• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay dayanamadım bi bakem dedim size.. hymarry canım hamilelikte bazı hormonlar malesef migreni tetikliyormuş:(( bide sıcak var tabi hepsi bir araya gelşince yokluyor bu sıralar. alalhtan küçük nöbetlerle atlatıyorum. inşallah bu kadarıyla kurtarırım.

ayy çok güldüm sana yaaa ne burnu kısss:roflol: bunuda ilk duydum he:roflol: hani göğüs desen beeeeen diye çığıracaktım burdan ama burun ilginç yani :roflol::roflol:v:roflol::roflol::roflol:

Wayvcim migren çok kötü bendede var ara ara tutuyor hatta geçen ay hergün ağırdı desem yeridir dr minoset verdi onu içtim bebeklere bir zararı yokmuş dayanamazsan dr unu ara büyğk ihtimalle bu ilacı verir cnm,,,,,
Birde kızlar bende çoğul gebeliklerde tetenoz aşısının vurulmadığını biliyorum ama çoğunuz vurulmuş kafam karıştı,bakalım benim dr yaptır dicekmi??

Wayvcim migren çok kötü bendede var ara ara tutuyor hatta geçen ay hergün ağırdı desem yeridir dr minoset verdi onu içtim bebeklere bir zararı yokmuş dayanamazsan dr unu ara büyğk ihtimalle bu ilacı verir cnm,,,,,
Birde kızlar bende çoğul gebeliklerde tetenoz aşısının vurulmadığını biliyorum ama çoğunuz vurulmuş kafam karıştı,bakalım benim dr yaptır dicekmi??

ah sorma canım ya allah düşmnanıma vermesin. havalarda sıcak olduğu için tetikliyor:(( haftaya randevum var sorarım doktoruma. gerçi o parol ve minoset kullanabilirsin demişti içinde parasetomol yok diye. ama onlarda ne kadar etkiler bilmiyorum. çünkü bünye ağır ilaçalra alışmış. ben zomig içiyordum. raporsuz vermiyor eczaneler. öyle ağır bi ilaç anlayacağın:((

tetanoza gelince sezeryan ihtimalimiz yüksek olduğu için asıl bizde yapıyolar canım. ama yinede sor doktoreuna tabi...opuyorumnanaktan

canım bana bi dr metpamit verdi serdar beyde prednol verdi hiç birini içmiyorum çekecem artık.bazende midemin bulandığına seviniyom

canım serdar bey banada prednol tedavisi uygulamıştı. dozxlar gitgide azalıyor biliyorsun. ilk 3 gün süper iyi geldi tekrar yedim hatta su içitm gerçekten suyun bu kadar bana güzel geleceini hiç düşünmemiştim. ama doz yarıma düştüğü anda yine bulantılar başladı. bende dozu düşürerek bıraktım yani tam kullanmadım..çok zor seni çok iyi anşıyorum benim yeni yeni geçiyor bulantılarım hala da tam toparlamadım mideyi. iştahla yemek yemeyi yerken korkmamayı özledim:gitme:

kızlar yine ne güzel muhabbet etmişsiniz maşallah :)

Hymarry sen şişko olduğunu sanıyorsan yanılılıyorsun valla tam ideal bi hamilesin ben felaket şiştim eklerim inşallah yarın fotomu hak verirsin :lepi: maşallah süper görünüyorsun bu arada Allahım nazarlardan kötülükelrden korusun :nazar:

bizde bugün sağlık ocağına gittik bebişlerimizle kan testlerimizi yaptırdık sonuçlar pazartesiye bide ikiz diyince millet hiih diyip dudaklarını kıvırmasa ay niye bu kadar büyütüyolarsa çokmu şişmiş görünüyorum ne. bide cinsiyet dediğiniz gibi gerçekten önemli değil onlar bizim kuzularımız herkesin yorumları güldürüyor benide :) soruyolar cinsiyeti göstermiyolar diyorum aaa o zaman kesin kızdır diyorlar :) sonra biri kız biri erkek olur belki diyo ebeler öyle bi ihtimal yok tek yumurta ikiziyiz diyorum onada garip garip bakıyolar :) alemler yaaa..

Hymarry sen şişko olduğunu sanıyorsan yanılılıyorsun valla tam ideal bi hamilesin ben felaket şiştim eklerim inşallah yarın fotomu hak verirsin :lepi: maşallah süper görünüyorsun bu arada Allahım nazarlardan kötülükelrden korusun :nazar:

bizde bugün sağlık ocağına gittik bebişlerimizle kan testlerimizi yaptırdık sonuçlar pazartesiye bide ikiz diyince millet hiih diyip dudaklarını kıvırmasa ay niye bu kadar büyütüyolarsa çokmu şişmiş görünüyorum ne. bide cinsiyet dediğiniz gibi gerçekten önemli değil onlar bizim kuzularımız herkesin yorumları güldürüyor benide :) soruyolar cinsiyeti göstermiyolar diyorum aaa o zaman kesin kızdır diyorlar :) sonra biri kız biri erkek olur belki diyo ebeler öyle bi ihtimal yok tek yumurta ikiziyiz diyorum onada garip garip bakıyolar :) alemler yaaa..

