Ben ne yaptım ama o bana söylemedi öğrenince konuşmayı kestimUmarım sizden de çıkar valla hiiiç kusura bakmayın. Daha da yorum yapmak istemiyorum.
Hanfendi kendinize gelin bana bekarım dedi iyi misiniz sonra söylediÇok şey yazarim da değmez ve umarim ki yaşattığını acı acı yaşarsın o acıyı taaa derinden tadarsin elin herifiyle biseyler yaşamış üstüne de utanmadan unutamadım yazmak gerisi zaten rezillik ne denir ki azicik önür gurur dicem de yok
Aynen yorumlara bakın bilsem neyse yine suçlu ben oldum adam değil!!Kadın yine sadece kadında buluyor suçu. Çünlü kocası cici, diğer kadın tüh kaka.
Sizede ders olsun. Her yüzüğü olmayan bekar değil. Erkekler yüzük takmazlar. Takan varsa da karısını seviyor ve o istedi diye takıyordur.
Merak etmeyin adamdan çıkmazsa sizden hiç çıkmaz.
Hanfendi kendinize gelin bana bekarım dedi iyi misiniz sonra söyledi
Keşke öğrenmeseydi ben öğrenince evli olduğunu konuyu kapattım söylemek aklımın ucuna gelmediAllahım nolur şu hayatta masum kadınlar çocuklar hayvanlar değil de böyle adamlar acı ceksın nolur.
Yaşananlara yorum dahi yapamayacağım. Siz de bilmiyormussunuz olay yaşanmadan önce diyecek bir şey yok.
Esin öğrenmesi iyi mi kötü mü olmuş bilemiyorum.
Ben tek gecelik görmedim ona göre öyleymiş...Tek gecelik ilişkilerin ucu böyle b.ktan yerlere uzanabilir tabi..
Risk büyük.
SIz olmasanız başka bir x kişisi olurdu muhtemelen herif sadakatsiz.
Yine de kendinizi böyle bir konumda bulmakta sizin de hatanız var.
Bu yüzden vicdan azabı çekin zaten.
Ben ne yaptım onu söyleyinGene insaflı kadınmış."İnşallah yaşattığını yaşamazsın" demiş.Yazık .
Ben herkese herşeyi anlatan biriyim malesef böyle bir huyum var hele ortak tanıdık diye söyledim ama 1 sene sonra dalga geçmek istedi olan olduArkadaşlığınızı gözden geçirin mahremiyet anlatılmaz neyse bende yorum yapmak istemiyorum
Ortak tanıdığımızda benimle ayni gün tanıdı zaten hayır ufacık evdi belkide kendi evi bile değildi ama gerçi kadın bizim evimiz dedi. Zaten annemlerle yaşıyorum dediNasıl anlamadınız ki evli olduğunu evine gitmissiniz ev bekar evi mi yoksa evli bir adamın evimi anlaşılmaz mi ? Ortak tanıdığınız da mı bilmiyordu adamın evli olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?