Nedense evli olduğunu bilmiyordum lafına hiccc inanamadim,hem öğretmen arkadaşım demissiniz hem evli olduğunu bilmiyorsunuz çok saçma,ayrıca yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallahMerhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Az bile söylemiş beter ol inşallah tanımadığın bilmediğin biriyle tek gecelik ilişki yaşamış bak sen şu şeytanaMerhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Kesinlikle katılıyorum okul ortamında asla gizli kalmıyor bazı şeyler en azından kim evli kim bekar biliniyorNedense evli olduğunu bilmiyordum lafına hiccc inanamadim,hem öğretmen arkadaşım demissiniz hem evli olduğunu bilmiyorsunuz çok saçma,ayrıca yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah
bekar olmanız tek gecelik ilişki yaşamanızı mı gerektiyor ?Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Başka bir konusunda da evli ama boeanacaklar kağıt üstünde evliler yazmış. Kafa buluyor ya da kafası guzelNedense evli olduğunu bilmiyordum lafına hiccc inanamadim,hem öğretmen arkadaşım demissiniz hem evli olduğunu bilmiyorsunuz çok saçma,ayrıca yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah
Adamın hiç mi sucu yok ?bekar olmanız tek gecelik ilişki yaşamanızı mı gerektiyor ?
yada şöyle söyleyeyim hemen eve gitmekmi gerekiyor.. ben suçu sizde görüyorum kusura bakmayın..
iyi günler
Bekar olarak tanıtıyorlar çok var'haksizliga dayanamadim yazdım' dese vallahi hak vereceğim ama nasıl bir keyif almış ki ortalığı karıştırmaktan? Adeta dizi siradanlasmaya başlayınca eski defterleri açan gereksiz karakter gibi olmuş.
Hoş,ben böyle bir arkadaşın varlığına çok inanmadım, siz yazmışsınız gibi geldi.
Ama öyle de olsa böyle de olsa olan olmuş.
Ve bence kadinin öğrenmesi iyi de olmuş. İnşallah 'kocam da kocam' demez boşanır. Zaten adam devlet memuru. Nafaka vermem diye diretirse icra ile alır. Önünde kurtulacagi bir yol var...
Umarım iyi değerlendirir .
Eğer olay anlatıldığı gibiyse waterlily de mağdur olan taraf. Sonuçta bir insan aklına koyduysa kendini bekar olarak çok rahat gösterebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?