ay canım sorma milletin tepkisi beni de ölfdürüyor. ikix deyince önce ay ne güzell diuolar sonra acınacak bi mahluk gibi bakıyolar banakaydirigubbakcemile3

bide dediğin gibi karnıma bakığ yorumlar var. banada dr yanlış söylyor bunlar erkek hiç kalçan dolmadı diyolar. bende maşallah yani diyom ultrasondan iyi görüyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım sorma milletin tepkisi beni de ölfdürüyor. ikix deyince önce ay ne güzell diuolar sonra acınacak bi mahluk gibi bakıyolar banakaydirigubbakcemile3

bide dediğin gibi karnıma bakığ yorumlar var. banada dr yanlış söylyor bunlar erkek hiç kalçan dolmadı diyolar. bende maşallah yani diyom ultrasondan iyi görüyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla çok iyi biliyor herkes herşeyi bide kendilerine saklasalar tecrübelerini.. hele bide başlamıyolarmı benim görümcemin bilmem nesininkide ikizdi doğum yaparken biri öldü diye, yada ikiz doğumda yaşanan duydukları kulaktan duyma zorlukları anlatıyolar.. cidden anlayamıyorum moral vermek güzel dileklerde bulunmak yerine böyle davranınca kendilerini dahamı cazip görüyorlar.. cehaletmi desem yoksa anlayışsızlıkmı bilemiyorum artık bu tür davrananışlara :mymeka: aman takmayız bizde olur biter :teytey:

he valla çok iyi biliyor herkes herşeyi bide kendilerine saklasalar tecrübelerini.. hele bide başlamıyolarmı benim görümcemin bilmem nesininkide ikizdi doğum yaparken biri öldü diye, yada ikiz doğumda yaşanan duydukları kulaktan duyma zorlukları anlatıyolar.. cidden anlayamıyorum moral vermek güzel dileklerde bulunmak yerine böyle davranınca kendilerini dahamı cazip görüyorlar.. cehaletmi desem yoksa anlayışsızlıkmı bilemiyorum artık bu tür davrananışlara :mymeka: aman takmayız bizde olur biter :teytey:

bencede canım he diyip geçmek lazım. ben hiç anlamıyorum o densizleri zaten.hamileyiz binbir korku yaşıyoruz gelip öyle salakça hikayeler anlatıyolarki dellenmemek mümkün değil:mymeka:
ikili teste gideceğimiz zaman aklımda binbir türlü şey vardı korku endişe karma karışığım. annemlere geldim eşimi bekliyorum komşu geldi.. naber nasılsın fala niyi nasıl oluyum dedim teste gidecez.. bana demezmi ayy sorma bende şimdi bi akrabamız var onla konuştum onun çocuğu problemli çıkmış diye. yuhh dedim yani. dalacaktım annem hemen konuyu değiştirdi..:mymeka:ne dicen böylelerine boşveeer demek gerek tıka kulağını gitsin:teytey:

bencede canım he diyip geçmek lazım. ben hiç anlamıyorum o densizleri zaten.hamileyiz binbir korku yaşıyoruz gelip öyle salakça hikayeler anlatıyolarki dellenmemek mümkün değil:mymeka:
ikili teste gideceğimiz zaman aklımda binbir türlü şey vardı korku endişe karma karışığım. annemlere geldim eşimi bekliyorum komşu geldi.. naber nasılsın fala niyi nasıl oluyum dedim teste gidecez.. bana demezmi ayy sorma bende şimdi bi akrabamız var onla konuştum onun çocuğu problemli çıkmış diye. yuhh dedim yani. dalacaktım annem hemen konuyu değiştirdi..:mymeka:ne dicen böylelerine boşveeer demek gerek tıka kulağını gitsin:teytey:

hey allahım ya ne tuhaf insanlar var :oklava:

hep umut verici olucam diyorum ben bundan sonra nerde hamile var yardımına koşucam gidip camını halısını silecem yemek yapıp götürücem sürekli moral verip stresten uzaklaştırıcam unutmassam inşallah bebişlerimle uğraşmaktan :emir_bebek: :emir_bebek:

tatlımcım sana hayırlı akşamlar öptük hepinizi a.s.

Ah canıııımne moral verdiiin,ne moral oldu,sağolasın.İnan bugün wavyle de konuştuk,77 kilo ile hamile kaldım,84 kiloyum şuan:kedi:,hiç ideal sayılmaz,burda ne hamişler var çıtır çıtır valla.
Sonra diyorum ki zaten şişmandım,bari yavrularıma gitsin birazı da,ne olcak,hiç önemli değil,sağlık olsun,keyifli olsun yeterki gerisi önemli değil..
O boş boş konuşan tiplere gelince,hepisini kınıyorum:mymeka:,hayır söylemezler,her şeye lafları var:umursamaz:,dinlemeyip arkamı dönüveriyorum bazı tanımadıklarıma,ortada kalıyorlar.Kaba oluyor biraz ama kötü tek bişey duymaya tahammülümüz yok kızlarımla,duyuyorlar onlar kötü sözleri,kızlarımdan kıymetli değil hiçbiri dimi..

hymary hıçde kılolu durmuyooo karnın kız................gayet normal...................

