Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kızlar boğazım durmuyo ki kilo vereyim
tok tutan şeylerden yemek lazımm önerinizz varmı

ya KIZLAR BEN Bİ KAÇ GÜNDÜR TARÇINLI KARANFİLLİ SU İÇİYORUM GERÇEKTEN İŞTAHI KESİYOR DEMET AKALIN VE GÜLBEN ERGENDE İÇMİŞ ZAYIFLAMADA COK ETKİSİ OLMUŞŞŞ BAŞKA İÇEN VARMI

hoşgeldin canım öncelşkle çok kilolu değilsin gibi ama önemli olan senin kendini rahat hissettiğin kilo durumu tabiki..kalori sayımı yapabilirsin veya ballı sirkeli suyu sabahları ve akşamlarıda içebilirsin..

mutlu haftasonları herkese

bende yapayım bildirimimi 74.5 yani 400 gr gitmiş :) Onca spor ve diyete 400 gr. Buna da şükür artık

cimcime tebrik ederim bende gram gram alıyorum hiç diyet modunda değilim..yılbaşına kadar 3 kilo verecektim birde..hayal oldu.

herşey bizim elimiz de istedikten sonra neler neler yapabilirz istikrarlı davranmak lazım senin sağlık sorunlarında olunca daha çok zorlanıyorsun umarım biran önce toprlarsn kendini.. 3 kilo verecektik ama anca 1 verebileceğim bu gidişle bende

aynıyım kızlar yine 2 haftadırr 54.3 gramm bu hafta da yediklerime dikkat edemedim doğum günleri olunca yakınlarımızın yedim pastayı :2:

arkadaşlar beni de ekleyin,10 aylık kızım var,doğumdan sonra kilolarımı yavaş yavaş veriyorum..dün itibariyle,72.2 çıktım..inş. 60 ları görürüm

listeye ekledim canım nasıl gidiyor diyet motive olabildinmi

valla yediklerime dikkat ediyorum tarçınlı su içiyorum benden de gram gram giyor bakalım 64.8 olmuşum pazartesi de pilatese baslıcam mart ayında pilatesle 6 kilo vermiştim sıkılaşmak da cabası

Selam kizlar.. Ben kilo bildirimi yapmiyorum cunku hep ayniyim.. 64.0'dan asagisini goremedim :) ama yilmak yook aci yook

kızlar ben kendimi çok saldım acayip doğum günü yılbaşı derken pastalar kurabiyeler yarın da yemeklerr falan zaten sürekli çikolata yiyorumm ağzım hiç durmuyoo 1 2 güne regl olcamm ondan bu iştah oluyo bendee bu yüzden de kilo gitmemiş olabilir ama herkes çok zayıfladın diyolarr seviniyorumm 4 kilo daha vercem diyorum dövcekler beni nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…