• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın canım... sanada hayırlı cumalar...

güzel bir gün olsun inşallah

yarın haftasonu çok seviyorum haftasonunu ben. çalışmak yok mayışmak var :)) kaydirigubbakcemile3

ayne cnm ama havada bozacakmış istanbulda,bende yarın alışverişe çıkacağm çocuklar için,

günaydınlar nero kız annenin oradayım gelirsen buralara bi çaldır görem gülcemalini
ben bugün gezmelerdeyim kuzular öptüm sizi byby

oy kuzum bu hafta gelemem eminönüne gidicm yarın annem bana gelecek,ama bu ay son biliyosn hafta içi annemde kalırım nisanda görüşürüz inşallah,

ya arkadaşlar size bir sorum var

tüp bebek ile ikiz gebe olanlar ya da doğuranlar, tüp olduğunu söylediniz mi çevrenize?
biz kayınvalidemlere söylemedik ama bir yandan da tedirginim, biyerlerden duyulur mu diye ?

valla bende hamile olduğumu öğrendikten sonra öğrendi herkez ama benim çokta umrumda değil yani bilinsin bilinmesin sağlıklı olsunda,ama kayınvalidenede söyle cnm sende o kadarda gizli değilki cankuş,,baka birinden duysalar hoş olmaz bence yani ama kuzm yinede sen bilirsin,,

Canom ben baya ilerledim ama sıra bende degil daha vil var zuzu var yanlış hatırlamıyosam ben az daha durim en iyisi :)

Kırkınız cıkmıs RAbbim yaşlarını göstersin inşaALLAH...
O kırkları bizede nasip etsin...

yes canom kandıramazsın sigorta şirketlerini yevrumm,,,

tühhh be uyanıklık yapalım dedikkk
neyse sağol canımmm

Canom ben baya ilerledim ama sıra bende degil daha vil var zuzu var yanlış hatırlamıyosam ben az daha durim en iyisi :)

Kırkınız cıkmıs RAbbim yaşlarını göstersin inşaALLAH...
O kırkları bizede nasip etsin...

tamam sıranı bekle o zaman geçme kimsnein önüne :)))))

sizlerde doğuracaksınız yavrummmm sizlerinde kırkınız çıkacak doğum günlerimiz gelecekkk

ohhhh

Dırımkırmızıcım sagol kayrayı haber verdigin içinn..

Allahım analı babalı büyütsün kızlarını çocuklarını Kayra inşallah darısı bizlerin başına inşallahhh

Günaydın kızlar........Bizde kalktık kahvaltımızı yapıyoruz.Ama canım hiiiiiiiç bir şey yemek istemiyor,midem kötü hala bulanıyor,bu sabah inatla çıkarmıycam dedim.Bakalım dayanabilecekmiyim.:sinifsinif:

Canancım maşallah kırkınız çıkmış,rabbim yaşgünlerinide göstersin inşallah.Sen nasılsın oooh sefanız olsun gezmişsiniz dün bol bol.iyi gelmiştir sanada.

Medinecim hatırlamazmıyım mide bulantılarını,hele kilo alamıyorum herkes neden zayıfsın diye soruyor dediklerini.Baksana rabbimin izniyle 30.haftadasın:nazar:

Dırımcım oooh gez canım dolaş hakkın senin,iki fırlamayla zaten çok geriliyorsun zaman zaman.gez dolaşki moral depolayasın.zemuszemus

liyodora nerelerdesin canım ya . bayagadır yoktun .hastanede yatmışsın heralde bir dönem yanlış hatırlamıyorsam .inşallah iyisindir şimdi canım .valla benimki ne kadar kullandıracak bilmiyorum ama berbat bir şey buuuuuuuuuu

ayyy maşallah allahım sonunda onunda bebeklerininde hayırlı haberlerini aldık evetttt sıradakiiiiiiiii

geçmiş olsun canım aman dikkatet .tansiyondan bahsediyor arkadaşlar sıksık ölç hayatım tansiyonunu .

benim tansiyon zaten düşük bide bunu içince bayılırım dedim ama benim tansiyon hafiften yükseldi belki bugün aldıgım serumlardandır .midemin yanması berbat yemekte yiyemiyorum bugün sanki bogazımda yara var daglanıyor gibi .canım alışmıyormu mide bu ilaca yoksa yandık valla .

nefescim ben hala hastanedeyim.