Sağol canım,bu üstsüz halim,tabi böyle gezemiyorum,üzerime bol bişeyler giyince bayaa kalın oluyorum:kedi:,dediğim gibi sağlık olsun yavrularıma ömrüm fedaa..

Herkese selamlar, Bende bu gün 12. haftamda ense kalınlığı testimi yaptırdım.Dr. normal dedi.Biri 1 diğeri 1.3müş.Tabii kan testini beklicez bir hafta.. Bu arada arkadaşlar ben sanırım bebeklere pekde iyi bakamamışım. Elimleki ultroson çıktısından kilolarını(gram)kaydirigubbakcemile3 anlayamıyorum .Hangisi kiloyu gösteriyo bilen var mı????????

Herkese selamlar, Bende bu gün 12. haftamda ense kalınlığı testimi yaptırdım.Dr. normal dedi.Biri 1 diğeri 1.3müş.Tabii kan testini beklicez bir hafta.. Bu arada arkadaşlar ben sanırım bebeklere pekde iyi bakamamışım. Elimleki ultroson çıktısından kilolarını(gram)kaydirigubbakcemile3 anlayamıyorum .Hangisi kiloyu gösteriyo bilen var mı????????

Selam canım.Değerler çok iyi gerçekten maşallah da,ikiz gebeliklerde kan testi yağılmıyor ki,kan testinde Bhcg değerine bakılır,bu da iki bebek olduğu için yüksek çıkabilir ki yüksek bir değer yanıltıcı sonuç verir.Burda biçok arkadaş ense kalınlığı ölçümünü sadece usg ile değerlendirdik.Senin neden böyle oldu acaba?
Bu arada 12.haftada bbaş-popo boy ölçümü baz alınıyor,yani ohaftalarda bu yüzden kilo ve gram değerleri pek baz alınmıyor,önemsenmiyor.Ben daha 20 miydi 22.haftamıydı neydi gramlarını somuş öğrenmiştim açıkçası.Bakamaadım mı diye düşünme canım..

Hymarry, doğru yazmışın evet baş-popo ölçümü yapıldı.Fakat dr gramını da söylemişti sanırım unuttum.Kan testi dediğim ense kalınlığındandan sonra aynı gün yapılan ikili test için kan alındı onu söyledim.Dr her şey normal fakat bunu yapıyoruz dedi.Yani rutin bi şeymiş gibi yaptı.Bilmem yanlışmı anladın beni umarım anlaşmışızdır.EE tabii tecrübelisiniz siz aydınlatın beni böyle opuyorumnanaktan

Bugünün en erkencisi benim heeeyyyyyttttt.(erken kalkmamla neyi başardımsa zemuszemus)Güzel günler geçsin inşallah,yavrular bugün bir arpa boyu büyüsünler..Ben birazdan kahvaltı için dışarıya çıkacağım,gezeceğim bugün inş.Akşama da derim ki benim ne işim var dışarda,otursaydım ya yerimekaydirigubbakcemile2 Hepinize yavrularımdan kardeşlerine öpücükler var....opuyorumnanaktan

Slm herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:)Kızlar birşey sorucam benim kasıklarım ağrıyor bu haftalarda normal mi acaba iki gün önce ultrasona girdim bir problem yoktu ama...Birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar siz gebeliğinizdede aynı yeremi gidiyorsunuz yoksa değiştirdinizmi?Ben hala tüp bebek druma gidiyorum biraz uzak ama herşeyimi bildiği için değiştirmedim....

ah sorma canım ya allah düşmnanıma vermesin. havalarda sıcak olduğu için tetikliyor:(( haftaya randevum var sorarım doktoruma. gerçi o parol ve minoset kullanabilirsin demişti içinde parasetomol yok diye. ama onlarda ne kadar etkiler bilmiyorum. çünkü bünye ağır ilaçalra alışmış. ben zomig içiyordum. raporsuz vermiyor eczaneler. öyle ağır bi ilaç anlayacağın:((

tetanoza gelince sezeryan ihtimalimiz yüksek olduğu için asıl bizde yapıyolar canım. ama yinede sor doktoreuna tabi...opuyorumnanaktan

Cnm bu migreni herşey tetikliyor zaten çok fena,minoset ve parolun içinde sadece parasetemol var pek geçirmesede hafifletiyor ağrıyı drum günde 4 tane bile içebilirsin dedi için rahat bir şekilde,2 tane içtiğim oldu....Tetanoz aşısını sorcam cnm haftaya üçlü tarama için gidicem dra zaten..

ya kızlar biliyorum sizleri sıkıyorum ama kafama takılan bişey var bana 14 martta transfer yapılmıştı ben kaç aylık ve haftasına göre de kaç haftalık hamıle olmuş oluyom benım hesabım doğru mu yardımcı olun

Back