• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Slm herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:)Kızlar birşey sorucam benim kasıklarım ağrıyor bu haftalarda normal mi acaba iki gün önce ultrasona girdim bir problem yoktu ama...Birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar siz gebeliğinizdede aynı yeremi gidiyorsunuz yoksa değiştirdinizmi?Ben hala tüp bebek druma gidiyorum biraz uzak ama herşeyimi bildiği için değiştirmedim....

tatlım bende değiştirmedim dr umu burda da var ama ben yinede izmire gidiorum,,riskli ama kağan bey herşeyi daha ii biliooo kaydirigubbakcemile5

Sağol canım,bu üstsüz halim,tabi böyle gezemiyorum,üzerime bol bişeyler giyince bayaa kalın oluyorum:kedi:,dediğim gibi sağlık olsun yavrularıma ömrüm fedaa..

valla tatlım karnın baya çok büyükmüş gibi gelmedii a.s

fotoğrafını nasıl koydun bende koyayaımda siz kocaman bi karın görün benceee kaydirigubbakcemile3

kızlar ben gezmdeeımmmmmm sapanca masukıye de ..............oteldeyım...............kendınıze ıyı bakın ................burası çkkkkkkkkkk guzel.............

Slm herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:)Kızlar birşey sorucam benim kasıklarım ağrıyor bu haftalarda normal mi acaba iki gün önce ultrasona girdim bir problem yoktu ama...Birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar siz gebeliğinizdede aynı yeremi gidiyorsunuz yoksa değiştirdinizmi?Ben hala tüp bebek druma gidiyorum biraz uzak ama herşeyimi bildiği için değiştirmedim....

Selam canım,kasıklarının ağrısı her haftada normal canım,bunu pek çok kez pek çok arkadaşla ve doktorlarımızla konuşup teyid ettik.
Ben kendi doktorumu hiç değiştirmedim canım.Yani tedaviyle hamile kaldığımız ve çoğul gebelikte olduğumzu için bizi sadece kendi doktorlarımız anlıyor.Bu yüzden kendi doktoruma da çok güvendiğim için takibi kendisiyle yapıyoruz,doğum da öyle olcak inşallah..

Selam kızlaaarr,,
muallim bize nispet haaaa,görürsün sennn:olmaz:kaydirigubbakcemile3
Gez canım,gez toz,sağlıla bebeklerinin keyfini çıkar canım.Bizim için de boll nefes alla.s.

valla tatlım karnın baya çok büyükmüş gibi gelmedii a.s

fotoğrafını nasıl koydun bende koyayaımda siz kocaman bi karın görün benceee kaydirigubbakcemile3

Canım fotoyu nasıl koyduğumu inan bilmeyiyorum,tam bir muammaa.Müsait bir zamanda genişce yazmaya çalışırım.
Karnımsa gittikçe büyüyor,ama seninkini de görmek isterimm..

Selam canım,kasıklarının ağrısı her haftada normal canım,bunu pek çok kez pek çok arkadaşla ve doktorlarımızla konuşup teyid ettik.
Ben kendi doktorumu hiç değiştirmedim canım.Yani tedaviyle hamile kaldığımız ve çoğul gebelikte olduğumzu için bizi sadece kendi doktorlarımız anlıyor.Bu yüzden kendi doktoruma da çok güvendiğim için takibi kendisiyle yapıyoruz,doğum da öyle olcak inşallah..

Sağol Hymarrycim benim kasık ağrım hamile kaldığımdan beri var ara ara geçiyor sonra tekrar başlıyor özellikle sağ kasığım oturup kalkarken,yatakta sağa sola dönerken bariz ağrı oluyor...:kedi:

Hymarrycim bu arada karnın haftana göre gerçekten büyük değil benimki nerdeyse seninki kadar var:CüvCüv: Çok kiloda almamışsın ben 48 kilo ile hamile kaldım şu an maalesef 58 kiloyum daha da kaç ay var önümde kesin drum ilk kontrolde diyetisyene yönlendiricek beni:sinifsinif:

selam kızlar

oh muallim en iyisini yapıyosun valal tadını çıkarr

Hymarry cim her limonata içişimde aklıma geliyorsun :) kilolarımızda aynı gitmiş bu arada bende 74 le hamiş kaldım 82 lerdeyim gerçi 4 hafta geriden geliyoruz sizden yakalarız heralde :)

egelii cim zaten bende ne aldıysam 5. aya girdikten sonra aldıım birden nasıl alınıyor anlamıyor insan oy oyyyy

nevra_t cim bence hiç kendini kasma normal zaten zayıfmışsın .. ağrılara gelince hepimizde oldu bende hala var özellikle üşütmemeye dikkat etmek alzım bugünlerde cam açık aklınca çok etkileniyor kaslar tutuluyor çabucak..