offf canım cok sıkılıo bebeıslerıme sapka oruyorum yelek ormus babannelerı bır cıft cınsyetelrı kesın deıl ama bız basladık hazırlıklara battanıyeler oruldu lıla rengı ama cok tatlı bı lıla bebek ıpınden sapka oruyorum sonra ppatık orucem eger patıgı becerebılırsem bırde bordo renkten orucem

offf canım cok sıkılıo bebeıslerıme sapka oruyorum yelek ormus babannelerı bır cıft cınsyetelrı kesın deıl ama bız basladık hazırlıklara battanıyeler oruldu lıla rengı ama cok tatlı bı lıla bebek ıpınden sapka oruyorum sonra ppatık orucem eger patıgı becerebılırsem bırde bordo renkten orucem

Dalincim ,moral bozmuş olmak istemem ama ben geçen sene 18 haftalık bebeklerimi,yani ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden zamansız doğumla kaybettim.bebeklerimin ikisi de çok sağlıkydı..onlar da bir kız bir erkektiler..12.-13. haftalarda hazırlıklara başlamak erken değil mi ? hamile kalmak zamanında doğurmanın garantisi değil çünkü..ben 28. haftayı doldurmayı beklicem..

selam kızlar kayracım tebrik ederim hemen yazıp kaçıcam kaynana felaketi geldi yine bize bi de bu akşam misafir geliccek eşimin akrabaları sinirlerim tepemde yine yatmak ne unuttum iki gündür gelirim yarın filan detayları anlatırım kızlar çok sinirliyim çooooooooooooooooook :oklava:

selam kızlar kayracım tebrik ederim hemen yazıp kaçıcam kaynana felaketi geldi yine bize bi de bu akşam misafir geliccek eşimin akrabaları sinirlerim tepemde yine yatmak ne unuttum iki gündür gelirim yarın filan detayları anlatırım kızlar çok sinirliyim çooooooooooooooooook :oklava:

canım merhaba benı hatırladınmı ohss olmustum transferım ıptal edılmıstı sonra senınde edıldı masallah ıkızlerın oluyormus çok sevındım
bende dondurulmusla hamıle kalmıstım ama 8 haftalıkken kaybettım kalbı durdu
subatta tekrar yaptırdık Allahım nasıp ederse ıkızlerım olucakbenımde
ınsallah saglıkla hayırla kucagımıza alırız

sakin cnm sakin kendini ve kuzuları düşün,,,opuyorumnanaktan

canım merhaba benı hatırladınmı ohss olmustum transferım ıptal edılmıstı sonra senınde edıldı masallah ıkızlerın oluyormus çok sevındım
bende dondurulmusla hamıle kalmıstım ama 8 haftalıkken kaybettım kalbı durdu
subatta tekrar yaptırdık Allahım nasıp ederse ıkızlerım olucakbenımde
ınsallah saglıkla hayırla kucagımıza alırız

canım hatırlr gibiyim sanki gözün aydın çok şükür işte geçmişi düşünmemeye çalış geleceğine bak Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ozamanlar ne sıkıntılar ne sabırsızlıklar vardı şimdi bak buralardayız Allahım tamamına erdirsin inşallah
nero cuuum mümkünmü şekerim mümkünmü sence sularda kesik elim kolum bağlandı bişi yapamıyorum çıldırcam çıldırcaaamkafamçokkarıştı

kizlar yazilarinizi ara ara okuyorum ve inanin surekli Masallah diyorum :nazar: Allah hepinizi en saglikli sekilde yavrulariniza kavustursun.
size bir sorum var kusura bakmazsaniz en dogru bilgiyi en net sadece sizden alabilirim.
gelecek ay Allah'in izniyle tup bebege baslayacagiz. iki embroya konulucak diye knustuk doktorla. benim dogal bir hamileligim olmustu, tek bebekti 12. haftanin basinda kaybettim ne yazikki. ne olur kusura bakmayin buraya boyle bir sey yazdigim icin ama basima gelenden korktugum icin olur da hamile kalirsam ikizlere tasiyabilir miyim diye cok dusunuyorum, nedeni de biraz ufak tefek bir bayan olmam. sanki hani boylu poslu olsaydim daha mi rahat olurduk ikiz gebelik yoksa sacmaliyor muyum?
umarim bana kizmazsiniz pek hos olmayan bir seyi buraya sizlere soruyorum diye, sizden daha iyi kim cevaplar bunu? doktorum bence tasirsin dedi hepsi bu dediginin.
en saglikli ve en huzurlu sekilde 38. haftaya gelmeniz ve en kolay dogumla saglikla bebislerle eve donmeniz dilgiyle :nazar: :nazar:

