Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Ufacık evdi de, bu evde hiç mi kadın izi yoktu? Pembe birkaç eşya, büyük gardırop, içinde kadın çamaşırları. Vestiyerde kadın ayakkabıları. Sağda solda unutulmuş şal, çanta, parfüm, makyaj malzemesi falan. Olmaması imkansız yani.Ortak tanıdığımızda benimle ayni gün tanıdı zaten hayır ufacık evdi belkide kendi evi bile değildi ama gerçi kadın bizim evimiz dedi. Zaten annemlerle yaşıyorum dedi
Bu yorumdan sonra herşeyi hakediyorsun..sanki çok komik bir şey varda dalga geçiliyor..arkadaşın senin kizacagini bilse asla bı işe kalkışması..baştan haberinin olduğunu düşünüyorum ama buraya farklı anlatıyorsun.. arkadaşının kadına yazdığını biliyordun yeme bizi burda..vay arkadaş insanların hayatlarının yikilisiyla dalga geçmek zevk veriyormuş birilerine arkadaşın şeytanın çırağı.Arkadaşım dedi ki ben dalga geçmek istedim olaylar büyüdü demek adam direk korkudan beni söyledi
Merak ettiğim evli olduğu sadece yüzükten mi anlaşılır. Gittiğiniz evin aile evi mi bekar evi mi olduğunu ayırt edemeyecek durumdaysanız. Daha çookkkk vebal alırsınız.Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Burda başka konularda kocam beni aldattı deyip kadına sayıp söven kadınlara, kocan sana sadakat sözü verdi diyen kadınlar şimdi burda kandırılmış kadına yüklenmiş.
Size ne tek gecelik mi, 5 gecelik mi bu kimseyi ilgilendirmez.
Kadın öğrenince zaten görüşmemiş.
Adam çok doğru, kadın mı suçlu burda?
Aslında burda aldatılan kadınların hepsi kocasına suç bulmayıp kadına buldugu için linç etmişler. Hazmedememek böyle bişey demekki. Kocalarınız 10 numara da kadınlar hep haysiyetsiz, edepsiz.
Hadi diyelim ki konu sahibi evli oldugunu da bilerek görüşmüş, eee nerde kocan sana söz verdi derdin kocanla olsun diyen kadınlar.
Vallahi ağzım açık okudum yorumları.
Burda başka konularda kocam beni aldattı deyip kadına sayıp söven kadınlara, kocan sana sadakat sözü verdi diyen kadınlar şimdi burda kandırılmış kadına yüklenmiş.
Size ne tek gecelik mi, 5 gecelik mi bu kimseyi ilgilendirmez.
Kadın öğrenince zaten görüşmemiş.
Adam çok doğru, kadın mı suçlu burda?
Aslında burda aldatılan kadınların hepsi kocasına suç bulmayıp kadına buldugu için linç etmişler. Hazmedememek böyle bişey demekki. Kocalarınız 10 numara da kadınlar hep haysiyetsiz, edepsiz.
Hadi diyelim ki konu sahibi evli oldugunu da bilerek görüşmüş, eee nerde kocan sana söz verdi derdin kocanla olsun diyen kadınlar.
Vallahi ağzım açık okudum yorumları.
İyiki öğrenmiş. Bu adama bir daha güvenmemesi gerektiğini. En ufak tartışmada kendini suçlu hissetmemesi gerektiğini. Kendini ezdirmemesi gerektiğiniKeşke öğrenmeseydi ben öğrenince evli olduğunu konuyu kapattım söylemek aklımın ucuna gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?