Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam zaten ailemle yaşıyorum demiş, tutturmuşlar bekar evi diye. Biride yazmış dolapta hiçmi iç çamaşırı olmaz diye, sanki kadın dolapları karıştırıyo.

Tecavüzcü cikamazdi. Arkadaş çok tehlikeli. 1 sene olmuş geçmiş de kadın şikayet etse başka yere surulme durumu da olabilir. Taniyroum böyle olanları

Son düzenleme:
Aynen öyle çok haklısınız.
Herşeyi geçtim kadın evli oldugunuda bilerek gitmişse suçlu kadın mı. Önce kocana sahip çıkcaksın ozaman. Senle evli olan kocan. Senin evine kadın atan da kocan. Boşanamayıp gelip burda anca başka kadınlara yüklenirler.
Kardeşim pısıp oturmayın aldatan kocalarınızı boşayın. BOŞAYIN. Bu kadar basit ya.
Hepsinin bahanesi aynı çocuklarım var, ailem geri kabul etmez, maddi gücüm yok. Ozaman susup oturun karşı tarafa da yüklenmeyin. Kadın bilmiyodum demiş.

Adam zaten ailemle yaşıyorum demiş, tutturmuşlar bekar evi diye. Biride yazmış dolapta hiçmi iç çamaşırı olmaz diye, sanki kadın dolapları karıştırıyo.

off bu direkt "diyemedim ya la" kafası bence.
kendi yaşadıkları acılarda birşey diyememiş, sinmiş insanlar, şimdi konu sahibinden hınçlarını alıyor :)
tek gece takılacağın adamın dolabına neden bakasın ki, el insaf :)

Vay arkadaş gün geçmiyor ki KK da ağzım açık kalmasın. Arkadaşlar adam karısı evde yokken birine yalan söyleyerek eve alıyor, karısıyla yattığı yatakta sevişiyor. Bunun sorumlusu kıymetli eşiniz. Kadın kendi de karısına öğrenince anlatabilirdi, kandırılanlardan biri de kadım. Eşiniz ortaya çıkmasından korkmayıp onla bunla yayıp kalkıyorsa, kadın da sizd söyleyebilir. Söylerse kadına değil sizi boynuzlayan kocanız yıktı yuvanızı.
Bu kadar olmaz ya. Kocalar yatsın kalksın ayartsın biz duymayalım görmeyelim, bize söyleyene kızalım. Eylemi yapan adam. Evli olan adam. Adam kendine sahip çıkamıyorsa suçlusu diğer kadın değildir.

Üşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon:

Burada da konunun ortaya çıktığı sayfalar:

Hala ciddi ciddi yorum yapmanıza kıyamadım. Savunmayın allasen, enerjinize yazık

Tel gecelik aşk masali sonuna kadar yalanciyiz
Aklıma bu şarki geldi sızı her çağıranin yatağına girerseniz bir gün başka bişeyle de karşılaşabilirsiniz
Karısının yerinde olsam seni yolardım
Azcik edep yahu
Edep oda anlayaana

Konuları hiç okumucam çünkü yorum yazmadan önce de konu sahibinin başka evli erkeklerle ilgili konuları varmış falan diye yorum okudum. Ama geçmişini kurcalamaya tenezzül etmedim. Çünkü konunun fake yada gerçek oldugundan ziyade Kadınların masum biricik kocacıklarına toz konduramayıp karşı tarafı suçlamasına hayret ettim.
Yani aldatılan kadınlar pısıp oturup hemcinsini suçluyolar ya, sanki aldatan zorla kocasını baştan çıkaran kadınmış gibi,
kızıdıgım nokta bu. Gururlu olup boşayıp adamları yada hiçkimsede suç bulmayın bukadar basit.

