• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın

ayy canım yaa çok üzüldüm :((
inşallah doğumdan sonra tamamen kaybolur.
neler çekiyoruz bebişlerimiz için. rabbim yanımızda olsun... kendine çok dikkat et lütfen.. :teselli:

günaydın kızlar,,,,,cumanız hayır ola inşallah,,,,,,

günaydın canım... sanada hayırlı cumalar...

güzel bir gün olsun inşallah

yarın haftasonu çok seviyorum haftasonunu ben. çalışmak yok mayışmak var :)) kaydirigubbakcemile3

günaydınlar nero kız annenin oradayım gelirsen buralara bi çaldır görem gülcemalini
ben bugün gezmelerdeyim kuzular öptüm sizi byby

ya arkadaşlar size bir sorum var

tüp bebek ile ikiz gebe olanlar ya da doğuranlar, tüp olduğunu söylediniz mi çevrenize?
biz kayınvalidemlere söylemedik ama bir yandan da tedirginim, biyerlerden duyulur mu diye ?

tüp bebek ile ikiz gebe olanlar ya da doğuranlar, tüp olduğunu söylediniz mi çevrenize?
biz kayınvalidemlere söylemedik ama bir yandan da tedirginim, biyerlerden duyulur mu diye ?

bizde sadece eşim ve ben biliyruz bide bi kac arkadasım
kimseye söylemedik tutmazsa üzülmesinler diye biseyde olmadı bilmem ki
sen bilirsin

bizim çevremizde hemen hemen herkes tüp olduğunu biliyo ama pozitif oldukten sonra öğrendi herkes.çevrene bağlı canım.sorun olacaksa canın sıkılıacaksa söyleme.siz söylemezseniz nerden duyulacak.

ben tedaviye başladığımdan bu yana herkese söyledim. sağır sultan bile duymuştur..

başkalarının ne düşündüğü düşüneceği gerçekten hiç umrumda değil.. bunu saklamak bana saçma geliyo.. sonuçta yumurta benim spermde kocamın.. ve benim bedenimde büyüyorlar :) normal gebelikten tek farkı çoğul olması.... o yüzden göğsümü gere gere her önüme gelene söylüyorum ben zemuszemus

Cok tşk ederim canım benim..
Ah su uykusuzluk bu sattte beni buraya düşürdü ohaoldumsmile
Sabir ediyoruz baskayapacak bişi yok

Medinecim Allah yardımcın olsun, inşallah bebişlerin 6-7 hafta daha senle kalırlar. sağsalim alırsın sonra da kucağına.[/QUOTE]

İnşaALLAH canım ya tek dilegim o dün nstye girdim sancım cıktı dün okadar kasıldılar ki anlatamam ama işte biraz daha sabır onlarada yer yok artık karnım cok küçük cocuklarda sıgmıyo :umursamaz:

kızlar sıze bırsey anlatıcam..benım bır kankam vargercekten cok seevdıgım bır ınsan 4.ayında gebelıgının bebegının downlu oldugunu ogrendı ve bebegını aldırmaya kıyamadı yapamadı allah verdı ben alamam ne olursa olsun ewladım dedı...dogumuna kadar dualar ettı hep beraber ettık 12 gun once bebegı sedat dunyaya geldı dunyalar guzelı bır oglu oldu bebegını ılk gormeye gıderken ne kadar tedırgın ve uzgun gıttıgını soledı cunku cok farklı bı manzara ıle karsılasmaktan korktu ama gordukı bebegının normal bebekelrden hıcbır eksıgı yoktu herseyı tamdı fazlalıgı bıle vardı ...1 tane kromozomu fazlaydı..sımdı sedat 2 kılogram bıle dogmadı ve 12 gndur hastane yasam mucadelesı verıyor cok uzuluor annesı cok dualar edıor sutlerını sagıp oglusuna goturuor hergun oglum sutumle beslensın dıe ..12 gundur o mınıcık bedenıyle verdıgı yasam mucadelesı daha cok cdevam edecek belkı 1 ay belkı 2 ay kılo alamıor bebek hep dua edıoruz onun ıcın...sımdı onunla kınusuorum nekadar aglıor uzuluor annesı ınsanın ıcı parcalanıor sizlerde dualarını eksık etmeyın her nekadar tanımasanızda mınık sedat ıcın dualarımızı eksık etmeyelım..butun zorlukların ustesınden gelebılsın yasam mucadelesını kazanabılsın 32 haftalık dogdu cok zzayıf dogdu ama tosun gıbı sapa saglam cıksın o kuvezden ...mafoldumben

Ah canım okadar üzüldüm ki anlatamam RAbbim annesine sabbır güç versin..
Sedatada güç versin tosun gibi saglıklı cıksın inş...

