• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz

....konu değişmiş :)

Kadına neden yüklendiniz anlamadım ? Bilmiyormuş işte,ne yapsın yani,nasıl yaptım bunu deyip kendini çöllere mi atsın ?
Adam kandırmış,hala kadına yükleniliyor,şaka gibisiniz gerçekten.Kadın suçlu değil işte,arkadaşına anlatması da yanlış değil,adam utanmadan yalan söylemiş bu kadın yaşadığını anlatırken neden utansın suçlu olsun ya,ne tür bir mantık sizinkisi ?
Konu gerçek/fake açıkçası umurumda değil,ama bu forumda bir kadın evli biriyle bilmeden bir şeyler yaşasa,iki gülücük atsa bile üyeler direk saldırmaya başlıyor nasıl bilmiyorsun evli olduğunu diye.Bir sürü erkek var gayet de güzel saklayan,rol yapan,herkesin alnında mı yazıyor evli mi değil mi ?
Aynen. Benim babam çocuklarını yeğenleri diye yutturmuş bir kadına mesela. Kadın ne bilsin inanmış işte yıllarca.

Ben de bunu düşünüyordum ya adam hem arkadaşı hem konu sahibini kandırdı, ya adam arkadaşın kocası! , ya da ısrarla sürekli aynı minvalde konu açıldığına göre adam yüz vermedi hırs yapıldı, adamın ayağını ne yandan kaydırırım planları yapılıyor.
Ben hiçbir şey anlamadım 🥺 beni de aydınlatır mısınız eski konularını da bilmiyorum konu sahibinin

Ben hiçbir şey anlamadım 🥺 beni de aydınlatır mısınız eski konularını da bilmiyorum konu sahibinin
Kendimi alıntıladım. 20 küsur sayfa eski mesajlarına ulaşamamıştım ama şimdi gördüm konuda. Oha! Bir de nerdeyse konu sahibini savunacak yorum yapacaktım, konu sahibinin kendini savunduğunu mesajlara beğeni atmıştım bunşarı bilmeden. Kınamak istemiyorum lütfen bırak bu adamın peşini , karısına da çok üzüldüm içim acıdı

Bu olay geçen sene oluyor. 2019 yılında.
"Arkadaşınızın" konusu geçen sene açılıyor, ağustos 2019da.

Siz 21-22 yaşındasınız. Kurumda staj yaparken öğretmenle tanıştınız.
"Arkadaşınızın" konusunda kocası kurumda öğretmen, 30 yaşında, kendinden 10 yaş küçük stajyeri var, kız 20li yaşlarda yani.

Adam karısı gider gitmez sizi çağırıyor.
"Arkadaşınız" memlekete gider gitmez kocası stajyeri çağırıyor.

Hayat ne güzel tesadüfler falan.

“Instagramlarda hergün farklı ortamlarda çok havalı bir kız:deli:
“Beni örnek al kadın dediğin benim gibi olur:KK53:

Kız sen neymişsin böyle konu sahibi abovvv:KK30:

“Instagramlarda hergün farklı ortamlarda çok havalı bir kız:deli:
“Beni örnek al kadın dediğin benim gibi olur:KK53:

Kız sen neymişsin böyle konu sahibi abovvv:KK30:
Geçen gün açtığı konu da yine o kişiye yönelik
Yine doğulu bir Eski erkek arkadaş
Bu defa adamın ablasının açığını bulmuş
Kardeşi kardeşe kırdıracaktı
Ki gördüğüm kadarıyla bunu yapacak bir tipe benziyor
Filmlerde vardı böyle karakterler
Gerçekte de varmış demekki

Karakter yoksunu sadakatsiz bir eş
Tanımadığı bir adamla (güya evli olduğunu bilmiyor ) tek gecelik ilişki yaşayabilirim diyen son derece rahat bir kadın!
Diğer tarafta Aldatılan Mağdur bir kadın..
Olayın özeti Karaktersiz adam, tek kullanımlık ay pardon tek gecelik Stajyer kızımızı işi bittikten sonra ötelemiş..
Kız da Hırsını alamayınca olay buralara gelmiş . arkadaşım fake hesaptan yazdı olayları falan külliyen hayal ürünü zaten..Hırslanıp kendisi yazmış işte kadına.. bu olay gerçekse durum bu yok değilse tam bir Şizofreni vakası..

Eve gitmişsiniz de o evde eşinin hiç mi eşyası yoktu. Bekar eviyle evli birinin evi ayırtedilebilir diye düşünüyorum.

Kız O gecenin sabahında adama bunun tek geceyle sınırlı kalmamasını istediğini yazdı aldığı cevap tatmin edici olmadı çünkü Adamın gözünde tek gecelik stajyer kız olarak kalmıştı ...kız bunu yediremedi...
Sonra Kinlendi hırsını adamdan hıncını adamın karısından aldı
Eğer adam evliyim ama seninlede tek gecelik olmasın sevişelim deseydi bir olup kandırırlardı belki kadını..
O potansiyel var çünkü Eski konuda kadına yazılan mesaj kocanla saatlerce seviştik....ti.
(adam tarafından geri çevrilme hırsını sanki kadından alırcasına)yazmış gibi...

Eski konularla birleştirince .. şöyle tablo oluştu zihnimde..
Karakter yoksunu sadakatsiz bir eş(öğretmen)
Tanımadığı bir adamla (güya evli olduğunu bilmiyor ) tek gecelik ilişki yaşayabilirim diyen son derece rahat bir kadın!
Diğer tarafta Aldatılan Mağdur bir kadın..
Olayın özeti Karaktersiz adam, tek kullanımlık ay pardon tek gecelik Stajyer kızımızı işi bittikten sonra ötelemiş..
Kız da Hırsını alamayınca olay buralara gelmiş .
Çünkü Kız O gecenin sabahında adama bunun tek geceyle sınırlı kalmamasını istediğini yazdı aldığı cevap tatmin edici ve beklediği gibi olmadı çünkü Adamın(karaktersiz) gözünde karısının yokluğunda yatağını ısıtan tek gecelik stajyer olarak kalmıştı zannımca kız bunu yediremedi...Sonra Kinlendi hırsını adamdan hıncını adamın karısından aldı
Eğer adam evliyim ama seninlede tek gecelik olmasın sevişelim deseydi belki kandırırlardı kadını..Eski konusunda adamın karısına yazdığı mesaj kocanla saatlerce seviştik....ti.
(adam tarafından geri çevrilme hırsını sanki kadından alırcasına)yazmış gibi...
arkadaşım fake hesaptan yazdı olayları falan külliyen hayal ürünü zaten..Hırslanıp kendisi yazmış işte kadına.. bu olay gerçekse durum bence bu yok değilse tam bir Şizofreni vakası..
Bizi de şizofreni edecek uydurduğu konuyla eline ne geçti anlamıyorum ki neyse .. Amaaaaaaannnn yaaaaa kim naparsa yapsın..Milletin Akılsız başının cezasını biz mi çekelim yani nedir neyseee çok uzadı hadi bye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back