Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:)Kızlar birşey sorucam benim kasıklarım ağrıyor bu haftalarda normal mi acaba iki gün önce ultrasona girdim bir problem yoktu ama...Birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar siz gebeliğinizdede aynı yeremi gidiyorsunuz yoksa değiştirdinizmi?Ben hala tüp bebek druma gidiyorum biraz uzak ama herşeyimi bildiği için değiştirmedim....
Sağol canım,bu üstsüz halim,tabi böyle gezemiyorum,üzerime bol bişeyler giyince bayaa kalın oluyorum:kedi:,dediğim gibi sağlık olsun yavrularıma ömrüm fedaa..
Slm herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:)Kızlar birşey sorucam benim kasıklarım ağrıyor bu haftalarda normal mi acaba iki gün önce ultrasona girdim bir problem yoktu ama...Birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar siz gebeliğinizdede aynı yeremi gidiyorsunuz yoksa değiştirdinizmi?Ben hala tüp bebek druma gidiyorum biraz uzak ama herşeyimi bildiği için değiştirmedim....
valla tatlım karnın baya çok büyükmüş gibi gelmedii a.s
fotoğrafını nasıl koydun bende koyayaımda siz kocaman bi karın görün benceee kaydirigubbakcemile3
Selam canım,kasıklarının ağrısı her haftada normal canım,bunu pek çok kez pek çok arkadaşla ve doktorlarımızla konuşup teyid ettik.
Ben kendi doktorumu hiç değiştirmedim canım.Yani tedaviyle hamile kaldığımız ve çoğul gebelikte olduğumzu için bizi sadece kendi doktorlarımız anlıyor.Bu yüzden kendi doktoruma da çok güvendiğim için takibi kendisiyle yapıyoruz,doğum da öyle olcak inşallah..
kızlar iyi akşamlar...ben hastanedeydim. dün gece hiç uyumadım. sancılarım vardı kalçamdaki ağrı herşeye bedeldi.sabah dr aradım hastaneye gel dedi... bizde kalktık gittik. tahlil falan yapıdı.sonunda serum takıldı.6 ayda 15. serum falan oldu.vücut susuz kalmış. ben günde 3-4 lt su içen biri olarak çok şaşırdım. dr bana karpuz ye dedi.. kızlar karpuza devam.. öpüyorum
canım sen 15+4 günlük hamilesin :))