Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

sağol iyiyim diyet çokta mükemmel gitmiyor kızım hasta biraz odaklanamiyorum diyete..ama yinede dikkat ediyorum bol bol hareket etmeye..

geçmiş olsun.. Bende sabah kalvaltımı yaptım biraz geçti ama 11'de :KK70: peynir zeytin yumurta birazda ekmek yedim az şekerli çay içtim.. Kahvaltıdan sonra 1 tane browni kek yedim :KK43:( sporumuda yaptım

arkadaşlar öncelikle hergün bildirimde bulunacak iyi kötü herşeyi paylaşabileceğimiz ve gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber zayıflamak istiyorum..benim boyum 1.57 kilom 65 civarı şu an bir 10 kilo kadar vermek amacım..katılmak isteyenler varsa bekliyorum..

İSİMBOYYAŞ BAŞLANGIÇ KİLOŞİMDİKİ KİLOHEDEF
TESADUF1.573065.164.557
EBRUSSEN1.61195755.750
CİMCİME_891.63246159.753-54
ŞEYDA_661.6042/2--------------FİT OLANA KADAR
PELİN13051.702279.36965
SAFEHAVEN1.59298260
YASMİN71.66227477.3057
PİNİKO1.606262

-Arkadaşlar listeyi devamlı olarak güncelleyeceğim :KK16:
-Mazeret bildirmeden 2 kez üst üste ayrılanlar listeden silinecek :KK5:
-Cuma günleri kilo bildirimi yapılacak :KK12:
-Mümkün olduğunca hergün paylaşımda bulunmaya çalışalım kim ne yapmış ne yemiş bilelim :KK1:

ben burayi görmemisim yarin tartilam bakim biraz kilo vermismiyim

gecmis olsun tesadüf simdi nasil kizin benim cuma cumatesi pazar kafami kasiyacak vaktim yok cocuklar evdeeeeee
hara güreee pazaetesiyi dört gözle bekliyorumm

Herkese selamlar

Dün öyle yorgundum ki geçemedim pc başına. Bugün 10 kalktım biraz oyalandıktan sonra tekrar uyudum 12 gibi uyandım. Sabahı kahve içerek açtım. Öğleden sonra tereyağında iki yumurta pişirip yedim. Spora gidecektim ama artık hava kapalı olduğundan mıdır bilemedim kendimi halsiz hissediyorum. Akşam sebze yemeği yiyeceğim.

Kendinizi aç bırakmadığınız sürece zorlanmıyorsunuz arkadaşlar. Önemli olan lokmaları yavaş çiğnemek. Spor hayatınızda olduğu sürece arada canınızın istediği şeyleri birer porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyebilirsiniz. Gelecek Cuma gününe kadar 76 kiloyu görmek istiyorum. Sevgiler.

hava kapalı olunca bir tuhaf oluyor insan. Çok yağmur var buralarda. Canım bu arada çizelgede benim kilo bildiririm bir alttaki arkadaşımıza yazıldı sanırım :KK3:

kusura bakma canım telden girmiştim tablo görünmediği için yanlış olmuş ama düzellttim..evet havalar çok etkiliyor benide..

Ben cimcimenin uyguladığı çörek otunu uygulamaya başladım..2 gündür 300-400gr kadar gitti ve herşeyden yiyorum çok diyet havasında değilim cimcime işe yararsa duacın olacağım :)

arkadaşlar diyete 10 kasımda başlamıstım 74 kiloydum,bugün itibariyle 69.50 kiloyummm :KK52::KK52::KK52:
ama dün kaçamak yaptım daha dogrusu içtim içtim sarhoş oldum:18: yanında bikaç tanede cips attım agzıma.ama bugün diyeti hiç bozmadan devam ediyorum . benim kilolarımın asıl sebebi abur cuburdur onları bırakmak cok zor olsada bıraktım tabi yanımda yiyen olursa 1 tane atarım agzıma dayanamam. kaçamak yaparsanız ertesi günü sakın bozmayın diyetinizi kızlar ben bu istikrarla devam edicem.aralık sonuna dogru en yakın arkadasımın nişanı var ve nisan ayındada dügünü var, aslında onun için zayıflamıyorum ama oda bana bir hedef oldu diyelim :)) dügünde eger istedigim kiloya ulasırsam cok güzel bir abiye alacagım kendime,eğer yine tombiş kalırsam elbise yok eskileri giyerek ceza veririm kendim :KK43:(( ben sağlıklı beslenmeyi ögrendim bu en güzeli. ama tabi insanız arada canımız ceker hiç cekinmeyin arkadaslar 1 kasık alın yiyin ama koca tabagıda bitirmeyin.1 haftadır sürekli aşure geliyor eve 1 kaşık yada 2 kacık alıp hemen cıkıyorum mutfaktan hızlı adımlarla uzaklasıyorum.yemek yerkende öyleyim yedigim an tabagımı lavaboya koyuyorum eskisi gibi sofra sohbetleri yaparsam eger yerim hep :)) herkese basarılar , gitsin kilolar gelsin mutluluklar...

X