- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı takıntı haline getirmiş demekEski konularini paylaşmış bir arkadaş, çok tuhaf , Hep aynı türden ve hep arkadaş içeriyor.
Bir kadının ağzIndan yazmışsın , Bir kendi ağzından.
Benim devreler bu saatte yandı varsın yüzüklermizi takalım biz altıncıları gümüşçüleri işsiz bırakmayalım biz malum bilezik falan almak çok pahalı şimdi yüzükten bari para kazansınlar
fake ya da değil
burada önemli olan bir kadın da sevişebilir kandırılabilir.
adam bekarım demiş etkilenmiş birlikte kalınmış bunda yanlış olan tek şey adamın düzenbazlığı.
Yok o utanmazmış, böyle yaşarmış.Siz fake değilsiniz buna emin oldum. Eski konular hep aynı içerikte çünkü. O adi adam ilişkiye devam etmedi ve sizden ayrıldı. Siz de eşinden boşansın diye yaptınız büyük ihtimalle. Zaten yazdıklarınızı okurken zerre vicdan azabı çeken biri canlanmamıştı, siz gayet rahat rahat gülüp yazıyorsunuz. Azıcık utanın!
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER
Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim
GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:
Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...
SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
İmitasyon mimitasyon biz bu yüzükleri taktıralım az fena kadınlar yok vallaDeme yakında satacaz zaten kimsede kalmayacak diyodum. Umut oldunuz bana gece geceBu saatten sonra imitasyoncuyuz ( diyenin alerjisi var )onlarada zam gelmese bari
![]()
Bu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
"Arkadaşınızın" konusu geçen sene açılıyor, ağustos 2019da.
Siz 21-22 yaşındasınız. Kurumda staj yaparken öğretmenle tanıştınız.
"Arkadaşınızın" konusunda kocası kurumda öğretmen, 30 yaşında, kendinden 10 yaş küçük stajyeri var, kız 20li yaşlarda yani.
Adam karısı gider gitmez sizi çağırıyor.
"Arkadaşınız" memlekete gider gitmez kocası stajyeri çağırıyor.
Hayat ne güzel tesadüfler falan.
Karısından korkmayan taş olur taşAynı şeyi farklı şekillerde söylüyoruz farkında olalım bence şu olayı tatlıya bağlayalım.
Hala anlatamadım sanırım kendimi bende yüzüğün sevgi ölçütü olmadığını biliyorum ve takan adam eşini seviyor ve kırmak istemediği için takıyor dedim. Yani sevmesin madem korksun eşinden oda uyar
Artı konu sahibi cozuttu zaten az kaldı kapanır buralar![]()
+1 çok yerinde bi yorum harfiyen katılıyorum .Nasıl anlamadınız ki evli olduğunu evine gitmissiniz ev bekar evi mi yoksa evli bir adamın evimi anlaşılmaz mi ? Ortak tanıdığınız da mı bilmiyordu adamın evli olduğunu
Kadının ağzından yazıyor gibi yapıp tepkileri ölçmüşBu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
"Arkadaşınızın" konusunda kocası kurumda öğretmen, 30 yaşında, kendinden 10 yaş küçük stajyeri var, kız 20li yaşlarda yani.
Aa bu konuyu ben hatırlıyorum ya muhteşemsin profili gizlemiş ulaşabilmişsin maşallahBu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
Ben de bunu düşünüyordum ya adam hem arkadaşı hem konu sahibini kandırdı, ya adam arkadaşın kocası! , ya da ısrarla sürekli aynı minvalde konu açıldığına göre adam yüz vermedi hırs yapıldı, adamın ayağını ne yandan kaydırırım planları yapılıyor.Bu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
"Arkadaşınızın" konusunda kocası kurumda öğretmen, 30 yaşında, kendinden 10 yaş küçük stajyeri var.
İmitasyon mimitasyon biz bu yüzükleri taktıralım az fena kadınlar yok valla![]()
Bu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
Haha kendisi mukemmel.. sanane he evlilerlede sevisiyorum sen bana ne hakla namussuz dersin ahlak bekcisi en buyuk namussuz sensin defol simdi gozum gormesin seni karaktersiz
Herseyi anlamak istediginiz gibi anlamasiniz? Benim gorustugum kisi kagit uzerinde evliydi! Bundanda herkesin habefi vardi yani iliskimizden... karisinin kendi ayibi nafaka icin bosanmiyordu!
Heee tamam sanane yanisana mi batti evlilerle olmam
Hayir kendisi bosandi ama egolu biri oldugu icin anlasamadik