Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
....konu değişmiş :)