallah,,
aslıcım Allah nazardan saklasın maşallah, hayırlısıyla hep böyle sağlıkla devam edin inşallah...
kızlar bir de ben çok uyuyorum, çok uykum geliyor ve sabahları sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum, yorgun ve korkunç bir bacakj ağrısıyla...

canım perinatoloğun dediği doğrudur belkide burda bir soru işareti oluştu hayret erkeklerde yanılma olmaz genelde ya
benim kontrol çoooook güzel geçti çok şükür ikincide erkekmiş ikiside aynı yanı ben çok sevindim ağrıya gelince mekanık bir ağrıymış hibir sorun yokmuş dr bizi çook rahatlattı polyanna gibi dondum:CüvCüv:

of badecim yaa,bi sürü de böbürleniyordum bi sürü şey aldım diye,düşün:sm_confused:
şimdi bir sürü kılık kıyafet,eşya,,sonra bu fikre kendimizi çok alıştırmıştık,kız erkek meselesi yada düşkünlüğü değil kesinlikle.Of bilmiyorum yaaa..
Valla şimdi herkese de söyliycem kimsenin cinsiyet tespitine güvenmeyin arkadaşlar.
Sancıların konusunda da sıkıntın olmadığını tahmin etmiştim.Sevindim canım adına.

slm kızlar.........
kevser,nature topıgımıze hosgeldınız kızlar..... hamıslıgınızde hayırlı ugurlu olsun.....herkesı bosverın,kendınızı yormayın ınsanların sızı korkutmasına ızın vermeyın....zorlugu cok ama keyfı de bambaska ıkızlerın bence......bu aralar cok zorlanmama ragmen halıme sukredıyorum yınede........ RABBIM her ısteyene nasıp etsın:Saruboceq:
hymary nasıl bır yanılgıdır bu???????:1shok:bırının cınsıyetınde yanılabılırler ama her ıkısındedemı yanılmıslar yanı pes dogrusu:sm_confused:
badecım oglusların hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah hersey hep yolunda gıder:emir_bebek::emir_bebek:
aceyla sen nasılsın canım??????a.s.
kızlar anıden gıren agrılara cok takılmayıon bence bu aylar bende de cok arttı bunlar....anıden bıcak saplanır gıbı bır agrı,baskı hıssı,bacak krampları oluyor......bebısler ıcerıde hareketı arttırdıkca bu agrılar oluyor kuzucuklar sıgmaya calısınca oluyor yanı........lutfen erken dogum rıskıne karsı kendınızı cok yormayın fırsat buldukca yatın dınlenın.......kendınızı ıhmal etmeyın son aylar agırlasılıyor ben su an cok az ıs yapabılıyorum genelde yatıyorum..optum herkesıa.s.

Lotuscum canım özelden mesajını da aldım.Tüm tavsiyelerini kaydediyorum,yazıyorum bir kenara marka marka da aynen eşimin titizliği konusunda sıkıntılıyım işte,tahmin edersin.
Bu nasıl bir yanılgıdrı ben de bilemedim,hala da şoktayım.Yani herkese söyleyeceğim bundan sonra kimse cinsiyet konusundan emin olmasınlar.O kadar kılık kıyafet,kendimizi alıştırmıştık yaa.Of nasıl hissetsem bilmiyorum,karmakarışığım:uhm:

Aslıcım bebeklerin hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bu cinsiyet değişmesi ne böyle yaaa.Çocukların brinin adını Bülent birinin adını kuşum Aydın mı koysamdelikafadulden
Hayır mesele kıza erkeğe sevinmek taraf tutmak değil asla ama kendimizi öyle alıştırdk ki,nasıl bu yeni fikre alışacağız yaa.Benim de bu zamana kadar herşey yolundaydı,şimdi şu fikre alışmamız lazım.

gerçektende şok bir durum.:1shok:
nasıl olurr yaaa.
bir yanlışlık olabilirmi bu sefer

ay açelyacım bilmiyorum ama doktor çok kesin konuştu,hatta bir muyanehanesinde bir doktor arkadaşı da baktı,o da bunlar iki tane kız dedi pat diye..
O sefer yanlışlık vardı bence,bu sefer yok gibikaydirigubbakcemile3

Lotuscum canım özelden mesajını da aldım.Tüm tavsiyelerini kaydediyorum,yazıyorum bir kenara marka marka da aynen eşimin titizliği konusunda sıkıntılıyım işte,tahmin edersin.
Bu nasıl bir yanılgıdrı ben de bilemedim,hala da şoktayım.Yani herkese söyleyeceğim bundan sonra kimse cinsiyet konusundan emin olmasınlar.O kadar kılık kıyafet,kendimizi alıştırmıştık yaa.Of nasıl hissetsem bilmiyorum,karmakarışığım:uhm:
hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:
ay evet ya kıyafetleri almak için acele etmeyelim mi şidi yani... hay Allah yamirmirmirmir

hymarry, lotus şu markalı listeyi bana da gönderin lütfennn:Saruboceq:
ay evet ya kıyafetleri almak için acele etmeyelim mi şidi yani... hay Allah yamirmirmirmir

Sana müsait zamanda atarım canım bana lotusun gönderdiğini.
Ayyyyyy kıyafetleriiiimmmsenağlama

herkese merhaba, ben fazla yazamıyorum genelde okuyorum sizleri. bende allah izin verirse ikiz annesi olacağım.. şu an 10+3 üz. mide bulantılarım çok fazla. doktorumun verdiği ilaçla sadece 4 gün yüzüm güldü sonra ilacı bırakınca yine başladı.. yemek yemezsem iyiyim gerçi bu seferde asit yapıyor mide. yedikten sonra komaya giriyorum. midemde hiç bişey kalmıyor:(( 3 kilo verdim:((benim gibi olan varmı aranızda. ne gibi çözümler buluyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. artık hamile olduğumu anlamak istiyorum. bana hamile gibi değilde hastaymışım gibi geliyor. tadını çıkaramadım. özlenen bebişlerimin:((

Back