Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Olur sandım. Doğru bir insan sandım. Hep söylerdim. Onu 40imda bulsam o yaşta evlenirdim
Isin icindeyken farketmemis olabilirsiniz. Iki konunuzdan cikardigim sonuc esinizde sizde olgunlasmamissiniz. Sizin surekli ailenize gitmek istemeniz, esinizin sorumluluklarindan kacmasi bunu gosteriyoe. Belki birkac sene sonra bu adamin neyini sevdim diyeceksiniz

O acti. Nasıl cevirebilirim

Evi evlenmeden önce aldim

Bosanmayi ben dilekçe götürerek anlasmaliya cevirebilir miyim

Bosanmayi ben dilekçe götürerek anlasmaliya cevirebilir miyim
Anlaşmalı boşanma için her iki tarafında anlaşma şartlarında ortak noktada olması lazım. Yani dava açılmış zaten konularda anlaşıldıysa çevrilir. Avukat tutun kendinize protokol imzalanacak. Yani bence önce haklarınızı öğrenin makul bir noktaya göre anlaşın. Dava açıldıktan sonra da anlaşmalı ya dönebilir.

Kendi ailesiylede baglarini kesecekmis. Benim kayinvalidemi ne kadar sevdigimi bilmesine ragmen, çocuğa bakıcı parasi gitmesin diye anneni getiricem baksin diyorum, annem şimdi mi kiymete bindi diyor. Bilmiyor ki kayinvalidem yanimdayken ben rahat edemeyeceğim. Çocuk için yaptığımı anlamiyor. Annesine babasina da hep dik başlı olmuş. Annesi hiç iş yaptırmamış. Kayinvalideme etmediği kalmadi barış diyince, açmıyor kadının telefonlarını. Bilmiyorum

Benden iki yaş küçüksün evet erken yaşın getirdiği hatalar bunlar ama suçlama kendini ve bebeğin de var psikolojini de bozma. Valla bana niye evlenmiyorsun diyorlar işte çevremde bu olayların olması güvenebileceğim birinin olmamasından boşacanağımı bile bile niye evleneyim diyorum kafam rahat en azından dedim tabi ki eşinle bir şeyler paylaşmak güzel ama kafa denginse sana değer verip sayıyorsa güzel. Benim annemden başka kimsem yoktur akraba çokta hepsi ölsek gram üzülmeyecek kişiler öz babamı da hiç tanımadım ama iyi ki boşanmışlar diyorum mesela sende öyle düşün ayrı olman çocuk için çok daha sağlıklı sen elinden geleni yapmışsın hatta sorman denemen bile hata istemiyorsa istemiyor denemeyle olmaz hakkını bırakma mutlaka al zaten bebeğin de var hem velayet hem nafakan olur. Doktora git derim kendini iyi hissetmiyorsan umarım hayırlı insanlarla karşılaşırsın bundan sonra :)

Bu konu sahibinin bundan önceki konusu

Nereden vardin peki bu sonuca. Ya bilmiyorum belki bu kindarlik ama yalan değil valla, herşeyi anlattim bunu mu söylemeyeceğim. İstiyorum ki deli gibi pişman olsun. Ameliyat olduğunda onu 1ay boyunca her gün keseleyip yıkadığim gelsin istiyorum aklina. Soğuk havada kendime ne bir pantalon ne bir kilotlu corap almadan altimda incecik bir etekle ise gittiğim zamanlari hatirlasin istiyorum. Evlenirken bes kurus bile istemedigimi hatirlasin istiyorum. Borsaga girip 60000 tl borca girdiğinde hamile olduğum halde ona destek oldumu, her aglsdiginda sakinlestirmek için sabaha kadar konuştuğumu hatırlasın istiyorum. Onun için o geceleri rahat uyusun diye iş yerindekilerle bime para harcarim diye bir bahane uydurup gitmediğimi hatirlasin istiyorum. Çok mu şey istiyorum