kaswa cım ohh sende gezmişsindir inşallah akşama iyikide gezmişim çıkmışım dersin :)

wavy cimde gelmemiş bugün hayırdır fisfisfis

pamuğum özetlemişsin yine KK muhabbetlerinikaydirigubbakcemile3,
Limonatayı kendin mi yapıyorsun,şifa olsun sana ve yavrularına?Bizden de eksik olmuyor artık.Biraz midemi yakıyor ekşi ama dayanamıyor içiyorum yine de.Süper bir içecek oldu.Biliyorsun içtiklerimiz ve yediklerimizin tad özleri amniyon sıvısına geçiyor ve yaklaşık 16.haftadan sonra artık beebklerimiz de o sudan besinlerin tadını alıyor.Bizim yavrular doğunca da limoanata isterlermişşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kiloyu ben düzenli aldım diyebilirim mide bulantım ve istahsızlığım hiç olmadığı için,ortalama ayda bir kilo aldım diyebilirim.Ama vücudun doğum sonrası kıtlığa programlı bir yağ tutma potansiyeli varmış.Bizde yada ben kendi adıma konuşayım bende yeterince yağ olduğu için kıtlığa dayanıklı kabul ediliyor ve çok yağ depolamıyoruz.Fakat mesela nevracım gibi çıtır hamile kalanlar herhangi bir kıtlık durumuna karşı daha çok yağ depoluyorlarmış..
Egelii canım sonradan biraz daha alırsın fakat öyle çok da kilolu doğum yapmazsın sanıyorum..
wavycim bugün gezmelerdedir sanırım,ilerleyen saatlerde girebilirr.Öpüyorum seni wavycimmopuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar...ben hastanedeydim. dün gece hiç uyumadım. sancılarım vardı kalçamdaki ağrı herşeye bedeldi.sabah dr aradım hastaneye gel dedi... bizde kalktık gittik. tahlil falan yapıdı.sonunda serum takıldı.6 ayda 15. serum falan oldu.vücut susuz kalmış. ben günde 3-4 lt su içen biri olarak çok şaşırdım. dr bana karpuz ye dedi.. kızlar karpuza devam.. öpüyorum

kızlar iyi akşamlar...ben hastanedeydim. dün gece hiç uyumadım. sancılarım vardı kalçamdaki ağrı herşeye bedeldi.sabah dr aradım hastaneye gel dedi... bizde kalktık gittik. tahlil falan yapıdı.sonunda serum takıldı.6 ayda 15. serum falan oldu.vücut susuz kalmış. ben günde 3-4 lt su içen biri olarak çok şaşırdım. dr bana karpuz ye dedi.. kızlar karpuza devam.. öpüyorum

A aaaaa şaştım kaldım canım bu teşhise,susuzluk ve kalça ağrısı,hayretim şaştı yani,hem de su içerim diyorsun,hayret yaaa:sm_confused:..
çok geçmiş olsun canım,hala hastanedemisin?.

evdeyim canım sabah gittim 6.00 da çıktım.kalça ağrım magnezyum eksikliği.. kasıklarımdaki sancı susuzluktanmış. su içmeme rağmen böyle oldu. çok sıcaktan terleme daha fazla.. su az gelmiş. dr dediki serum sana daha iyi gelir damardan daha iyi..karpuz ye dedi bana bu gece yine rahatsızlanırsam yarın tekrra gideceğim 1 şişe serum daha..

Allah Allahh,haftalarımız ilerledikçe magnezyum eksiği artıyor tabi.Burda y,ne bir arkadaşla kramp olayını konuşmuştuk da,doktor mg diasporal verir demiştim bu kramplar için,bilmem seninlemi konuşmuştuk canım.Normal tab,çok geçmiş olsun.
Hemen kalkıp bi karpuz kestim valla kendime..
ınşallah tekrar hastaneye gerek kalmaz.Bu gibi tedavileri sigorta karşılıyor mu?

canım afiyet olsun bebişlerine yarasın.canım benim tüm masraflarım çalıştığım banka tarafından karşılanıyor. yani ben hastanneye yatıyorum. sadece imza atıp çıkıyorum. allah kimseyi yatırmasın hastaneye..

canım sen 15+4 günlük hamilesin :))

nasıl olur canım ben senden önce hamıle oldugumu duyurdum burdan sen benden önce gözüküyon hesaplarında bi yanlıslık olmalı canım benım normal adet tarıhım 26 subattı yanı 18 haftayı gecmış olmam lazım herhalde bi yanlısın var arkadasım 14 mart transfer tarıhım benım ona göre mı hesapladın acaba.neyse çarsamba doktoruma sorar öğrenırım artık

selam kızlarrrrrrrr.............evıme geldım.................gelırken sapancada bı yağmur vardı sılecek zor yetışıyodu.............ıst bışey yk...............cok guzel yesıllık ve yagmur..............sımcık evdeyım........herkes ıyı sevındım....................bende yarın gıdıcem bakalım ınş hersey ıyı olur........

Back