MEDİNECİM canım ya,maşallah:nazar::nazar::nazar:Senin buraya ilk geldiğin günler geldi aklıma ne kadar zaman geçmiş canım ya,
Ama zor haftalara gelmişsin canım benim.inşallah 36,37 haftalara sağlıkla gelirsin.Rabbim kolaylık ve sabır versin.Oğluşun ve kızın sağlıkla gelsin kollarına seninde.:Saruboceq:

Ah neler söyleyip sızlanıyodum hatırlarsan mide bulantılarım zayıflamam boshayallersmile
Hersey zaman sonra geciyo suanda öyle bir sorun yok ama bu sefer bebişler durmak istemiyo inş hepimiz o haftaları hayırlısıyla görürüz

mdınecım bızde herkese yetecek kadar dua var canım allah sneı ve bebekelerını korusun canım kollasın sızı allah rabbıme emanet olun

Amin canım inş.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar kayra ile konuştum sesi harika geliyordu
kızlarını almış kucağına
biri 2500 biride 2900 gr doğmuşlar
çok iyiler dedi birini emzirmiş biri uyuyormuş doktor yorgun olduğu için uyuduğunu söylemişşş bilginiz olsun

Dirim saol canım bilgi verdigin için hep aklımdaydı numarasınıda almadım ablanın cok sevindim ya masaALLAH berekALLAH süper kilolaları var ALLAH hepimize nerip etsin..

aman canım ne dıe soleyesınkı canım tupmus baska bısyemıs bosver soleme gerek yok hamılemısın hamılesın bunu bılseler yeter herkeste herseyı bılmeyı versın sızın ozelınız olsun odakaydirigubbakcemile

slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın

Canım cokkk geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH hersey yoluna girer

günaydınn...herkeseeee....bugün kontrolumuz var dua edin herşey yolunda olsun bebeklerim iyi olsun inşaallah.
Hayırlı haberlerle gel canım inş..

Canım bunu bilseler de bişi olmaz ama senin özelin hele kayınvaliden konusunda tedirgin olma ne diyebilirler ki bunda kötü bişi yok

günaydın koca göbüşlerrr
kayracım bebeklerin hayırlı uğurlu olsun canımallah uzun ömürler versin arıyacağım snei bugünnn
dirimmm nereye gezmeye gidiyon kız kociş gitti gene senide evde bulana aşk olsun
banada gelsene dirimm özleidm sneiiii
artvimli medine nasılsınız kızlar
medine senin hafta epey ilerledi ya yoksa sıra sendemi
şimdi doğum sırası kimde kızlar yawww kayra takip ediyodu onuuuuu
nefesss sen nasılsın yavruuu pek sık görmğyomsnei burada
nero demek kandıramayız ama doğum yaptığım hastanede fıtık teşhisi konmadı 1 ay sonraki muaynemde fıtık gibi bişi var dendi usg sonucuna göre teşhis koyarız dedi dr
veee diğer taze hamişler sizler nasılsınız hamileliğe adapte oldunuzmuu
ayyy ne güzeldi ya hamilelikkk çok güzel haberiniz olsun keyfini çıkarın

minik sedata tez zamanda şifa diliyorummm iyileşsin gülücükler atsın annesine
annesine babasınada bolca sabır diliyorum çok zor bi durum dalincim sende arkadaşına bolbol destek ol yalnız bırakma onu

bizde dün kırkımızı çıkardık halaya gittik orda banyo yaptık yumurtamızı ekmeğimizi aldık
oradan anneanneye gittik akşamda eve pert düştük
çok uykusuzdum
kociş halime acıdı bu gece ben bakarımdedi
12 de yatıım gece sadece 2 kere kalktım bi 2 de kalktım oğlan uyanmıştı bide 5 gibi kalktım ama kocişte kalkmıştı ben geri yattım sonr a7 de kalktım süt sağdım oğlanı doyurdum 8 e kadar geri yattım sonrası uyu uyan modunda oldu baktım oğlan uyumuyo kız uyuyo kaptım oğlanı sizlere bakmaya geldimmmm
maşallah herkescikler iyiii
rose canım sen hariç üzüldüm sana ya nasıl bi hastalık o göze vurmuş anlamadım

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için.
Bence de herkesin bilmesine gerek yok, ama işte arkadaşlar bazı akrabalar vs bildiği için acaba mesela doğum esnasında filan birinin ağzından kaçar mı diye tedirgin oluyorum. söylesek de onlar kafalarında büyütür eminim. bir de bizim daha üçüz davamız var ki onu da bazıları biliyor bazıları bilmiyor. offf ne karmaşık işler yaa :(

Back