• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gecen seneye gore otel daha ıyı............kalınca daha guzel.................şimdş ılgı daha ıyı olmuş dedığın gıbı gecen seneler bazı seylerden bende memnnun değıldım ama bu sefer gıttıkçe eksıler gıderılıyoo................rahat bı ortam.............

Şimdi eşim soruyor nereye gidelim serin uygun olsun diye,abanta baktık haftaiçi haftasonu ifyatları değşiyor.Ortalama 300 gecelki,e 4-5 gün kalayım desen 1500 lira nerden baksan..
Dor bakayım bi oraya.Fiyatta ne kadar ödediniz sorması ayıp bana bir özelden yazarmısın canım müsait olunca?

Hymarrycim gerçekten verdiğin moral ve destek için teşekkürler,senin bu pozitif bakış açına ve rahatlığına hayranım keşke senin gibi olabilsem ama ben hergünü kendime zehir ediyorum bu bebekleri 2 yıl bekledim onların gelmesi için neler yaşadım çoğumuz gibi ,aslında çok ama çok mutluyum bunu söylemek bile saçma ama gel gör ki bu mutluluğu kendime bile söyleyemiyorum...

Canımm inanamıyorum bu yazdıklarınaa,neden gergin olasın,neden stresli olasın anlam veremiyorum inan.Biz bu ebeklere isteyerek,özleyerek sahip olmadık mı,şimdi onlar bizimle değiller mi,yani bundan daha güzeli bundan daha iyisi varmı?Bir daha hayatımızda bu güzel hamileliği yaşamak bile kısmet olmayacak belki,yazık değil mi bu güzel günlerine canım benimm?

Canımm inanamıyorum bu yazdıklarınaa,neden gergin olasın,neden stresli olasın anlam veremiyorum inan.Biz bu ebeklere isteyerek,özleyerek sahip olmadık mı,şimdi onlar bizimle değiller mi,yani bundan daha güzeli bundan daha iyisi varmı?Bir daha hayatımızda bu güzel hamileliği yaşamak bile kısmet olmayacak belki,yazık değil mi bu güzel günlerine canım benimm?

Cnm o kadar haklısın ki biliyorum gergin olmamalıyım ama kendime ne kadar kızsamda bu psikolojiden çıkamıyorum,büyük ihtimalle çoğul gebelikte olabilecek kötü şeyleri okudukça bana bir haller oldu ama Allahın izniyle çıkıcam bu kötü psikolojidenmafoldumbenBirde bişey sormak isterim sizler hareketlerinizi ne kadar kısıtlıyorsunuz,ben hareket etmeyede korkuyorum çok, zaten biraz fazla yürüyünce hemen kasıklarım ağrıyor zaten bu yüzden 5 ayda 10 kilo aldım ya:kedi:tatilden falan bahsettiğinizi okudum ne güzel ben evden ayrılmayı bile düşünemiyorum...-tatlicadiarzu-

Bak canım,ben transferimin iki gün soransından iti baren Bahçelievlerden Üskidara gidiş geliş ikişer saat yol gittim,tüm gün sınıf öğretmeni olarak çalıştım,kim takar senin transferini,bilmem neyini..
Ne kadar kısıtlayabilirdim kendimi,kısıtlyamadım.Tek bir endikasyon bile yaşamadım.Midem bulanmadı,başım dönmedi,ya artık biliyordum ki onlar benmleydi ve her halim her tavrım artık onlara sirayet edecekti.Araba da kullandım,tatile de gittim,uçağa da bindim,yedim içtim keyfime göre,herşey öyle güzel ki Allaha şükür.Bir daha hamile olurmuyum onu da bilemiyorum,kısmetse tekrar muhakkak istiyoruz ama veren rabbim.
Dolayısıyla hala da kendimi asla kısıtlamıyorum,artık evdeyim,4.katta oturuyorum,asansörüm yok.Evde yemeğimi de yapıyorum,kekimi kurabiyemi de söylemesi ayıp,,süpürge yapmak,toz almak gbi hafif işleri yapıyorum.Ha artık biraz daha ağırlaştım,20 haftaya kadar o da yoktu,yoruluyorum ama onun için kalkamam,bunu yapamam,getiremem asla demiyorum.Akşama kına gecesi var,oraya gidicem ooohh.Sonra ordan çıkışta eşimle doktorumuzun nöbeti var,orda gidip kızlarımızı ilk kez renkli usg de görücez.E daha ne olsun Allah aşkına..

