Adam zaten ailemle yaşıyorum demiş, tutturmuşlar bekar evi diye. Biride yazmış dolapta hiçmi iç çamaşırı olmaz diye, sanki kadın dolapları karıştırıyo.ay bi de sürekli bir nasıl anlamazsın bekar evi olmadığını yorumları beni şişirdi.
yahu kadın zaten tek gece takılmak istemiş, neden dikkat etsin bu evde kadın yaşıyormuya ? heralde evli adamın onca rahat karısıyla yaşadığı eve götüreceğini düşünmemiştir.
en kolayı hep kadınlara yüklenmektir zaten.
Tecavüzcü cikamazdi. Arkadaş çok tehlikeli. 1 sene olmuş geçmiş de kadın şikayet etse başka yere surulme durumu da olabilir. Taniyroum böyle olanlarıarkadaşın ve evli olduğunu bilmiyosun, en yakın arkadaşınla ortak arkadaşınız ama aynı gun tanıştınız.
sabah akşam adamın seni kesmediğine dua et sadaka ver, hayatın beni hiç ilgilendirmez ama guvenip de ne olduğunu bilmediğin adamın evine gitme.
evli değil,tecavuzcu de çıkabilirdi, katil de çıkabilirdi.
bu arada bacım konularına bakıyorum da muhatap olduğun insanlar seni iyi yöne göturmuyorlar,arkadaş sevgili vs, sen bilirsin de, kendi değerini sen belirlersin çevrendeki kişilerin seviyesiyle. yerinde olsam çok da arkadaş gozuyle bakmam o arkadaşa.
Aynen öyle çok haklısınız.bazen hanımlar gerçekten okumdan yorum yapıyorlar , kadın görüşmedim diyor halaa yaşadıgını yaşa diyorlar ,
madem kocan zampara gece başka yerde kalmayacaksın arkadaş , günlerce kocanı evde tek bırakır gidersen kocanda zaten şerefsiz her haltı yer ,
hadi bakalım
Adam zaten ailemle yaşıyorum demiş, tutturmuşlar bekar evi diye. Biride yazmış dolapta hiçmi iç çamaşırı olmaz diye, sanki kadın dolapları karıştırıyo.
Konuları hiç okumucam çünkü yorum yazmadan önce de konu sahibinin başka evli erkeklerle ilgili konuları varmış falan diye yorum okudum. Ama geçmişini kurcalamaya tenezzül etmedim. Çünkü konunun fake yada gerçek oldugundan ziyade Kadınların masum biricik kocacıklarına toz konduramayıp karşı tarafı suçlamasına hayret ettim.Üşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon:
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
Burada da konunun ortaya çıktığı sayfalar:
Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Üşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esim-ve-20-yasindaki-stajyer-kiz.1136206/#post-60856820 Burada da konunun ortaya çıktığı sayfalar...www.kadinlarkulubu.com Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Konuları hep cinsellik ve kilolarıyla nasıl barışık olduğu şeklinde :)www.kadinlarkulubu.com
Hala ciddi ciddi yorum yapmanıza kıyamadım. Savunmayın allasen, enerjinize yazık
Ben de nereden tanıyorum bunu demiştimÜşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon:
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
Üşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esim-ve-20-yasindaki-stajyer-kiz.1136206/#post-60856820 Burada da konunun ortaya çıktığı sayfalar...www.kadinlarkulubu.com Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Konuları hep cinsellik ve kilolarıyla nasıl barışık olduğu şeklinde :)www.kadinlarkulubu.com
Hala ciddi ciddi yorum yapmanıza kıyamadım. Savunmayın allasen, enerjinize yazık
Savunanlar da yaniÜşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon:
Üşenmeyin de şu konusunu baştan sona okuyun; aynı hikaye kaç farklı versiyon:
'haksizliga dayanamadim yazdım' dese vallahi hak vereceğim ama nasıl bir keyif almış ki ortalığı karıştırmaktan? Adeta dizi siradanlasmaya başlayınca eski defterleri açan gereksiz karakter gibi olmuş.Arkadaşım dedi ki ben dalga geçmek istedim olaylar büyüdü demek adam direk korkudan beni söyledi
Bacı seni bir aydınlatayım. 20 ya da 21konu sahibine beddua edenleri anlamadım. arkadaş bilmiyormuş ki. sanki bütün evli erkekler baştan söylüyor da evli olduğunu..
kadın hoşuna gidip görüşmek isteyince adam evliyim demiş, o da konuşmayı kesmiş. daha ne yapsın.
adamın karısı da ayrı bir tip. haltı yiyen kocası ama tabi elin kadınını suçlamak kolay.
vicdan yapmayın, birinin başına kötü bişey gelecekse o da o adamdır.
Kendi yaşadığı olayı bir arkadaşım diyerek anlatmış sanırım ilk konuda. mesajı da kadına arkadaşı değil kendisi atmıştır muhtemelen yoksa arkadaşı neden böyle bir işe girissinkiYazik ilgisiz sevgisiz büyümüş yavru, ne yapacağını sasirmis iste.
Cok da şaapmamak lazım
Lyanna Mormont cilek.yagmuru
Hafiye gidisiniz hey yavrum hey
Analar neler doguruyor :)))
Bir değil iki değil. Bu arkadaşın konuları ve yorumları hep böyle. Sık sık banlanır yine durmaz çenesi. Bi ara da kadınlardan hoşlanıyorum ama erkek de olsa farketmiyor gibi şeyler yazıyordu sürekli. Kalıcı bi ban yese de kk olarak kurtulsak hanımefendinin (o da şüpheli) mide bulandırıcı fantazilerinden.Bacı seni bir aydınlatayım. 20 ya da 21Lyanna Mormont un yorumunu oku. Ayrıca konu sahibi sürekli evliydi bilmiyordum konulu forumlar açmış burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?