Arkadaşımın takıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende farkettim. Nedenini bilemiyorum, insan neden yapar ki anne olamayan birine bunu?

lohusa ruh hali değişiktir .
herkesde farklı gösteriyor kendini.
kimi ağlar, kimi bebekden nefret eder, kimi aşırı koruyucu olur ,kimi kıskanır, kimi öfkelenir
başıma gelmedi ama başına gelenleri biliyorum. bana anormal gelmedi açıkçası.
bir gün daha kalınabilir.
doğumdan öncede böylemiydı birde.
arkadaşınız ya sonuçta.
böyle ise arkadaşlığı sürdürmek hata olmuş bilemedim.

ne kadar acımasızsınız. bir biberon çorba yapıp getirmemişsiniz çocuğa.

Denk gelmedim böylesine başka takıntıları vardı, eşin eşime hiç bi şey anlatıyor mu diye sorardı yemin et derdi, eşin kocamla ilgili neler diyor sana vs vs diyodu hep. Bende nerden bilecem eşim arkadaşınn sözlerini bana demez dedim,
Yemin et vallaha de vs vs derdi bir şey sorarken söylerken.. Başka takıntı da ufak tefek rastladım ama böylesine ilk defa şahit oldum

AYYY aynenn ya balon patlatma sacma sapan bi özenti.

Benim arkadas mevlut yapti sanki dügün yapti bir gösteris merakidir gidiyor bunlar hep instadan görüp yapiyorlar ben her dogum günunde ogluma masraflara harcicam parayi bankasina yatırdım simdiden parasi birikiyor kutluyoruz ama aile icinde bir pasta kesip kucuk hediyeler veriyoruz birde okula bir pasta okadar oyle balonlar süslü süslu masalar hayatta yapmam param gelsin bankaya ogluma göstererek smaada kusuma yardimda bulunacam insatada sma cinar öldü gecen anneler yardim dileniyor 10 tl 5 tl 50 tl nedirki baska abudik seyleri yaparlar o anneleri görmezden gelirler cok cok aci yapacak bir sey yok keske olsa

Haklilik yonleriniz var ama konu sahibj daha cok kapi kilitlenmesinden tuhaf hareketlerinden sikayetci sanirim
Ikiniz de sarilmak istiyorum konu sahibi ile sana
InsAllah hayirlisi ile yavrucaklarinizi kucaginiza alirsiniz
Caksir suyunu duydunuz mu denemek isterseniz burda konu bile var hatta

Valla bilmiyorum canım macununu denedik biz bakalım bu ay sonuç alabilecek miyiz bizim düştükçe düşüyor ona anlam veremiyorum

Vallahi bu kk kadınlarını anlamak gün geçtikçe zorlaşıyor. burada açılan "kayın validem şöyle yaptı , görümcem bunu dedi, eltim şöyle bla bla" konularında atıp tutan, her türlü "hakaret" ve "dalga geçme" temalı cümleler kuran arkadaşlar konuyu neden açtın millete neden kötü sözler söyletiyorsun diye yazmış. samimiyet ne güzel şey. herkes kendi yazdığından sorumludur konu sahibi herkese tek tek cevap yazıp ama dalga geçmeyin şunu demeyin böyle söylemeyin diyemez ki zaten yetişmesi de zor zira 10 sayfa entry olmuş. gayet samimi bir şekilde kendi davranışlarını sorgulamış.

benim fikrimce arkadaşınızın yardıma ihtiyacı var. bence eşiniz eşiyle konuşsun ve konuda eşini yardım almaya ikna etsin. fakat bir diğer konu arkadaşınızın covid geçirmiş arkadaşı ile sizin aranızda bir ayrım yapması. elbette bebeğin yanında telefonla konuşulması doğru olmayabilir ama covid geçirmiş birinin de bebeğe sarılıp öpmesi doğru değil bana göre. sanki biraz size özel böyle mi davranmış diye düşünmeden edemiyor insan. acaba sizin bebeğiniz yok diye haset edeceğinizi ve bebeğine zarar vereceğini mi düşündü diye aklıma gelmiyor değil ama bu kadar kötücül değildir herhalde neticede uzun süreli bir arkadaşlığınız varmış .bebeğiniz olmadığı için sizdeki ekstra alınganlığı anlayabiliyorum. aynı durumdayız. "o kısır kadının yaptığı yemeği yeme" diyen insanların yaşadığı bir toplumdayız maalesef.

naçizane tavsiyem arkadaşınıza destek olmayı bırakmayın ama mümkün olduğu kadar uzaktan. kesinlikle arkadaşınızı yardım almaya ikna etmeye çalışın. kendisi takıntı diyerek aslında davranışlarının tuhaflığının farkında belli ki. bu takıntılarının daha da ilerleyip herkesi zor durumda bırakmaması için mutlaka destek alsın.

Allah Allah garipmiş
lohusa sendromu mu acaba
kimi anneye olurmuş ya bebeğe herkes bişey yapabilir korkusu
eskiden de böyle garip tavırları var mıydı?

Çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzel yazmışsınız, bu arada arkadasi bebeğe sarılmadı arkadaşım kıza sarıldı. Öptü vs.
Bebeği de aldılar tabi, bende ilk gittiğim gün aldım kucağıma, ama sonraki günler davranışları yüzünden almak istemedim, kuruntu yapmasın diye.
Söylediklerinizi dikkate alacam inşallah

Allah Allah garipmiş
lohusa sendromu mu acaba
kimi anneye olurmuş ya bebeğe herkes bişey yapabilir korkusu
eskiden de böyle garip tavırları var mıydı?
Bu kadar değildi ama bana hep değişik gelmişti, seviyorum ama kendisini. Farklı bir huyu var bu takıntılarından kurtulmasını istiyorum, normalde de takıntılı biri lohusa belki kötü etkiledi bilemiyorum. Fazla acayip geldi

annesi vs gelsin eşi mümkün mertebe ilgilensin
siz bir bikaç ay korona vs bahane edip gitmeyin
bikaç ay sonra görüştüğünüzde bakalım nasıl?
yine aynı ise yardım zamanı gelmiş demektir.

annesi vs gelsin eşi mümkün mertebe ilgilensin
siz bir bikaç ay korona vs bahane edip gitmeyin
bikaç ay sonra görüştüğünüzde bakalım nasıl?
yine aynı ise yardım zamanı gelmiş demektir.
Annesi gitmez. Doğum zamanı bile 1 2 saat kalıp evine dönmüş. Zaten aileden dolayı böyle diye düşünüyorum.
Aynen dediklerinizi uygulamaya çalısacm İnşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…