merhaba kızlar dr den yeni geldim. bebişler in biri 680 biri 600 olmuş.ilk defa rahim boyunu ölçün dedim. kriterlerin üzerinde çıktı anlamadım sordum değer nedir kriter nedir drnle görüş dedi. haftaya tekrar gideceğim. bilginiz varmı kızlar rahim boyunda sınır nedirrr

heheheh sen krtiterlerin üzerinde çıkmışsan doğuramayacaksın demek kikaydirigubbakcemile3
Sanırım kendi doktorundan bir başka doktorun baktı.Oyüzden sana belli bir ölçü vermemiş belki de çok profesyonel değildi,ne dersin?
Kendi doktorunuzdan başka kimseye bişey sormayın derim,bak kafan karışmış..
Maşallah bebeklerine valla.Benim yavruların 23+4 te biri 610 gram,biri 580 gramdı..

canım benim dr bankanın drsi. hep görüntüleme merkezine gönderiyor. adamın ağzını bıcak açmıyor. yani iyimi kötümü anlamadım söylediğinden. ama dikiş falan atıldımı dedi. hayır dedim.

Sağolasın teyzesii..
betatoma mı gidiyorsun?Ordakilerin hepsini kınıyorum zaten..
Neden kendi doktorunda devam etmiyorsun her işine,başka doktorlardan bişey almazsın,onlar da sahiplenmez zaten seni kendi doktorun gibi..

canım ultramede gidiyorum.canım benim doktor bankanın. bankanın sağlık merkezi var.orada ultrason falan yok bu nedenle herşey dışarda yapılıyor ve drye rapor ediliyor.

nasıl olur canım ben senden önce hamıle oldugumu duyurdum burdan sen benden önce gözüküyon hesaplarında bi yanlıslık olmalı canım benım normal adet tarıhım 26 subattı yanı 18 haftayı gecmış olmam lazım herhalde bi yanlısın var arkadasım 14 mart transfer tarıhım benım ona göre mı hesapladın acaba.neyse çarsamba doktoruma sorar öğrenırım artık

hay allah tatlım ya ben transfer gününü baz almışım sorry :(( ozamn sen 18+4 sün :)))

kızlar yaa bu kusmalar öldürcek beniii,,bugun dr um bi şurup daha verdi bakalım (talcid) inş bu ii gelir..

merdiven çıktığımda nefes mefes kalmio valla,,çok çabuk yoruluom az önce çorbayı zor yaptım,,valla şimdiden böyleyiz ilerleyen haftalarda napcaz bakalım...

ayrıca bel ağrılarımda başladı hemde feciiii :(((

egelii olsun arkadasım sorun değil anladım zaten bu arada bende çok şükür ağrı sızı mide bulantısı falan olmadı hiç bu haftamdayım bi şikayetım yok şimdilik merdivenleride 3 er 5er çıkıyom banamısın demıyom bugün de market market dolastım tam 2 saat. tabı eve gelıncede eşimden fırçayı yedım bi güzel . oda yürümemı istemıyo heryere arabayla gitcekmısız sıkılıyorum yaa napayım

valla bende senin gibi olmayı isttiom hemde çok istiom ama artık nafile istemekde işe yaramioo,,nefesim tükenio,,tansiyonum düşüo,,sürekli istirahat halindeyim...

ya kızlar benım sağ göğsümle sağ baldırım çatladı neden hep sağ çatlıyo anlamadım ben birde sağ göğsüm daha iri sola göre nerdeyse göbegıme değiyo artık sizde çatlama oluyo mu

dinlen canım belkı ilerleyen zamanlarda düzelirsin sende .bende tansiyon problemı yok çok şükür tansiyonum iyi çıkıyo

dinleniorum canım..

erken doğum riskini en aşağıya indirmek için zaten bol bol dinlenmem ve ii beslenmem gerekiomuş bende öle yapiom...

haklısın canım aslında bende senın gibiyim genelde evde dınlenmekle gecırıyorum vakıttımın çogunu ama istisnalar var tabı ı sıkıldıgım zamanda kendımı dısarı atasım gelıyo

Kızlar internette gezinirken bu siteye rastladım MyPreemie.net belki ilginizi çeker paylaşıyım dedim,sonuçta bebeklerimiz 2 ila 3 kilo arası doğacak inşallah Allahın izniyle belki daha bile az, kıyafet bulmak zor olabilir yeni doğduklarında,gerçi onlar bir sağlıkla,zamanında doğsunda kıyafet elbet bulunur,isterseniz bir göz atın..

Back