Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve gittiğiniz de anlamadınız mı evli birinin evi olduğunu sonuçta karısı dayamışdöşemiştir evi

Nedense evli olduğunu bilmiyordum lafına hiccc inanamadim,hem öğretmen arkadaşım demissiniz hem evli olduğunu bilmiyorsunuz çok saçma,ayrıca yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah

Az bile söylemiş beter ol inşallah tanımadığın bilmediğin biriyle tek gecelik ilişki yaşamış bak sen şu şeytana

Nedense evli olduğunu bilmiyordum lafına hiccc inanamadim,hem öğretmen arkadaşım demissiniz hem evli olduğunu bilmiyorsunuz çok saçma,ayrıca yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah
Kesinlikle katılıyorum okul ortamında asla gizli kalmıyor bazı şeyler en azından kim evli kim bekar biliniyor

bekar olmanız tek gecelik ilişki yaşamanızı mı gerektiyor ?
yada şöyle söyleyeyim hemen eve gitmekmi gerekiyor.. ben suçu sizde görüyorum kusura bakmayın..
iyi günler

Başka bir konusunda da evli ama boeanacaklar kağıt üstünde evliler yazmış. Kafa buluyor ya da kafası guzel

Bekar olarak tanıtıyorlar çok var
Benim başıma gelmedi ben şüpheci bir tip olduğum için çok araştırıyorum ve hislerim çok kuvvetlidir ama herkes benim gibi gözü açık değil
Bir arkadaşım 1.5 yıldan beri bir adamla birlikteydi .sınunda şüphelenmiş ve araştırdık adamın evli olduğunu ben çıkardum ortaya.şok oldu ağladı üzüldü vurdu yüzüne ve kesti konuşmayı
Adam hala evli değilim boşandım diyordu ya
Kabul etmiyor asla
Karısına söylemedik
Gerek yok
Adam üstte çıkar kadın da affeder nede olsa arkadasımın piskolojisi bozulmasın diye sustuk
Bir kadını 1.5 sene kandırdı
Arkadaşım yurt dışında yaşadığı için kolay oldu gizlemesi 2-3 ayda bir Türkiye’ye geliyordu görüşüyorlardı ailesiyle kaldığını söylüyordu
Bütün sosyal medya hesaplarında ekliydi arkadasımın adam !aynı hesapta karısıda ekli adamın düşün
Fake hesap falan değil yani
Şimdi bu kız nasıl anlayacak?tc sini alıp nüfus müdürlüğüne mi gidecez ilk iş yani ?hafiye gibi mi dolaşıcaz?
Bu erkeklerin hiç mi suçu yok?
Konu sahibine adam ailemin evi de diyebilir kandırmak isteyene oooo yol çok yani

ayni is yerinde birinin evli oldugunu siz bilmeseniz oteki mutlaka bilir.
arkadasiniz kesin biliyormuş ki cani istediginde karısına şak diye mesaj atabilmiş.
bence sizde biliyordunuz.
her yuzuksuz bekar degil benim esimde yuzuk takmaz mesela ama evli yani
bilmiyorum demeniz bana samimi gelmedi
gercekten bilmiyorsaniz korkmayin birsey olmaz
yok biliyorsaniz tatli tatli yemenin acı acı çikarmasi olur derler bizde nereye sundursen oraya yakisan bir laf.

Eğer gerçekten bilmiyorsanız sorun etmeyin ama gerçekten bilmiyorsanız. Bir de neden özelinizi arkadaşınıza anlatırsınız ki? Bundan sonra böyle özel konuları kimseye anlatmayın.

Adam da nasıl adammış öyle, karısı gider gitmez soluğu başkasında bulmuş.
Valla bence iki ucu şeyli değnek hesabı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…