- 23 Ocak 2016
- 33.215
- 49.467
- 598
Aynen aynen takmıyorum zaten üstüne gittim takmayacağım dedi durdu ne bu ya fabrikaya git çıkar yeniden ne bu ya uğraşamam yeter be dediO değilde yüzüğe gelende çok uyarayımBilinçaltı bu adam sağlam imajı verirmiş. Ben okuduğumun yalancısıyım. Yapacak olan yüzüğü cebine koyar yine yapar. Fazlada üstüne gitmeyin
Karısından korkmayan taş olur taş
Hoca bigün cemaate karısından korkanlar bi adım geri çekilsinler dedi. Herkes bi adım geri gitti, bir adam hariç. Vaayy dedi hoca, karısından korkmayan bi yiğit varmış içimizde.. adam da dedi ki : ben karımın adını duyunca korkudan kilitleniyorum ondan kıpırdayamadım yerimden
Bu arada tarzınızı beğeniyorum ilk defa ayrı düşmüşüz diyecektim ki meğer anlaşamamışız
Şimdi gordum konuyu eksik okumuşum daha sonra fark ettim ama şu konuda yine ayni fikirdeyim tek gecelik ilişkisi olabilir beni hiç bağlamaz ama.ayni okulda çalışıp ne biliyim evli olmadığını bilmek sonra öğrenmek e hafi öğrendin hatan yoktu adam katıksız şerefsiz ama bir de gidip anlatmak ne biliyim olucak iş değil.İşte bunlar hep ezbere dayalı sistem
Evet.Ben bu filmi daha önce görmüştüm herhalde ondan aşırı tepki verdim. O zaman da hem arkadaşım olan kişiyle hem de onun görüştüğü diğer evli hocayla anında tüm iletişimi kesmiştim. En baştan beri hiç inanmamıştım zaten bilmeden evli biriyle birlikte olduğuna konu sahibinin. Neyse ki haklıymışım günahını almamışım. Niyeyse bu konuda ya adamı ya konu sahibini tuttuğumuz sanıldı. İkisinden de taraf olmadığımızı anlatmak konu sahibinin eski konularında foyalarının ortaya çıkmasıyla mümkün oldu.
Bunlar da bonusu olsun
Kaç konu gerçek, hepsi gerçek mi, kaç evli adam var, kaçı boşanmış belli değil.
Şimdi gordum konuyu eksik okumuşum daha sonra fark ettim ama şu konuda yine ayni fikirdeyim tek gecelik ilişkisi olabilir beni hiç bağlamaz ama.ayni okulda çalışıp ne biliyim evli olmadığını bilmek sonra öğrenmek e hafi öğrendin hatan yoktu adam katıksız şerefsiz ama bir de gidip anlatmak ne biliyim olucak iş değil.
Yoksa herkesin yaşadığı kendine ben tek gecelik ya da bar çıkışı birlikte olan olsun l8nc etmiyorum sadece olayın gidişat şekli cok aşırı saçma ve olan bir kadına oluyor yine malesef
Evli olduğunu bilmiyordum diyorsunMerhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Böyle bi durum herkesin başına gelebilir gelmesin tabi ama kimse ilk günden evli olduğunu bilmiyordum ertesi gün ciddi düşündüm saçmalığı yaşamaz. Normal bi insan yani.bir de kızı savunup durdum kaç saattir. aslında ben konuyu savundum evli olduğunu bilmiyor olabilir diye ama olaylar çok başkaymış. aydınlandım şimdi.
bir de kızı savunup durdum kaç saattir. aslında ben konuyu savundum evli olduğunu bilmiyor olabilir diye ama olaylar çok başkaymış. aydınlandım şimdi.
Yoo kesinlikle haklisin dediğim gibi ben konu sahibine su noktada cok kızdım aynı işyerinde olduğun biri hadi yakınlastin bi araştırırsın degil mi oyle hafi gidelim eve gittik bilemedim cok tuhaf geldi banaYinede olan tek kadına olmaz kadınlara olur erkek zihniyeti bu ne yazık ki. Biz kadınlar sevgiye ilgiye açız. Çoğumuzunki de baba sevgisizliğinden ileri geliyor. Birde cinsellik tabusu yükleniyor ki bize aileyle öğrenilmeyen bu duruma düşebiliyor. Çünkü bilmiyor sanıyor ki cinsel olarak yakınlaşınca adam onu sevecek. Bence bu açıdan da bir bakın
Şuan kankilerine kk da bir konu açtım 22 sayfa oldu kankaaaa demesi geçmiştir elineKonu sahibi yok oldun, kandırdın bizi yani ne geçti eline açıklar mısın?
Ee yuh yaniBunlar da bonusu olsun
Kaç konu gerçek, hepsi gerçek mi, kaç evli adam var, kaçı boşanmış belli değil.
Siz çok geriden gelmişsiniz. Tepki gösterenler ondan tepki göstermedi. Olay başka.Kociskocular nefret kusmuş yine. Kadın isterse adamın yanında çırılçıplak striptiz şov yapsın, bir adam evli ve eşine sadıksa aldatmaz, aldatıyorsa kociskolariniza hesap sorun. Siz taş gibi bir herif size kur yapsa hemen eve alıyor musunuz? Kociskolariniz da almayacak.
Kadın diyor ki haberim yoktu, adamın elinde yüzük de yokmuş. Bu aşamada kadın ister tek gecelik bir şey yaşar ister 5 gecelik kimseyi bağlamaz. Yaşattığın şeyi yaşarsın diye beddua edenler dikkat etsinler de kociskolari tarafından aynı şeyi yaşayıp tecrübe etmek zorunda kalmasınlar.
Konu sahibi, sizlik bir durum yok. Siz bilmeden birlikte olmuşsunuz, siz de magdursunuz zaten. İnsan güvenip arkadaşına anlatabilir. Aslında arkadaşının yaptığı şey de yanlış değil, gerçekleri gidip anlatmış ortada ne iftira var ne yalan. Ortada bir tane yanlış var o da o şerefsiz öğretmen erkek arkadaş. Yani benim adalet anlayışıma göre bu konuda yaşattıklarinin bedelini ödemesi gereken tek kişi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?