Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fake ya da değil
burada önemli olan bir kadın da sevişebilir kandırılabilir.

adam bekarım demiş etkilenmiş birlikte kalınmış bunda yanlış olan tek şey adamın düzenbazlığı.

Siz fake değilsiniz buna emin oldum. Eski konular hep aynı içerikte çünkü. O adi adam ilişkiye devam etmedi ve sizden ayrıldı. Siz de eşinden boşansın diye yaptınız büyük ihtimalle. Zaten yazdıklarınızı okurken zerre vicdan azabı çeken biri canlanmamıştı gözümde, siz gayet rahat rahat gülüp yazıyorsunuz. Azıcık utanın!

Benim devreler bu saatte yandı varsın yüzüklermizi takalım biz altıncıları gümüşçüleri işsiz bırakmayalım biz malum bilezik falan almak çok pahalı şimdi yüzükten bari para kazansınlar

Deme yakında satacaz zaten kimsede kalmayacak diyodum. Umut oldunuz bana gece gece Bu saatten sonra imitasyoncuyuz ( diyenin alerjisi var )onlarada zam gelmese bari

Yok o utanmazmış, böyle yaşarmış.

Nasıl belli her halin, kötülüğün. Neyse herkes yaşattığını yaşasın @waterlily1

Sizin birde oynak dedi konunuz vardı sanırım. Burada sizin bir suçunuz yok ama tavsiyem ilişki seçimlerinizde daha dikkatli ve eleyici olmanız.
Ya benden çıkarsa diye de endişelenmeyin, siz olmasanız başkası olurdu.

Bu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
"Arkadaşınızın" konusu geçen sene açılıyor, ağustos 2019da.

Siz 21-22 yaşındasınız. Kurumda staj yaparken öğretmenle tanıştınız.
"Arkadaşınızın" konusunda kocası kurumda öğretmen, 30 yaşında, kendinden 10 yaş küçük stajyeri var, kız 20li yaşlarda yani.

Adam karısı gider gitmez sizi çağırıyor.
"Arkadaşınız" memlekete gider gitmez kocası stajyeri çağırıyor.

Hayat ne güzel tesadüfler falan.

Yalnız konularında yaşı ekstra belirtmesi 21 ama daha yeni 21 diye

Karısından korkmayan taş olur taş

Hoca bigün cemaate karısından korkanlar bi adım geri çekilsinler dedi. Herkes bi adım geri gitti, bir adam hariç. Vaayy dedi hoca, karısından korkmayan bi yiğit varmış içimizde.. adam da dedi ki : ben karımın adını duyunca korkudan kilitleniyorum ondan kıpırdayamadım yerimden

Bu arada tarzınızı beğeniyorum ilk defa ayrı düşmüşüz diyecektim ki meğer anlaşamamışız

Kadının ağzından yazıyor gibi yapıp tepkileri ölçmüş

Aa bu konuyu ben hatırlıyorum ya muhteşemsin profili gizlemiş ulaşabilmişsin maşallah

Ben de bunu düşünüyordum ya adam hem arkadaşı hem konu sahibini kandırdı, ya adam arkadaşın kocası! , ya da ısrarla sürekli aynı minvalde konu açıldığına göre adam yüz vermedi hırs yapıldı, adamın ayağını ne yandan kaydırırım planları yapılıyor.

İmitasyon mimitasyon biz bu yüzükleri taktıralım az fena kadınlar yok valla

O değilde yüzüğe gelende çok uyarayım Bilinçaltı bu adam sağlam imajı verirmiş. Ben okuduğumun yalancısıyım. Yapacak olan yüzüğü cebine koyar yine yapar. Fazlada üstüne gitmeyin

Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz
Herseyi anlamak istediginiz gibi anlamasiniz? Benim gorustugum kisi kagit uzerinde evliydi! Bundanda herkesin habefi vardi yani iliskimizden... karisinin kendi ayibi nafaka icin bosanmiyordu!
Heee tamam sanane yani sana mi batti evlilerle olmam
Hayir kendisi bosandi ama egolu biri oldugu icin anlasamadik

Bunlar da bonusu olsun
Kaç konu gerçek, hepsi gerçek mi, kaç evli adam var, kaçı boşanmış belli değil.

Evlilik sadece iki kişi aradsında bir sözleşme olup eşler dışındaki kişilere yükümlülük doğurmaz. Koca karı sözüne sadık kalacak. her hıyarım var diyene tuzla koşmayacak.
evli olduğunu bile bile ailelerin huzurunu kaçıranların VE evli olduğu halde başka insanların hevesine takılanların kızgın demirle muhtelif kesimlerinden dağlanması gerekiyor.
Onursuz onursuz gezmeyin ortalıkta, düşün milletin yakasından. Sinirlendim bak gece gece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…