Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medineee sıraa zuzu ve ben varız aramızda çok yok 1 hafta var sanırım bakalım önce hangimiz pörtlicek :)
slm canımm
kızlar benim gecen persembe cok hafif pembe bi akıntım vardı
dr um rahim boyumu ölctuu 1 cm bile değil dedi...perşembe günü saat sekiz bucukta öncesinde bi problem yaşamazssaaammm ben doğuma gidicem....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayyy canım yaa sıra senden sonra bana geliyo...eyvahedigeldismile
zuzucumm haberdar et gelişmelerii telefonun burdan birinde var mı ...hayırlısıyla gelsin bebişlerin ...ay cinsiyetler neydi senin kuzuların unuttum ben hazırlıklarda tmmdır dimi
canım geçmiş olsun çokk doktor kontrollerini aksatma geçer rabbimin izniyle inş...
gözün aydın canımmm..
yok aksatmam canım geçer inşallah ama belli etmiyomda moralim çok bozuk sag gözümdede biraz varmış ilerleye bilir dedi doktor sadece ışık görebilirsin dedi dogumla geçer inşallah dedi ama geçmezse diye çok korkuyorum
kızlar benim kuzularda nedense bu sefer fazla kilo almamışlar biri 1kilo 185 gr olmuş digeride 954 gr olmuş oda biraz moralimi bozdu hayırlısı Allahımdan
kızlar merhaba,
biz de bugün doktora gittik, üçüzler tam gaz yola devam. minik kese de büyümüş biras daha. 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, bir de 3.5 kilo almış olmamı fazla buldu biras bakalım nolcek.
yok aksatmam canım geçer inşallah ama belli etmiyomda moralim çok bozuk sag gözümdede biraz varmış ilerleye bilir dedi doktor sadece ışık görebilirsin dedi dogumla geçer inşallah dedi ama geçmezse diye çok korkuyorum
kızlar benim kuzularda nedense bu sefer fazla kilo almamışlar biri 1kilo 185 gr olmuş digeride 954 gr olmuş oda biraz moralimi bozdu hayırlısı Allahımdan
kızlar merhaba,
biz de bugün doktora gittik, üçüzler tam gaz yola devam. minik kese de büyümüş biras daha. 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, bir de 3.5 kilo almış olmamı fazla buldu biras bakalım nolcek.
Çok geçmiş olsun rose, büyük olasılıkla nidilat kaynaklı diye düşünüyorum rahatsızlığını bir hemşire olarak. Geçer İnşallah çok zor ya bu ikiz hamilelik Allah yardımcımız olsun. Tansiyon ölçtürdünmü hiç merak ettim, umarım ilacı bırakınca geçer