Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın
kızlar kayra ile konuştum sesi harika geliyordu
kızlarını almış kucağına
biri 2500 biride 2900 gr doğmuşlar
çok iyiler dedi birini emzirmiş biri uyuyormuş doktor yorgun olduğu için uyuduğunu söylemişşş bilginiz olsun
slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın
kızlarını almış kucağına
çok iyiler dedi birini emzirmiş biri uyuyormuş doktor yorgun olduğu için uyuduğunu söylemişşş bilginiz olsun
cnm benim çok geçmiş olsun....aman yaa sende preklemsi var demek dikkat et hatta doktor kontrolünde kalman gerek yani hastanede cnm
allh korusun birden çıkarsa tansiyonun nasıl müdahale olacak
çokkk dikkat et tatlım
zemuszemuszemuszemus oh maşallah ne güzel haber verdin kuzum ya
rose cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm allah şifa versin kuzm
Canım çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.
Çok dikkatli olmak lazım,ikiz gebelikte tansiyon çok önemli.
Ama neden seni hastaneye yatırıp gözetim altında tutmuyorlar.
kızlar ben yine dr.gittim bu gün .iki serum iki nidilat verdiler .agır bir ilaç beni sersem gibi yaptı acayip üşüdüm iki battaniye banamısın demedi .mide midemde bir yanma berbat oldum ben bu ilacı dogurana kadar nasıl kullanacagım bilmem .aranızda kullananda yok heralde sormuştum daha evel .
canım ben 1 aydır kullanıyorum günde 4 kez 1 taneydi,1 haftadır 3 çarpı 2 alıyorum.tansiyonu düşürüyor,çarpıntı yapıyor,mide yanması neymiş ben bu ilaçla öğrendim,içtiğim suyun haddi hesabı yok.ama kasılmalara iyi geliyor ve doğumu geciktiriyor
liyodora nerelerdesin canım ya . bayagadır yoktun .hastanede yatmışsın heralde bir dönem yanlış hatırlamıyorsam .inşallah iyisindir şimdi canım .valla benimki ne kadar kullandıracak bilmiyorum ama berbat bir şey buuuuuuuuuubana 1 hafta kullandırttılar nidilatı..müthiş bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı bende...ama karnımı yumuşattı..
ayyy maşallah allahım sonunda onunda bebeklerininde hayırlı haberlerini aldık evetttt sıradakiiiiiiiiikızlar kayra ile konuştum sesi harika geliyordu
kızlarını almış kucağına
geçmiş olsun canım aman dikkatet .tansiyondan bahsediyor arkadaşlar sıksık ölç hayatım tansiyonunu .slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın
[canım ben 1 aydır kullanıyorum günde 4 kez 1 taneydi,1 haftadır 3 çarpı 2 alıyorum.tansiyonu düşürüyor,çarpıntı yapıyor,mide yanması neymiş ben bu ilaçla öğrendim,içtiğim suyun haddi hesabı yok.ama kasılmalara iyi geliyor ve doğumu geciktiriyor
canım çok geçmiş olsun.inşaallah sende bebeklerinde hayırlısıyla sağlıkla bunları da atlatırsınız.dr sadece takip mi dedi.bu sorun için ilaç kullanıyomusun.tansiyonunu yükseltecek şeylerden uzak durmaya çalış.öncelikle rahatla stres yapma.Allah acil şifalar versin canım.slm kızlar bende bugün doktordayddım gözlerimde ödem oluşmuş yüksek tansiyon nedeniyle hatta sol gözüm kör oldu şuan doktorum dogumla birlikde yüzde atmış geçer dedi sagdada varmış ama az dedi her hafta gidecem Allah nasip ederse konrol altında tutacaklar fazla ilerlerse erken sezeryana alacaklarmış inşallah öyle olmaz ama ben hala şokdayım iki gün içinde sol gözüm kör oldu gibi bişey çok az görüyor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi Allahım hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle yapsın
günaydınn...herkeseeee....bugün kontrolumuz var dua edin herşey yolunda olsun bebeklerim iyi olsun inşaallah.
hayırlı haberler ile cnm iyidirler inşallah sen pozitif ol,,,opuyorumnanaktan
kızlarını almış kucağına