Ben de nereden tanıyorum bunu demiştim

Savunanlar da yani

Buradaki şerefsiz adi evli olan adam çünkü evli olan kendini koruyacak sorumluluğu olan evli olandır.,sen olmasan başkası ile yapacaktı ki yapıyordur zaten eminim böyle yalancı adamlar umarım hiç hayatınıza girmez ama şöyle de bir gerçek var birçok eş kocası aldatınca suçu hep karşıdaki kadında görür sanki kadınlar yalvarıyor ne olur benimle yat diye adamların mayası bozuk..
Hikayenizi anlatmışsınız sizin bana göre hatanız arkadaşınıza bütün ayrıntısına ismine cismine eşinin ismine kadar söylemiş olman bir yıl sonra da anlatmış ... böyle bir şey yapacağını anlamanız gerekirdi bilinçli olarak bilmesi istemişsiniz gibi geldi bana ki eşinin öğrenmesi bence en doğrusu olmuş o çok bilmeden yaşamıştır bu aldatmaları kocası bu olayları normal görenlerden eşinden ayrılıp aldattığı kadınla evlensin onu da aldatır

Yazik ilgisiz sevgisiz büyümüş yavru, ne yapacağını sasirmis iste.
Cok da şaapmamak lazım

Lyanna Mormont cilek.yagmuru

Hafiye gidisiniz hey yavrum hey
Analar neler doguruyor :)))

Kadın beddua yı yanliş adrese yapmış ama kocaya beddua olmaz tabi mazallah koca bu kutsal.Gercekten bilmiyorduysan o beddua sana tutar mı?Ama evli oldugunu adı gibi bilen ve tek gecelik ilişki pesinde bi koca var burda .Ama sanırim o pışpışlanacak.Arkadaş cok karaktersizmiş.Arkadaşlıgı acil kes.Kimseye de özel hayatindan bahsetme.Burdan cikacsk en onemli ders de bu.

Arkadaşım dedi ki ben dalga geçmek istedim olaylar büyüdü demek adam direk korkudan beni söyledi
'haksizliga dayanamadim yazdım' dese vallahi hak vereceğim ama nasıl bir keyif almış ki ortalığı karıştırmaktan? Adeta dizi siradanlasmaya başlayınca eski defterleri açan gereksiz karakter gibi olmuş.
Hoş,ben böyle bir arkadaşın varlığına çok inanmadım, siz yazmışsınız gibi geldi.
Ama öyle de olsa böyle de olsa olan olmuş.
Ve bence kadinin öğrenmesi iyi de olmuş. İnşallah 'kocam da kocam' demez boşanır. Zaten adam devlet memuru. Nafaka vermem diye diretirse icra ile alır. Önünde kurtulacagi bir yol var...
Umarım iyi değerlendirir .
Eğer olay anlatıldığı gibiyse waterlily de mağdur olan taraf. Sonuçta bir insan aklına koyduysa kendini bekar olarak çok rahat gösterebilir.

En acilinden o arkadaşınızla iletişimi kesin. Üzgünüm ama bakın yapmaz dediğiniz şeyi yapmış ve sizi ifşa etmiş. Bu yaptığı dolaylı da olsa ifşa etmek. Peki yarın başka sırlarınızı başka kişilere anlayamayacağının garantisi var mı? Fake hesaplar açıp sizi rezil de edecek belki de. Yerinizde olsam bir daha görüşmem bu olaydan sonra.

Bacı seni bir aydınlatayım. 20 ya da 21 Lyanna Mormont un yorumunu oku. Ayrıca konu sahibi sürekli evliydi bilmiyordum konulu forumlar açmış burada.

Yazik ilgisiz sevgisiz büyümüş yavru, ne yapacağını sasirmis iste.
Cok da şaapmamak lazım

Lyanna Mormont cilek.yagmuru

Hafiye gidisiniz hey yavrum hey
Analar neler doguruyor :)))
Kendi yaşadığı olayı bir arkadaşım diyerek anlatmış sanırım ilk konuda. mesajı da kadına arkadaşı değil kendisi atmıştır muhtemelen yoksa arkadaşı neden böyle bir işe girissinki

Bacı seni bir aydınlatayım. 20 ya da 21 Lyanna Mormont un yorumunu oku. Ayrıca konu sahibi sürekli evliydi bilmiyordum konulu forumlar açmış burada.
Bir değil iki değil. Bu arkadaşın konuları ve yorumları hep böyle. Sık sık banlanır yine durmaz çenesi. Bi ara da kadınlardan hoşlanıyorum ama erkek de olsa farketmiyor gibi şeyler yazıyordu sürekli. Kalıcı bi ban yese de kk olarak kurtulsak hanımefendinin (o da şüpheli) mide bulandırıcı fantazilerinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…