• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Amin yarabbim,arayan kim varsa Rabbim versin hayırlısıyla.Hymarry bugün hastanede ne dualar ettim.Tedavide olanalar yanıma geldi.Bize de dua et diye,Allah'ımıza şükürler olsun.Hymarry tatlım ben 8 yıl bekledim onları.ınanamıyorum hala ben nelerden bahsediyorum?Neler yaşıyorum?Diye...senağlama

Canıııımm çok beklemişsin,çok zorrmafoldumben,
Bu çok zor bir imtihan,çok farklı,çookk.Ne hikayeler duydumm..
Ben sonucu öğrenip hamile kaldığımda gittiğim muayenelerde falan kimseyle konuşmuyordum.Ya ben hamileyim diye onlar üzülürlerse diye.Allahhhıımm isteyen herkese lutfunu göstersinn.Hiçbir ananaın babanon kucağını yavrusuz bırakmasın...

Başına gelen bilir tatlım bunu.Bende dermiyim hiç hamileyim diye?Ama benim kocaman bir karnım oldu artık,saklanacak gibi değil.Yanıma gelip sordular.Ben kilolu biriyim.O yüzden bu hamilelik işini çok sevdim çok.Kilolarımı hamileliğe bağlayıp,psikolojimi rahatlatıyorum.Hatta komik bir şey daha yaptım.Tişört aldım kendime.Önünde ingilizce şişman değilim,hamileyim yazıyor.kaydirigubbakcemile3 ne guzel züğürt tesellisi dimilülülülülülü

Ya ne bu yaaa,yoğunluktan mı ne alıntı yapamadım.
Ben geldim kızlarrrrrdelikafadulden
kaswacımm canım beniö hayırlı uğurlu olsun.Bir erkek bir kız tutturanlara maşallahh.
Bizm gibi iki kızlı analaradan olup hala bir umut bekleyenlere de (wavycim kız onlar kızzzz) iki kere maşallah deyin bari..
TOTEM canım aramıza hoşgeldin.Hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh..
Fakat değerin tek bebek gibi görünüyor canım.Tedaviyle mi hamilesin?

Teşekkürler cnm , sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi falan olmadım yani.
Tüm tedavi adetin 5. günü itibari ile 5 gün boyunca sabah akşam klomen

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenEVE GıTMEK ıSTıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Başına gelen bilir tatlım bunu.Bende dermiyim hiç hamileyim diye?Ama benim kocaman bir karnım oldu artık,saklanacak gibi değil.Yanıma gelip sordular.Ben kilolu biriyim.O yüzden bu hamilelik işini çok sevdim çok.Kilolarımı hamileliğe bağlayıp,psikolojimi rahatlatıyorum.Hatta komik bir şey daha yaptım.Tişört aldım kendime.Önünde ingilizce şişman değilim,hamileyim yazıyor.kaydirigubbakcemile3 ne guzel züğürt tesellisi dimilülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aaaaa süpersin yaaa,tam benlik..
Aynı ben de senin gibi kilolu hamile kaldım,şimdi aynı hamileliğe vuruyorum.Yanlız bir de uyuz bir gurup var.Hamile değilken göbeğimden dolayı hamilemiydin diye soranları terslemişim.Şimdi hamile olmama rağnmen sormaya cesaret edemiyorlar hamilemisin diye.Bana da bi tişört lazım "bakmayın öyle,eveett hamileyim" diye..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aaaaa süpersin yaaa,tam benlik..
Aynı ben de senin gibi kilolu hamile kaldım,şimdi aynı hamileliğe vuruyorum.Yanlız bir de uyuz bir gurup var.Hamile değilken göbeğimden dolayı hamilemiydin diye soranları terslemişim.Şimdi hamile olmama rağnmen sormaya cesaret edemiyorlar hamilemisin diye.Bana da bi tişört lazım "bakmayın öyle,eveett hamileyim" diye..

Biz bir kaç yıl önce eşimle Büyükada'ya gittik.Orda benim ayakkabımın topuğu kırıldı.kaydirigubbakcemile3.Bana bir ayakkabı baklım dedik.Bir yerde yok.Terlikçi bulduk.Biri topuklu,biri düz iki uyuz model vardı.Kadıncağız bana dedi ki;Hanımefendi siz düz olanı tercih edin zaten hamilesiniz dedi.Hala geberesiye gülüyorum.hihoyyyt.Valla şimdi de bakıp karnımı anlamaya çalışanlara gerdire ,gerdire gösteriyorum hamile göbeği hamile bu,borumu diye.Yavrularım şimdiden analarının,poposunu topluyor.kaydirigubbakcemile2

bende bu son ıkı yıl aldım erken doğum yaptıktan sonra asırı strese gırdım .........galıba ondan troıdımde yukseldı alıyorum.............şımıdıde yuksek cıktı her sabah ılacımı aldığım halde duşmuyo ılgınç.................ama kıloyu bende takıyorum daha once normaldım.........

muhabbetin ortasına iki kızımın 25. haftadaki fotosunu koyayım,sanki bir kalçama kaçmış gibikaydirigubbakcemile3
resim003vae.th.jpg
[/URL][/IMG]

slm kızlar nasılsınız bakalım?birkaç gündür girmemiştim,valla benim bebiş beni çok hırpalıyor mide bulantısından ölüyorum ya.bugün miniğimi görmeye gittim, hareket etmeye başlamış çok güzeldi.

hissedemiyoruz ama o yüzer gibi hareket etmesini görmek harika.
Mide bulantın da inşallah hafifler canım,

inş yoksa ben açlıktan ölcem.su bile içemiyorum mide bulantısı için verdiği ilacıda içemiyorum umarım üçüncü ayda geçer bebeğimi beslerim bende

benımdemı ondan kotu mıdem hareketrlenıyolarmı..............ılaç ıstıcem bende doga sen ılacı ıçsene canım ya..............ben ıstıcem böle daha zor................

Back