Alir anasina baktırır
Benim tanıdığım kadın boşanırken iki çocuğunu da erkeğe bıraktı.İlk okul çağlarındaydı.Bize çok ters geliyor değil mi.İkisi de meslek sahibi insanlar.Ben o çocukları babamın evinden getirmedim o da sorumlu onda kalacak o sorumluluğu alacak dedi.Erkekler çocuksuz boşanıyor gibi hayatını yaşıyor gününü gün ediyor dedi.İnanın annenin çocukları ile o kadar güzel ilişkisi vardı ki.Biz de aman anne çocuklarını bırakamaz o bakar gibi bir algı var.Hepimizde var.Çocuklar annede erkek bekar gibi hayatını yaşıyor hiç bir sorumluluk almıyor.Annesine mi baktırır ne yaparsa yapar onun bileceği iş.İnanın baştan hemen aman çocuğumda çocuğum diye kalkışmayın onlara sorumluluk verin.Sen al ben de ilgilenirim ama asıl sorumlu sen ol diyeceksin.

Eş ailesi güveneceğiniz en son kişiler olsun. Paşa paşa çocuğa nafaka verecek zaten. Ne ailesi ile ne kendisi ile hiç diyaloga girmeyin.

Bu arada eski tonuna baktım şimdi. Sağolsun bir arkadaş yollamış. Ama ben o konuyu okuduğumda adam aldatıyor dedim direk. Yani saçma geldi bu kadar anneydi bilmem neydi sorunu. Zaten adam size demiş oo sabahlara kadar PC de oyun oynıycam. Yani karışan yok konuşan yok hayatımı yaşıycam. Bir işler karıştırılmış gibi benim fikrim.

Yemin ederim söylediğin şeyi yapabilmek için neler yapmazdim. Keşke ben onun yerinde olup da bu kadar rahat kabullenebilsem diyorum hep ama yedirremiyorum senelerimi, gördüğüm bu bebeği yediremiyorum kendime

İşte o bütün gece PlayStation, pubg oynayan bekar akranlarına ozenmistir. Onun yaşıtları eve gelmiyor, eş dost çıkıp bar bar geziyor, oyun turnuvaları yapıyor. İş dışında sorumluluklari yok , pişman olmuştur evlendigine
Benim yakın bir kız arkadasim var. O da okul bitti hemen evlendi,çocuğu falan da var. Bekar kızlara bakıp bakıp 'erken evlendim, ben de boşanıcam, hayatımı yasicam' falan modunda
Senin adam pişman olur mu? Yani küçük yaşta çok sorumluluk almış. Bekarlikta yeniden doğmuş gibi hissederse pişman olmaz.
Eşi dostu da kendi gibiyse, bir süre daha bekar grubu gibi takilirlarsa pişman olmaz
Flört edecek, yakinlasacak kizlar bulursa pişman olmaz.
Ama aile evine sigamaz, eşi dostu patır patır evlenip bunla istediği sıklıkta gorusemez, kizlar da pişman olmazsa köpek gibi pişman olur :)

İnşallah, çok istiyorum bunu söylemek. Nedret etmek istiyorum ondan

Ve tekrar söylüyorum acilen avukat bul. Bulabilirsen de aldatmayı kanıtla . Adam boşanmayı katakulliye getirecek bilgine.

Ben istediklerimi dile getirdikce kendimden fedakarlik yapamicam artik demeye basladi. Cevirmemeyi bile düşündüm anlasmaliya

Evlenme lütfen

Eş ailesi güveneceğiniz en son kişiler olsun. Paşa paşa çocuğa nafaka verecek zaten. Ne ailesi ile ne kendisi ile hiç diyaloga girmeyin.
Çok iyi bir kadin ama kayinvalidem. Ama ben de korkuyorum tabi. Esim bir sure sonra onlara kizmaya baslayacak çünkü benimle ilgilendikleri icin

Ben de aldatma kokuları aldım biraz açıkçası. Konu sahibi mutlaka düzgün bir avukat bulun, kadın avukat daha uyanık gözü açık olur hatta. Yoksa avukatsız hallederseniz ileride çok pişman olursunuz haklarımı arayamadım iş işten geçti diye. Gerekirse çekişmeliye dönsün ama hakkınız olan her şeyi isteyin adamdan. Psikologdan daha önemli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…