Ayy ne güldüm sizin gibiler hep aldatılıyor fnsmfkskdksks
Böyle hatunları görünce insan korkuyor benim eşim de sosyal medyasına fotolarımızı koymaz elinde yüzük de yok vay anam vay yandı kocacıklarımızYok yok merak etmeyin.
İçinde olanı durdurmanın tek yolu başka yerlerine tasma takmak çünkü.
Yüzükmüş bilmem neymiş, oltaymış ağına düşmüşmüş
Mikemmel kocalar eldekine değil, kalptekine bağlı kalırlar.
Vay ne kırocan yazdım ama öyle yani
Ben konunun yazıldığı şekilde olduğunu düşünerek yorumladım.Durmayan karşıdaki" yüzükle de durmaz. Yuzuk karşı cinsi durduran bir nesne değil .
Eğer " evli insanla asla olmaz " zihniyetindeyse kişi incigine kadar araştırır.
Umrunda değilse karanlıkta eve girer, Tek gecelik nasılsa der, ertesi günde tek gecelik olmasın diye yalvarır.
Karşılikta alamayınca eşine kadar ulaştırır.
Kişi yaşattığını yaşamadan ölmez, ölmesin.
Onun bunun cümlesi ne fark eder sanki mahalle kavgası ediyormuş gibisiniz onun cümlesi yanlış buluyorsanız siz yanlış cümle kurmayın ozamanOnun dediğini oku!!!!
Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Bakın işte buna dayanarak yazdım. Yüzük sevgi kriteri değildir. Ölçüm de yapmıyor bildiğim kadarıyla. Aşırısı bilmem nesi derken önyargılı bakıyorsunuz bu olaya.İşte yine bir ezbere dayalı sistem azizliği daha takmayan eşini sevmiyor demişmiyim ben orda acabaGeneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Yani yazan burda takan karısını aşırı seviyor ve o istediği için takıyordur onuda kendi haline bıraksan takmaz demek istemiş. Takmayanlar için bir genellemede bulunamam. İşte birazı karı kız düşürmek için takmıyor, birazı artistik olsun diye, birazı erkek adam yüzük mü takar, birazı altın haram der, birazı rahatsız oluyorum der. Der de der.
Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?
Ahahha aradığım yorumAldatılinca mutlu mu oluyorsun ?
Senin gibiler derken neye göre siniflandirdin ?
Senin gibilere ne oluyor mesela bunu merak ettim..
Sen aldatılmış olmadın mı evli değilim dediğinde.
Hatta aptal yerine koymuş olmadı mı seni. ?
Geneli takmaz takanda karısını seviyor ve o istiyor diye takmıştır dedim. Bakın işte buna dayanarak yazdım. Yüzük sevgi kriteri değildir. Ölçüm de yapmıyor bildiğim kadarıyla. Aşırısı bilmem nesi derken önyargılı bakıyorsunuz bu olaya.
Bu arada farklı şekilde hortlayan konuyu açan kişi miymiş konu sahibi , ilginç arkadaşımın yaşadığı dediği konuyla kendisinin yaşadığını iddia ettiği konu ne kadar da benzer.Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?
Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?
Ben olayı ilk yazılana göre yorumladım.Bunlar eski konularınız. Burada hiç vicdan azabı çekiyor gibi değilsiniz.
Bu konunun amacı nedir?
Benim devreler bu saatte yandı varsın yüzüklermizi takalım biz altıncıları gümüşçüleri işsiz bırakmayalım biz malum bilezik falan almak çok pahalı şimdi yüzükten bari para kazansınlarAynı şeyi farklı şekillerde söylüyoruz farkında olalım bence şu olayı tatlıya bağlayalım.
Hala anlatamadım sanırım kendimi bende yüzüğün sevgi ölçütü olmadığını biliyorum ve takan adam eşini seviyor ve kırmak istemediği için takıyor dedim. Yani sevmesin madem korksun eşinden oda uyar
Ya ben en çok arkadaşınızla şu anki ilişkinizi merak ettim, nolur bari bana yanıt verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?