kizlar yazilarinizi ara ara okuyorum ve inanin surekli Masallah diyorum :nazar: Allah hepinizi en saglikli sekilde yavrulariniza kavustursun.
size bir sorum var kusura bakmazsaniz en dogru bilgiyi en net sadece sizden alabilirim.
gelecek ay Allah'in izniyle tup bebege baslayacagiz. iki embroya konulucak diye knustuk doktorla. benim dogal bir hamileligim olmustu, tek bebekti 12. haftanin basinda kaybettim ne yazikki. ne olur kusura bakmayin buraya boyle bir sey yazdigim icin ama basima gelenden korktugum icin olur da hamile kalirsam ikizlere tasiyabilir miyim diye cok dusunuyorum, nedeni de biraz ufak tefek bir bayan olmam. sanki hani boylu poslu olsaydim daha mi rahat olurduk ikiz gebelik yoksa sacmaliyor muyum?
umarim bana kizmazsiniz pek hos olmayan bir seyi buraya sizlere soruyorum diye, sizden daha iyi kim cevaplar bunu? doktorum bence tasirsin dedi hepsi bu dediginin.
en saglikli ve en huzurlu sekilde 38. haftaya gelmeniz ve en kolay dogumla saglikla bebislerle eve donmeniz dilgiyle :nazar: :nazar:

boyla posla alakası olduğunu düşünmüyorum ben.benden daha ufak değilsindir herhalde.ben 157 boyunda 55 kiloyum ve şuan 16 haftalık hamileyim çok şükür.rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaallah.sağlıcakla kal...

kızlar bu arada dr kontrolum çok iyi geçti.kızlarımda iyiymiş çok şükür rabbime.darısı isteyen herkese inşaallah.rabbim cümlemizinkini tamamına erdirir inşaallah.hayırlı akşamlar...

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım inşallah görmen eski düzeye gelecektir moralini yüksek tut a.s.

amin inşallah canım teşekkürler

geçmiş olsun canım aman dikkatet .tansiyondan bahsediyor arkadaşlar sıksık ölç hayatım tansiyonunu .

benim tansiyon zaten düşük bide bunu içince bayılırım dedim ama benim tansiyon hafiften yükseldi belki bugün aldıgım serumlardandır .midemin yanması berbat yemekte yiyemiyorum bugün sanki bogazımda yara var daglanıyor gibi .canım alışmıyormu mide bu ilaca yoksa yandık valla .

teşekkürler canım hergün ölçüyoruz normal çıkıyor arada bir yükseliyor aslında doktorum bugün nidilatı bıraktırdı belki ondan olmuşdur diye bakalım artık hayırlısı Allahdan

canım çok geçmiş olsun.inşaallah sende bebeklerinde hayırlısıyla sağlıkla bunları da atlatırsınız.dr sadece takip mi dedi.bu sorun için ilaç kullanıyomusun.tansiyonunu yükseltecek şeylerden uzak durmaya çalış.öncelikle rahatla stres yapma.Allah acil şifalar versin canım.

amin inşallah canım allah razı olsun evet sadece takip dedi verecegim ilaç böbreklerinde rahatsızlıga yol açar erken dogumu tetikler dedi tansiyonumu yükseltecek şeylerden hep uzak duruyorum ama işte nedense yükseliyor

ayy canım yaa çok üzüldüm :((
inşallah doğumdan sonra tamamen kaybolur.
neler çekiyoruz bebişlerimiz için. rabbim yanımızda olsun... kendine çok dikkat et lütfen.. :teselli:

amin inşallah canım evet kuzularımızın canları sag olsun yeterki Allahım onları saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Canım cokkk geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH hersey yoluna girer

..

amin inşallah Allahım cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

rose gecmiş olsun canım
sagolasın teşekkürler

rose canım sen hariç üzüldüm sana ya nasıl bi hastalık o göze vurmuş anlamadım

teşekkürler canım bende anlamadım ama sol göz iflas etti inşallah dogumdan sonra iyi olur dün baya agladım on iki yıl bekledim ben bu kuzuları göremiyecemmi yoksa diye ama inşallah görürüm diye bol bol dua ediyorum bugun yine doktordaydım nidilatı kesti belki o yapmışdır diye bakkacagız artık hayırlısı Allahtan

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın
canım geçmiş olsun çokk doktor kontrollerini aksatma geçer rabbimin izniyle inş...

kızlar bu arada dr kontrolum çok iyi geçti.kızlarımda iyiymiş çok şükür rabbime.darısı isteyen herkese inşaallah.rabbim cümlemizinkini tamamına erdirir inşaallah.hayırlı akşamlar...
gözün aydın canımmm..

medineee sıraa zuzu ve ben varız aramızda çok yok 1 hafta var sanırım bakalım önce hangimiz pörtlicek :)

özlem80 bence boyla posla alakası yok rabbim kolaylığını veriyo

Back
X