- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
- Konu Sahibi Cevizli kek
Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun
sağol iyiyim diyet çokta mükemmel gitmiyor kızım hasta biraz odaklanamiyorum diyete..ama yinede dikkat ediyorum bol bol hareket etmeye..
geçmiş olsun.. Bende sabah kalvaltımı yaptım biraz geçti ama 11'de peynir zeytin yumurta birazda ekmek yedim az şekerli çay içtim.. Kahvaltıdan sonra 1 tane browni kek yedim ( sporumuda yaptım
arkadaşlar öncelikle hergün bildirimde bulunacak iyi kötü herşeyi paylaşabileceğimiz ve gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber zayıflamak istiyorum..benim boyum 1.57 kilom 65 civarı şu an bir 10 kilo kadar vermek amacım..katılmak isteyenler varsa bekliyorum..
İSİM BOY YAŞ BAŞLANGIÇ KİLO ŞİMDİKİ KİLO HEDEF TESADUF 1.57 30 65.1 64.5 57 EBRUSSEN 1.61 19 57 55.7 50 CİMCİME_89 1.63 24 61 59.7 53-54 ŞEYDA_66 1.60 42/2 ----- --------- FİT OLANA KADAR PELİN1305 1.70 22 79.3 69 65 SAFEHAVEN 1.59 29 82 60 YASMİN7 1.66 22 74 77.30 57 PİNİKO 1.60 62 62
-Arkadaşlar listeyi devamlı olarak güncelleyeceğim
-Mazeret bildirmeden 2 kez üst üste ayrılanlar listeden silinecek
-Cuma günleri kilo bildirimi yapılacak
-Mümkün olduğunca hergün paylaşımda bulunmaya çalışalım kim ne yapmış ne yemiş bilelim
ben burayi görmemisim yarin tartilam bakim biraz kilo vermismiyim
iki gündür diyet yapamıyorum ama pişman değilim
kizlar kimse yok bugün..nasil geciyor gununuz..
cimcime guldurdun beni alemsin vallahi :))
hava kapalı olunca bir tuhaf oluyor insan. Çok yağmur var buralarda. Canım bu arada çizelgede benim kilo bildiririm bir alttaki arkadaşımıza yazıldı sanırım
Ay canım nasıl mutlu oldum inşallah inşallahBen cimcimenin uyguladığı çörek otunu uygulamaya başladım..2 gündür 300-400gr kadar gitti ve herşeyden yiyorum çok diyet havasında değilim cimcime işe yararsa duacın olacağım :)
Ay canım nasıl mutlu oldum inşallah inşallah
Ben kahve çekme makinesinde çekiyorum varsa dibekle de ezebilirsin ama ezilmesi şart :)çiğnemesi çok zor ama 1 çay kaşığı çiğniyorum üstüne 1 su bardağı suyu indiriyorum..doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama sen nasıl yapıyorsun
Ben kahve çekme makinesinde çekiyorum varsa dibekle de ezebilirsin ama ezilmesi şart :)